Merhaba kızlar
Erkek arkadaşımla çok güzel yürüttüğümüz bi ilişkimiz var. Şuan o da bemde tatildeyiz ama o amcası kuzeninin eşi halası ve kendi anne babasıyka beraber tatilde. Mesajlarıma çok geç ve çok soğuk cevap veriyor bahanesi de yanımda çok adam var yazamadım işte ne yapayım nasıl senle ilgileneyim oluyır. Bende sinirlenşyorum kuru kuru günaydın yazmak yerine bi güzel söz söyle ya da gittiğin yeri haber ver diyorum o gidince yazıyor şurdayım daha tüm gün yok bir de yatarken iyi geceler. Bu kadar. Bende ilgisizliğine kızıyorum kavga ediyoruz üzülüyrum artık beni sevmemesinden koekuyorum sizce ben mi abartıyorum
Ay benim ki de annesi babası biliyor mesela beni ama onların yanında mesajlaşmaz benle telefonla konuşmaz niye görsünler ben utanıyorum diyorAaynnnısı bende de varher gittiği aynı oluyor çok az mesaj atar ailesinin yanında hiç arayamaz. başkalarının yanında yazmaktan çekiniyor mu napıyor bilmiyorum ama sevgisi azalmadı yani dönünce çok iyiyiz. Bende artık bunun için kavga etmek yerine kendi hayatımı yaşıyorum güzel oluyor
Bende 15 gündür kavga ediyorum beni sevmiyorsun diye hayır saçmalama diyip duruyorSık mesaj atıp arayamamak başka, mesajında sizin beklediğiniz sıcaklığı verememesi başka. Kafasını mı uzatıyor maaile telefona, hep birlikte mi yazıyorlar da oraya iki cümle sevgi sözcüğü katamıyor? Çok sık arayamıyor soramıyor olması normal olabilir, kalabalık,tatil kafa dinlemek ister vs vs ama dediğim gibi içeriğin soğukluğu bence normal değil
+1Sık mesaj atıp arayamamak başka, mesajında sizin beklediğiniz sıcaklığı verememesi başka. Kafasını mı uzatıyor maaile telefona, hep birlikte mi yazıyorlar da oraya iki cümle sevgi sözcüğü katamıyor? Çok sık arayamıyor soramıyor olması normal olabilir, kalabalık,tatil kafa dinlemek ister vs vs ama dediğim gibi içeriğin soğukluğu bence normal değil
Canım bir seneyi çoktan geçtik adam hep aynı ama yoruldum artık ben kız halimle ona yazaxak zamanı buluyorumHer aile ortamı farklı olabiliyor. Belki ayıp oluyordur telefonuyla uğraşmak vs..
İlişkiniz daha çok yeni belli ki zamanla alışacaksınız birbirinize.. Hayat şartlarını
, karakterlerini tanıyacaksınız.
Elbette ki gittiği yerden fotoğraflar atıp anı paylasabilirsiniz. Bence biraz galesiz bir insan..
Abartmıyorsun, haklısın.Merhaba kızlar
Erkek arkadaşımla çok güzel yürüttüğümüz bi ilişkimiz var. Şuan o da bemde tatildeyiz ama o amcası kuzeninin eşi halası ve kendi anne babasıyka beraber tatilde. Mesajlarıma çok geç ve çok soğuk cevap veriyor bahanesi de yanımda çok adam var yazamadım işte ne yapayım nasıl senle ilgileneyim oluyır. Bende sinirlenşyorum kuru kuru günaydın yazmak yerine bi güzel söz söyle ya da gittiğin yeri haber ver diyorum o gidince yazıyor şurdayım daha tüm gün yok bir de yatarken iyi geceler. Bu kadar. Bende ilgisizliğine kızıyorum kavga ediyoruz üzülüyrum artık beni sevmemesinden koekuyorum sizce ben mi abartıyorum
Aynen beni de biliyorlar da beyimiz utanıyor yinedeAy benim ki de annesi babası biliyor mesela beni ama onların yanında mesajlaşmaz benle telefonla konuşmaz niye görsünler ben utanıyorum diyor
Ailesnden yana bi sıkıntı yok hepsi beni kabullenip seven insanlar bütün ailesi beni biliyor ama benimki öküzAbartmıyorsun, haklısın.
Adı üstünde tatil ve boş vakit dolu dolu bi zaman.
Birde aileler varsa işin içinde sizi istemeyip, beğenmedilerse iyice dolduruyorlar.
Yazmıyorsa yazma, sana nasıl davranıyorsa öyle davran.
Eger ilgi gostermezse de bitir bu işi.
Bu nedir ya hep kadınlar mı didinecek, uğraşacak.
Sakın kendini altta alma zorunluluğu pozisyonuna sokma.
Ee adam tatilde ,ailesiyle birlikte üstelik sencede normal degilmi sık sık mesaj atamamasi
Sende tatildeymissin kafanı dinle keyfine bak ,birbirinizi rahat bırakın :)[/QUOT
Ay özler mi dersin o böyle yaptığında hiç beni özlemiyor sanıyorumAynen beni de biliyorlar da beyimiz utanıyor yinedeamaan canım boşver yalnızlığın tadını çıkar ya o da biraz özler hem özleşirsiniz güzel olur. İlişkide fazla üstüne düşen taraf olmamak lazım.
Hım o zaman bu tatilde biseyler mi çeviriyor dersin. Yaz aşkı felan gibi.e
Ailesnden yana bi sıkıntı yok hepsi beni kabullenip seven insanlar bütün ailesi beni biliyor ama benimki öküz
Offf bende bundan koekuyorumHım o zaman bu tatilde biseyler mi çeviriyor dersin. Yaz aşkı felan gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?