Tabikii hayir, hep esim yardim etti. Bir ara hatta esim ve kayinbabam miktarli bi para yolladilar ev alabilmeleri icin, onlardan ben acikcasi hic bisey görmedim ve beklemiyorum
Evlendikten sonra alma da diyebilirsiniz .Buna hakkınız var .Trilyoner değilseniz eğer bu tip hediyeler gereksiz pahalı .Abes yani .Her şeyin bir adabı var .Arkadaslar ben bekarken zaten rahatsiz oldugumu belirttim ama asla abine hediye alma etme demedim, diyemedim. Bekarken geliri ayni ama giderler ayni mi sizce? Evlendikten sonra hersey degisiyor
Nasıl davranmak istiyorsa öyle yapamaz çünkü evli.Hediyeyi içinden gelerek alıyordur siz neden mecburiyetinde olarak düşündünüz?
Eşiniz nasıl davranmak, hareket etmek istiyorsa öyle yapar.
Siz bence kendiniz için çalışın.
Elimde olmadan "Vela di seau diftiri" koca göbeğimle açıp şimdi oynıcamBana da bir fissler düdüklü alabilir mi ?
Çok bonkör gördüm eşinizi.
Durumumuz olsa asla agzimi acmam ve abisinin ihtiyaci olsa yine birsey demem ama gercekten durumlari iyi, geregi yok yani
Bebek arabası olan araba dimi?Belki de zamanında abisi de eşiniz okurken yardım etti. Mesela benimkine yeni ofis açtığında abisi laptop hediye etmişti o da yeğeni doğduğunda araba falan aldı neyse yani karşılıklı olmadığından emin misiniz. Bir de TL euro arasında bu kadar fark varken bu ara veren taraf olmak normal yani
Der tabikide. “Sana ne” bile diyebilir.
Bu sizin düşünceniz. Şimdide diyorsunuz ki bana “Ben evli değilken zaten güzel bir şekilde düşüncemi anlatmaya çalıştım”
Gercekten eminim. Hatta abisi okurken esim calisiyordu, her zaman esim birseyler yollamistir. Dedigim gibi ihtiyaclari olsa ilk ben derim zaten ama hic bir sekilde yokBelki de zamanında abisi de eşiniz okurken yardım etti. Mesela benimkine yeni ofis açtığında abisi laptop hediye etmişti o da yeğeni doğduğunda araba falan aldı neyse yani karşılıklı olmadığından emin misiniz. Bir de TL euro arasında bu kadar fark varken bu ara veren taraf olmak normal yani
Aslında otomobil arabaymış biz milyonermişiz.... hahah keşke öyle olsaydı da bebek arabası evetBebek arabası olan araba dimi?
Nasıl davranmak istiyorsa öyle davranır. Bunun evlilikle bekarlıkla alakası yok. Bunları kadından ziyade erkeğin düşünmesi lazım. Demek ki canı böyle istiyor.Nasıl davranmak istiyorsa öyle yapamaz çünkü evli.
Yok hayir ben burda dogdum büyüdüm, cok asiri pahali seyler aldigi yok ama gereksiz seyler aldigi icin birikiyor ve harcadigi paralar az olmuyorEsini yurt dışına siz mi götürdünüz..
. sürekli mi böyle pahali hediyeler alıyor ..
Acik konusmak gerekirse esim bana hep dedi, senin benim yok, bu düsünceye sahip oldugu icin rahatsiz oluyorum zaten. Ilerde ben calistigimda da kazandigim parayi ortak kullanacagiz. Bilmiyorum bu dogru birsey mi ama ben ailemden öyle gördüm öyle büyüdüm.Şeytanın avukatlığını yapalım..Ya eşiniz parayı ben kazanıyorum derse size ne cevap verirdiniz ben onu merak ettim.
Nasıl davranmak istiyorsa öyle davranamaz haa davanırsa da bunun adı evlilik olmaZ. İnsan bir fikir sorar danışır evli olmak bunu gerektirir.Nasıl davranmak istiyorsa öyle davranır. Bunun evlilikle bekarlıkla alakası yok. Bunları kadından ziyade erkeğin düşünmesi lazım. Demek ki canı böyle istiyor.
Çalışmadığınız sürece bir nevi onun eline bakıyorsunuz zaten.Acik konusmak gerekirse esim bana hep dedi, senin benim yok, bu düsünceye sahip oldugu icin rahatsiz oluyorum zaten. Ilerde ben calistigimda da kazandigim parayi ortak kullanacagiz. Bilmiyorum bu dogru birsey mi ama ben ailemden öyle gördüm öyle büyüdüm.
Bana eger evlenmeden önce deseydi ki, benim kazandigim para benim olacak, sen elime bakacaksin o zaman öyle biriyle evlenmezdim zaten. Ben evliligi öyle görmüyorum cünkü
Sorun o zaten, bunu bekarken de yapiyordu ve benim haberim oluyordu. Bir defa bile agzimi acmadim sonucta benim haddime degil, ne istiyorsa alsin dedim. Bunu evlendikten sonra yapmaya devam ettiginde rahatsiz oldum cünkü biz bir aile olduk ve o da benim ondan habersiz böyle seyleri yapmami istemeyen bir karaktere sahip. Ona güzellikle anlatmaya calistim, artik yalniz yasamiyorsun bir ailen var ilerde cocuklarimiz olacak ama yinede devam ediyor
Bakmiyorum, evlenmeden önce calistigim ve biriktirdigim param var cok sükürÇalışmadığınız sürece bir nevi onun eline bakıyorsunuz zaten.
Konu sahibi hatalarla dolusunuz hala. Her yorumunuzu okuyorum. Eşinizle birbirinize uyumlu bile değilsiniz. Ailenizden gördüğünüz, büyüdüğünüz şeyleri mesela eşiniz ailesinden görüp büyümemiş. Uyuşmuyorsunuz.Gercekten eminim. Hatta abisi okurken esim calisiyordu, her zaman esim birseyler yollamistir. Dedigim gibi ihtiyaclari olsa ilk ben derim zaten ama hic bir sekilde yok
Davranır neden davranmasın? Burada iş başka. Konu sahibinin eşi başından beri böyleymiş. Güzelce dile getirmesine rağmen adam anlamamış. Konu sahibine gelince kısması, abisine kısmaması. Olay şu an çok baska bir boyut bence.Nasıl davranmak istiyorsa öyle davranamaz haa davanırsa da bunun adı evlilik olmaZ. İnsan bir fikir sorar danışır evli olmak bunu gerektirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?