Ben mi fazla şüpheciyim?

Yakaladığın kayıttan değil, emin olduğun konuşmanın silinen kaydından korkacaksın !
aradın mesela telefon meşgul , saat 12.00 .Eve geldin baktın kayıtlara o sırada konuşma yookk ..
Bir şeyin olması gerektiği halde olmaması da önemlidir
bence tabiki...

Sizin görüşmenizi istemediği bir arkadaşıyla görüşmüş olabilir mi ?
Siz anlamayın diye de kayıtları silmiştir .

Operatör uygulamasını yükleyin ve o saatte kimi aramış bakın. Kayıtlar silinmeseydi sizi düşünmüş almış derdim ama sıkıntı.

Merhaba kızlar, eşimi akşam 10 gibi bekar bi arkadaşı aradı. Onun yanına diye çıktı evden. Giderkende baya surat yaptım gitmesini istemedim yine de gitti. Saat 12 ye doğru dönerim dedi. Binadan çıkarken balkondan arkasından bakıyordum. Birini aradı telefonla konuşarak gidiyor. Kimi arıyor acaba diye meraklandım sonra gelmesini beklemeye başladım. Saat 1 gibi geldi. Üzeri çok fazla sigara kokuyordu ( kendisi tüketmeyen birisi). Telefonunu alıp çaktırmadan karıştırmaya başladım birde ne göreyim, kayıtlar silinmiş. En son arkadaşının araması gözüküyor. Gelirkende bana sevdiğim meyvelerden almış. Açıkcası çok tuhaf oldum. Kimi arayabilir ki benim görmemi istemediği? Bana çok düşkün birisi de halbuki. Aldatma olduğunu düşünmüyorum ama ne olabilirki başka?
İnternetten girin gsm şirketinin sayfasına. Bakın dökümlere. Bazılarının 3 ay öncesine kadar arama mesaj ve internet kaydı çıkıyor

o saatte nasıl hesap vermeden dışarı cıkabiliyor
baştan alıstırmamanız lazım ölüm olsa anca çıkabilir kanımca..
bencede bir haltlar yiyor cünkü gelirken sevdigin meyveleri almış sus payı gibi
ayrıca sıze o saatte dısarı cıkmasının mantıklı bır acıklamasını yapmadı mı..
yapmadıysa sizden korkmuyor çekinmiyor demektir
madem okadar apar topar dısarı cıktı gelınce hemen icini rahatlatan bır acıklama yapmali
benim babam 43 yasinda adam, o saatte dısarıya cıkması kesınlıkle yasak annem fenadir:halay:

Merhaba kızlar, eşimi akşam 10 gibi bekar bi arkadaşı aradı. Onun yanına diye çıktı evden. Giderkende baya surat yaptım gitmesini istemedim yine de gitti. Saat 12 ye doğru dönerim dedi. Binadan çıkarken balkondan arkasından bakıyordum. Birini aradı telefonla konuşarak gidiyor. Kimi arıyor acaba diye meraklandım sonra gelmesini beklemeye başladım. Saat 1 gibi geldi. Üzeri çok fazla sigara kokuyordu ( kendisi tüketmeyen birisi). Telefonunu alıp çaktırmadan karıştırmaya başladım birde ne göreyim, kayıtlar silinmiş. En son arkadaşının araması gözüküyor. Gelirkende bana sevdiğim meyvelerden almış. Açıkcası çok tuhaf oldum. Kimi arayabilir ki benim görmemi istemediği? Bana çok düşkün birisi de halbuki. Aldatma olduğunu düşünmüyorum ama ne olabilirki başka?
Kayıtları silmişse şüphelenmekte %100 haklısınız..

o saatte nasıl hesap vermeden dışarı cıkabiliyor
baştan alıstırmamanız lazım ölüm olsa anca çıkabilir kanımca..
bencede bir haltlar yiyor cünkü gelirken sevdigin meyveleri almış sus payı gibi
ayrıca sıze o saatte dısarı cıkmasının mantıklı bır acıklamasını yapmadı mı..
yapmadıysa sizden korkmuyor çekinmiyor demektir
madem okadar apar topar dısarı cıktı gelınce hemen icini rahatlatan bır acıklama yapmali
benim babam 43 yasinda adam, o saatte dısarıya cıkması kesınlıkle yasak annem fenadir:halay:
Gelince Arkadaşın sıkıntısı varmış benimle paylaştı dedi. İçeriğini bana da anlattı. Genelde pek sorun yapmam gece çıkmasını ama planlı olur çoğu sefer. Bu ani olduğu için tepki gösterdim.

Sizin görüşmenizi istemediği bir arkadaşıyla görüşmüş olabilir mi ?
Siz anlamayın diye de kayıtları silmiştir .
Evet aldatma olayı değilmiş bende korkmuştum. Kendisine sordum abisi ile konuştuğunu söyledi. Ben abisi ile kavgalıyım. Görüp sinirlenmemi istemediği için silmiş kayıtları. Giderken trip yaptığım için mutlu olayım diye sevdiğim meyvelerden almış. İnanın rahatladım kızlar ❤ Hatta şuan ondan nasıl şüphelendim diye kendime kızıyorum

Evet aldatma olayı değilmiş bende korkmuştum. Kendisine sordum abisi ile konuştuğunu söyledi. Ben abisi ile kavgalıyım. Görüp sinirlenmemi istemediği için silmiş kayıtları. Giderken trip yaptığım için mutlu olayım diye sevdiğim meyvelerden almış. İnanın rahatladım kızlar ❤ Hatta şuan ondan nasıl şüphelendim diye kendime kızıyorum
Iyi bari sevindim senin adına ;)

Olayı çözdüğünüzü yeni farkettim sevindim sizin adınıza :)

Back
X