Insan sürükle mi hediye alir özellikle yeni evliyken? Kenarda paramiz olmadigi halde insan neden gidip pahali bir laptop alir? Abisini öyle alistirmis cünkü, onlar da hediye bekliyorlarHediyeyi içinden gelerek alıyordur siz neden mecburiyetinde olarak düşündünüz?
Eşiniz nasıl davranmak, hareket etmek istiyorsa öyle yapar.
Siz bence kendiniz için çalışın.
Esim kendisine ve bize gelince paranin hesabini yapan biri, alisveris falan yaparken herseyin en ucuzunu aliyor misal, ben kendi ailemden öyle görmedim ama yinede agzimi acmadim. Abisine gelince de bu kadar kolay para harcamasi zoruma girmiyor degilMecburiyet değil bence istediği için alıyordur. Eşiniz çalışıyor kendi parasıyla evden kısmıyorsa istediğine istediğini alabilir bence. Deseniz ki bana para vermiyor, ne bileyim fatura ödemiyor, mutfağa alışveriş yapmıyor o zaman durum farklı ama sizden kısmıyorsa kalan parasıyla ha kendine harcamış ha bir yakınına hediye almış bence çok fark yok. Yeni evlendim demişsiniz daha birikim parası muhabbeti yapmak için bence çok erken. Siz de geciktirmeden işi girin derim. Bu sebepten işe girmeniz bence doğru karar
Sizi alakadar eden bir durum olduğunu zannetmiyorum ben. Bu eşinizi ilgilendiren bir durum. Yani siz soruyorsunuz, sorguluyorsunuz ama eşiniz kendi isteğiyle yapıyor bunu.Insan sürükle mi hediye alir özellikle yeni evliyken? Kenarda paramiz olmadigi halde insan neden gidip pahali bir laptop alir? Abisini öyle alistirmis cünkü, onlar da hediye bekliyorlar
Alir vallahBana da bir fissler düdüklü alabilir mi ?
Çok bonkör gördüm eşinizi.
Bunu bekarken yapabilir ama simdi evli ve ailesi var, kusura bakmayin da o zaman evlenmeyecekti.Sizi alakadar eden bir durum olduğunu zannetmiyorum ben. Bu eşinizi ilgilendiren bir durum. Yani siz soruyorsunuz, sorguluyorsunuz ama eşiniz kendi isteğiyle yapıyor bunu.
Birikim yapmak isterse yapar, yapmak istemezse yapmaz. Canı abisine hediye almak istiyor demek ki.
Bence esas sorun sana cimri olması,senden kisarken baskalarina yagdirmasi.Esim kendisine ve bize gelince paranin hesabini yapan biri, alisveris falan yaparken herseyin en ucuzunu aliyor misal, ben kendi ailemden öyle görmedim ama yinede agzimi acmadim. Abisine gelince de bu kadar kolay para harcamasi zoruma girmiyor degil
Bekarken yapıp yapmadığına emin misiniz? Belki yapıyordur ama sizin haberiniz yoktur olabilir mi?Bunu bekarken yapabilir ama simdi evli ve ailesi var, kusura bakmayin da o zaman evlenmeyecekti.
Kendinizce yorumunuz var bunu esinizle konusmaniz lazim uygun bir dille,yargilayici soru sekli savunma mekanizmasini harekete gecirecegi icin kirici olmadan sorun, belki farkinda degildir belki rica etmistir ya da baska bir seyInsan sürükle mi hediye alir özellikle yeni evliyken? Kenarda paramiz olmadigi halde insan neden gidip pahali bir laptop alir? Abisini öyle alistirmis cünkü, onlar da hediye bekliyorlar
Sorun o zaten, bunu bekarken de yapiyordu ve benim haberim oluyordu. Bir defa bile agzimi acmadim sonucta benim haddime degil, ne istiyorsa alsin dedim. Bunu evlendikten sonra yapmaya devam ettiginde rahatsiz oldum cünkü biz bir aile olduk ve o da benim ondan habersiz böyle seyleri yapmami istemeyen bir karaktere sahip. Ona güzellikle anlatmaya calistim, artik yalniz yasamiyorsun bir ailen var ilerde cocuklarimiz olacak ama yinede devam ediyorBekarken yapıp yapmadığına emin misiniz? Belki yapıyordur ama sizin haberiniz yoktur olabilir mi?
Eşinizle bu durumu konuştunuz mu? Ne dedi?
Öncelik her zaman cekirdek aile olmalidir. Eşinizin bunu kavramasi lazim. Size hesap kitap yapip oraya eli bol olamaz. Kendi parasi istedigini alir dusuncesine asla katilmiyorum aile birliği bu gibi konularda da birlikte ve uyumlu hareket etmektir. Sanane senin paran benimparam diye bir şey olmaz.Esim kendisine ve bize gelince paranin hesabini yapan biri, alisveris falan yaparken herseyin en ucuzunu aliyor misal, ben kendi ailemden öyle görmedim ama yinede agzimi acmadim. Abisine gelince de bu kadar kolay para harcamasi zoruma girmiyor degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?