Ben mi fazla ilgi bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
34.369
548
Merhaba kızlar
Erkek arkadaşımla çok güzel yürüttüğümüz bi ilişkimiz var. Şuan o da bemde tatildeyiz ama o amcası kuzeninin eşi halası ve kendi anne babasıyka beraber tatilde. Mesajlarıma çok geç ve çok soğuk cevap veriyor bahanesi de yanımda çok adam var yazamadım işte ne yapayım nasıl senle ilgileneyim oluyır. Bende sinirlenşyorum kuru kuru günaydın yazmak yerine bi güzel söz söyle ya da gittiğin yeri haber ver diyorum o gidince yazıyor şurdayım daha tüm gün yok bir de yatarken iyi geceler. Bu kadar. Bende ilgisizliğine kızıyorum kavga ediyoruz üzülüyrum artık beni sevmemesinden koekuyorum sizce ben mi abartıyorum

Bence normal değil, bi insan tatilde de müsait değilse ne zaman olur anlamadım açıkçası. "Günaydın" yazacak vakti bulan bunu sıcak bir şekilde yazmaya da vakit bulur, çok kızıyorum böyle kendi soğukluklarına çevreyi bahane edenlere. Sanki Ferhat da dağı delmesini istiyosunuz tripleri çok saçma.

Her aile ortamı farklı olabiliyor. Belki ayıp oluyordur telefonuyla uğraşmak vs..
İlişkiniz daha çok yeni belli ki zamanla alışacaksınız birbirinize.. Hayat şartlarını
, karakterlerini tanıyacaksınız.
Elbette ki gittiği yerden fotoğraflar atıp anı paylasabilirsiniz. Bence biraz galesiz bir insan..

Aaynnnısı bende de var her gittiği aynı oluyor çok az mesaj atar ailesinin yanında hiç arayamaz. başkalarının yanında yazmaktan çekiniyor mu napıyor bilmiyorum ama sevgisi azalmadı yani dönünce çok iyiyiz. Bende artık bunun için kavga etmek yerine kendi hayatımı yaşıyorum güzel oluyor

Sık mesaj atıp arayamamak başka, mesajında sizin beklediğiniz sıcaklığı verememesi başka. Kafasını mı uzatıyor maaile telefona, hep birlikte mi yazıyorlar da oraya iki cümle sevgi sözcüğü katamıyor? Çok sık arayamıyor soramıyor olması normal olabilir, kalabalık,tatil kafa dinlemek ister vs vs ama dediğim gibi içeriğin soğukluğu bence normal değil

Ay benim ki de annesi babası biliyor mesela beni ama onların yanında mesajlaşmaz benle telefonla konuşmaz niye görsünler ben utanıyorum diyor

Bende 15 gündür kavga ediyorum beni sevmiyorsun diye hayır saçmalama diyip duruyor

+1
Aynen tam olarak bunları yazacaktım .

Canım bir seneyi çoktan geçtik adam hep aynı ama yoruldum artık ben kız halimle ona yazaxak zamanı buluyorum

Abartmıyorsun, haklısın.
Adı üstünde tatil ve boş vakit dolu dolu bi zaman.
Birde aileler varsa işin içinde sizi istemeyip, beğenmedilerse iyice dolduruyorlar.
Yazmıyorsa yazma, sana nasıl davranıyorsa öyle davran.
Eger ilgi gostermezse de bitir bu işi.
Bu nedir ya hep kadınlar mı didinecek, uğraşacak.
Sakın kendini altta alma zorunluluğu pozisyonuna sokma.

Ay benim ki de annesi babası biliyor mesela beni ama onların yanında mesajlaşmaz benle telefonla konuşmaz niye görsünler ben utanıyorum diyor
Aynen beni de biliyorlar da beyimiz utanıyor yinedeamaan canım boşver yalnızlığın tadını çıkar ya o da biraz özler hem özleşirsiniz güzel olur. İlişkide fazla üstüne düşen taraf olmamak lazım.

Ee adam tatilde ,ailesiyle birlikte üstelik sencede normal degilmi sık sık mesaj atamamasi

Sende tatildeymissin kafanı dinle keyfine bak ,birbirinizi rahat bırakın :)

bence arayıp mesaj atıp benimle ilgilenmiyorsun demeyi bırak, böyle böyle ben neymişim be abi havasına giriyorlar

e
Ailesnden yana bi sıkıntı yok hepsi beni kabullenip seven insanlar bütün ailesi beni biliyor ama benimki öküz

Canım sık sık yazmasın ama yazdığı zaman bi güzek söz söylesin günaydın şuraya geldik iyi geceler bu kadar bir de e ben ne yapayım ben sana bu telefondan nasıl ilgi göstereyim ne diyeyim diyor
Ee adam tatilde ,ailesiyle birlikte üstelik sencede normal degilmi sık sık mesaj atamamasi

Sende tatildeymissin kafanı dinle keyfine bak ,birbirinizi rahat bırakın :)[/QUOT

Ay özler mi dersin o böyle yaptığında hiç beni özlemiyor sanıyorum

Valla benim de kafamın tası atardı. Hayır asker arkadaşı mı olduk hangi ara diye söylenirdim. Haklısın canım çemkir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…