- 22 Ekim 2013
- 817
- 228
- 83
- 35
- Konu Sahibi KedicikMiyavv
Merhabalar.
Beni bilenler bilir. Erkeklerden cok huylanirim guvenmem vs.
O yuzden gordugum seyleri ben mi abartip yanlis dusunuyorum yoksa oyle mi akil verin cunku sonuclari muhim olacak
Ben ozel cok luks bi yurtta kaliyorum. Bi kac gorevli disinda erkek yok yurtta
Gecen donem haziranda tam ertesi gun cok onemli bi sinavim vardi
Gece 12ye dogru yemek soyledik sabahlycaz diye arkadasla
Neyse yemegi asagidan aldik tam asansore binerken calisan kizlardan birini gordum. Hepsi de 20li yaslarda genc kizlar calisanlarin.
Iste asagiya depoya dogru olan merdivende tesisatci yasli adam duruyodu elinde cay yuzunde p.ç bi gulumsemeyle hadii dedi
o da ortaligi kolluyo gibi dur falan dedi o sirada ben asansore gectim. Kizin oyle skntli bi hali yoktu ama o da guluyodu yani. Beni gorunce durakladi kiz
sonra asansor kapanirken asagi iniyolardi
hani gece yarisi uykusuzdum sinavim vardi cok sorgulayamadim
Arkadasima anlatmis o da gormemis zaten. Neyse bu boyle oldu
yazin anneme anlattim bana bi kizdi bi kizdi. Niye kmseye soylemedin mudure soylemedin belki kizi rahatsiz ediyodu falan dilan diye. Obur gun sinavdan sonra da ciktim memlekete gittim zaten
buraya kadar boyle
sonra dun gece 12yi 5 falan geciyodu asagi indim jeton almaya. Camasir yikiycaktm. Alirken kizi gordum ayni kiz kapinin onunda tedirgin tedirgin geziyodu parmagiyla oynayip disari falan bakiyodu. Kendi kendime allah allah niye boyle ki dedim dikkatimi cekti yani o derece
sonra camasir yikarken sey geldi aklima. Yarim saat once falan gelmistim taksiden indim baktim disarda klubede o yasli adami gordum. Guvenlikle oturuyodu
kendi kendime serefsiz hala burdamiymis dedim
haydee bi anda kafamda biseler canlandi acaba dedim
hani kiz oyle tedirgin adam disarda merdiven gecen sene......
herseyi toparlayinca acaba dedim kizi gercekten taciz mi ediyo yoksa ben fesatligmdan guvensizligmden oyle mi goruyorum
oda arkadasima dedm ki mudure soylim kizin ismini falan vermiym kameralari kontrol edin ben biseyler goruyorum ama emin degilim diyim dedim sacmalama ortaligi karistirma kesin bosey gormedin dedi
ama hep boyle sustugumuzdan devam etmiyo mu ya boyle seyler
bence soylim mudure isim vermeden boyle boyle seylerden supheleniyorum diye
ne diyosunuz okuldaym ara ara cevap vericem fikirlerinize
Beni bilenler bilir. Erkeklerden cok huylanirim guvenmem vs.
O yuzden gordugum seyleri ben mi abartip yanlis dusunuyorum yoksa oyle mi akil verin cunku sonuclari muhim olacak
Ben ozel cok luks bi yurtta kaliyorum. Bi kac gorevli disinda erkek yok yurtta
Gecen donem haziranda tam ertesi gun cok onemli bi sinavim vardi
Gece 12ye dogru yemek soyledik sabahlycaz diye arkadasla
Neyse yemegi asagidan aldik tam asansore binerken calisan kizlardan birini gordum. Hepsi de 20li yaslarda genc kizlar calisanlarin.
Iste asagiya depoya dogru olan merdivende tesisatci yasli adam duruyodu elinde cay yuzunde p.ç bi gulumsemeyle hadii dedi
o da ortaligi kolluyo gibi dur falan dedi o sirada ben asansore gectim. Kizin oyle skntli bi hali yoktu ama o da guluyodu yani. Beni gorunce durakladi kiz
sonra asansor kapanirken asagi iniyolardi
hani gece yarisi uykusuzdum sinavim vardi cok sorgulayamadim
Arkadasima anlatmis o da gormemis zaten. Neyse bu boyle oldu
yazin anneme anlattim bana bi kizdi bi kizdi. Niye kmseye soylemedin mudure soylemedin belki kizi rahatsiz ediyodu falan dilan diye. Obur gun sinavdan sonra da ciktim memlekete gittim zaten
buraya kadar boyle
sonra dun gece 12yi 5 falan geciyodu asagi indim jeton almaya. Camasir yikiycaktm. Alirken kizi gordum ayni kiz kapinin onunda tedirgin tedirgin geziyodu parmagiyla oynayip disari falan bakiyodu. Kendi kendime allah allah niye boyle ki dedim dikkatimi cekti yani o derece
sonra camasir yikarken sey geldi aklima. Yarim saat once falan gelmistim taksiden indim baktim disarda klubede o yasli adami gordum. Guvenlikle oturuyodu
kendi kendime serefsiz hala burdamiymis dedim
haydee bi anda kafamda biseler canlandi acaba dedim
hani kiz oyle tedirgin adam disarda merdiven gecen sene......
herseyi toparlayinca acaba dedim kizi gercekten taciz mi ediyo yoksa ben fesatligmdan guvensizligmden oyle mi goruyorum
oda arkadasima dedm ki mudure soylim kizin ismini falan vermiym kameralari kontrol edin ben biseyler goruyorum ama emin degilim diyim dedim sacmalama ortaligi karistirma kesin bosey gormedin dedi
ama hep boyle sustugumuzdan devam etmiyo mu ya boyle seyler
bence soylim mudure isim vermeden boyle boyle seylerden supheleniyorum diye
ne diyosunuz okuldaym ara ara cevap vericem fikirlerinize