Ben mi fesadım. O mu kötü

Sabahtan akşama kadar kadinlar kulübüne malzeme olacak konular arıyorsun. 2 yilda 70 80 tabe kinu acmissin resmen. Ya uyduruorsun ya da isin gücün yok büyük küçük demeden olay kovaliyorsun.. baska mesgaleler mi bulsan ne cok bos zamanin var.

Ben olsam kız benim yemekler mideni mi bozdu napti deyip gülerdim.
Verdiği tepkiden az çok anlardım.
Onu kastetmişse bir daha bir şey göndermezdim

Ben şahsen kötü düşünmedim birden rahatsızlanınca dün iyiydim bugün ne oldu Ya misali söylemiştir yani bunu hepimiz yaşıyoruz akşam bişeyimiz olmaz ama sabah boğaz ağrısıyla uyanırız gibi ,ben öyle hissettim görüştüğünüzde farklı bişey ima ederse de görüşmezsiniz olur biter.

Bence alınganlık yapmışsınız. Tersi durumda da bu kadarcık bile samimi olmadığınız birine 5 çeşit yemek ilginç geldi bana. Bu kadar kendinizi sevdirmeye çalışmayın komşu sonuçta.

Slm kızlar

Bir komşum hastaydı. Bende yemek yapıp götürdüm 5 çeşit tabak tabak

Buğün de sordum hastaydım nasıl oldun diye.

Buğün ishali başladı dedi
Bnde bu hastalıkla olabilir dedim.

Oda yok dün bişeyim yokdu.
Buğün neredeyse öliodum falan dedi nolduysa buğün oldu dün iyidm falan dedi.

Yani senin yemeğinden sonra mı kötü oldum demek istedi ben mi yanlış anladım.

Çok üzüldüm. Sizce?
Sulardan Türkiye geneli salgın var önce halsizlik mide bulantısı kusma Baş dönmesi ile başlıyo ertesi gün ishal oluyo bende yaşadım

malkero yine bes cesit yemek yapicam diye kadina da et haslama, tavuk kizartma, nohut, taze fasulye ve pilav verdiysen belki cidden senin yemekler dokunmustur. 5 cesit ne yaptin allah askina?

Slm kızlar

Çok üzüldüm. Sizce?
Ayy yok ya bunu ima etmiş olamaz heralde , inanın benim aklıma gelmezdi sizin aklınıza gelen. Kaldı ki komşunuzun yerine koyuyorum kendımı hasta iken biri bana yemek yapacak ondan ishal olduğumu düşünsem bile söyleyemem ki. Sizin yemeklere yormamıştır bence.

Slm kızlar

Çok üzüldüm. Sizce?
Ben o beşşşş çeşite takıldım.🤭

sanmıyorum öyle demek istediğini. hayır yemeseydi o zaman zorla ağzına tıkmadınız sonuçta.
bu kadar üstünde durmaya gerek yok hastalık bu, bazen iyiye giderken bazen kötüye gidebilir insan.

Başlık size çok uymuş mide fesadı geçirecek hatunsunuz😂 5 çeşit ne yahu hastaya o kadar yemek mi götürülür.. Hadi götürdünüz ima etmemiştir bence hepsini yediyse mide kaldırmaz zaten yemeğinizden değil çok yemekten olmuştur o.

Ay alt tarafı ishal olmuş, mikrobik olsa anlıcam, ama düz cırcır yani. Ölmez merak etme. Gazoz içsin, yağsız haşlanmış patates yesin, az kuru siyah çay atsın ağzına, geçer gider.

Sanmıyorum ondan dediğini bu kadar alınacaksanız yemek yapmayın kimseye ayrıca 5 çeşit neden yahu hasta olan fazla yemek yiyemez ki abartmışsınız biraz 5 çeşit komşu için

Böyle bir durumda ben duyarsız kalmayı tercih ederim. Gereksiz alınganlıpa gerek yok. Siz iyi niyetle bir şey yapmışsınız, onun o sırada ne anlatmak istediği önemli değil. Velev ki sizin yrmeğinizden midesi bozulmuş olsun sizlerde var mı bir sıkıntı?
Yok. Demek ki takılacak bir şey yok.

Sorsaydınız benim yemekler mi dokundu diye, size de onun lafları dokunmazdı. Bunlar hep iletişimsizlik.

Back
X