• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi fesatım? Allah rızası için akıl verin

KedicikMiyavv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
817
228
83
35
Merhabalar.
Beni bilenler bilir. Erkeklerden cok huylanirim guvenmem vs.
O yuzden gordugum seyleri ben mi abartip yanlis dusunuyorum yoksa oyle mi akil verin cunku sonuclari muhim olacak

Ben ozel cok luks bi yurtta kaliyorum. Bi kac gorevli disinda erkek yok yurtta

Gecen donem haziranda tam ertesi gun cok onemli bi sinavim vardi
Gece 12ye dogru yemek soyledik sabahlycaz diye arkadasla
Neyse yemegi asagidan aldik tam asansore binerken calisan kizlardan birini gordum. Hepsi de 20li yaslarda genc kizlar calisanlarin.
Iste asagiya depoya dogru olan merdivende tesisatci yasli adam duruyodu elinde cay yuzunde p.ç bi gulumsemeyle hadii dedi
o da ortaligi kolluyo gibi dur falan dedi o sirada ben asansore gectim. Kizin oyle skntli bi hali yoktu ama o da guluyodu yani. Beni gorunce durakladi kiz
sonra asansor kapanirken asagi iniyolardi
hani gece yarisi uykusuzdum sinavim vardi cok sorgulayamadim
Arkadasima anlatmis o da gormemis zaten. Neyse bu boyle oldu

yazin anneme anlattim bana bi kizdi bi kizdi. Niye kmseye soylemedin mudure soylemedin belki kizi rahatsiz ediyodu falan dilan diye. Obur gun sinavdan sonra da ciktim memlekete gittim zaten

buraya kadar boyle

sonra dun gece 12yi 5 falan geciyodu asagi indim jeton almaya. Camasir yikiycaktm. Alirken kizi gordum ayni kiz kapinin onunda tedirgin tedirgin geziyodu parmagiyla oynayip disari falan bakiyodu. Kendi kendime allah allah niye boyle ki dedim dikkatimi cekti yani o derece

sonra camasir yikarken sey geldi aklima. Yarim saat once falan gelmistim taksiden indim baktim disarda klubede o yasli adami gordum. Guvenlikle oturuyodu
kendi kendime serefsiz hala burdamiymis dedim
haydee bi anda kafamda biseler canlandi acaba dedim

hani kiz oyle tedirgin adam disarda merdiven gecen sene......

herseyi toparlayinca acaba dedim kizi gercekten taciz mi ediyo yoksa ben fesatligmdan guvensizligmden oyle mi goruyorum

oda arkadasima dedm ki mudure soylim kizin ismini falan vermiym kameralari kontrol edin ben biseyler goruyorum ama emin degilim diyim dedim sacmalama ortaligi karistirma kesin bosey gormedin dedi

ama hep boyle sustugumuzdan devam etmiyo mu ya boyle seyler

bence soylim mudure isim vermeden boyle boyle seylerden supheleniyorum diye

ne diyosunuz okuldaym ara ara cevap vericem fikirlerinize

Ben bu anlattiklarinizda tacize dair bişey görmedim. Ama insan da bosyere suphelenmez.
Takip edin bence bir süre daha.

Sen bilmediğim için erkeklere güvenin var midir yok mudur bilmem

Ama kızla bir konuş yakınlaş ona samimi bir şekilde hal ve hareketlerinden ve geçen sene şahit olduğun durumun kafanda taciz mi ediliyorsun acaba sorgusu yarattığını söyle

O kiz arkadasla tanisma firsati olusturabilir misiniz?
En iyi ipuclari O'ndan cikacaktir cunku.
Ya da yakin bir arkadasiyla ya da odasindakilerle falan iletisime gecilemez mi?

Yani hani supheleniyorum mudur bey, dediniz diyelim.
Ilgileneceginden emin misiniz?
Zira suclayacak kadar bir bilginiz yok.

Onun disinda flort ediyor olabilirler.
Burada da kac konu gorduk 20 yas farkini bile takmayanlar var.

Ancak ben olsam bu isin pesini birakmazdim.

Belki adamın kızla bir ilişkisi vardır. İlk gördüğümde gülüyordu dedin. Tacize uğrayan biri güler mi? Ama eğer adam bunu tehdit ediyorsa kimseye belli etme filan diyorsa kız, anlamayasın diye gülmüş de olabilir. Bilemedim ki. Müdüre isim vermeden söyleyebilirsin. Kızı değil de adamı takibe alabilir.

20 li yaşlarda bir kız, yaşlı bir tesisatçı.
Kız rahatsız mı ediliyor, gönüllü mü anlamadım ama her halükarda bir kız yurdunda olmaması gereken şeyler.

Bir bahane ile güvenlik kameralarını yetkili kişi ile birlikte izleyebilirseniz iyi olur sanki. Bir ses duydum, korktum, bişey çalındı vs gibi...

bence bısey varsada arkadaslık babında beraber cay ıcme fılan olabılır yanı tacız oldugunu dusunmuyorum ben

Acaba kız adama içeri sokulması yasak bir şeyler aldırıyor da olabilir mi? Sigara? Alkol? Uyuşturucu?

Merhabalar.
Beni bilenler bilir. Erkeklerden cok huylanirim guvenmem vs.
O yuzden gordugum seyleri ben mi abartip yanlis dusunuyorum yoksa oyle mi akil verin cunku sonuclari muhim olacak

Ben ozel cok luks bi yurtta kaliyorum. Bi kac gorevli disinda erkek yok yurtta

Gecen donem haziranda tam ertesi gun cok onemli bi sinavim vardi
Gece 12ye dogru yemek soyledik sabahlycaz diye arkadasla
Neyse yemegi asagidan aldik tam asansore binerken calisan kizlardan birini gordum. Hepsi de 20li yaslarda genc kizlar calisanlarin.
Iste asagiya depoya dogru olan merdivende tesisatci yasli adam duruyodu elinde cay yuzunde p.ç bi gulumsemeyle hadii dedi
o da ortaligi kolluyo gibi dur falan dedi o sirada ben asansore gectim. Kizin oyle skntli bi hali yoktu ama o da guluyodu yani. Beni gorunce durakladi kiz
sonra asansor kapanirken asagi iniyolardi
hani gece yarisi uykusuzdum sinavim vardi cok sorgulayamadim
Arkadasima anlatmis o da gormemis zaten. Neyse bu boyle oldu

yazin anneme anlattim bana bi kizdi bi kizdi. Niye kmseye soylemedin mudure soylemedin belki kizi rahatsiz ediyodu falan dilan diye. Obur gun sinavdan sonra da ciktim memlekete gittim zaten

buraya kadar boyle

sonra dun gece 12yi 5 falan geciyodu asagi indim jeton almaya. Camasir yikiycaktm. Alirken kizi gordum ayni kiz kapinin onunda tedirgin tedirgin geziyodu parmagiyla oynayip disari falan bakiyodu. Kendi kendime allah allah niye boyle ki dedim dikkatimi cekti yani o derece

sonra camasir yikarken sey geldi aklima. Yarim saat once falan gelmistim taksiden indim baktim disarda klubede o yasli adami gordum. Guvenlikle oturuyodu
kendi kendime serefsiz hala burdamiymis dedim
haydee bi anda kafamda biseler canlandi acaba dedim

hani kiz oyle tedirgin adam disarda merdiven gecen sene......

herseyi toparlayinca acaba dedim kizi gercekten taciz mi ediyo yoksa ben fesatligmdan guvensizligmden oyle mi goruyorum

oda arkadasima dedm ki mudure soylim kizin ismini falan vermiym kameralari kontrol edin ben biseyler goruyorum ama emin degilim diyim dedim sacmalama ortaligi karistirma kesin bosey gormedin dedi

ama hep boyle sustugumuzdan devam etmiyo mu ya boyle seyler

bence soylim mudure isim vermeden boyle boyle seylerden supheleniyorum diye

ne diyosunuz okuldaym ara ara cevap vericem fikirlerinize
anlattıklarına bakılırsa bir şey varsa da karşılıklı

Bende taciz tarzı bir ilişki fikri uyanmadı açıkcası.En fazla düşündüğüm çıtır kızın adamla flört ettiği.Bu kadar.

Bence ilişki karşılığında uyuşturucu temin ediyor da olabilir.Orada bir sürü masum genç kız var ya onları da alıştırırsa bence sessiz kalmamalısın.Müdüriyete söylemelisin. Yanıldıysan zaten olay kapanır gider kimseye duyurmazsın.

orası yurt.. olmaması gereken şeyler.. aklına neler gelir insanın.. neler yaşanıyor.. belki adam manyak o kıza değil yurtta başka birine sarmış.. o kız aracılık ediyor.. belki yurda sokulmaması gereken şeyler sokuluyor.. ki geç saatlerden bahsediyorsun.. hiç iyi kokular gelmedi burnuma.. aklıma okul yıllarım geldi.. herşey olur herşey..

hoş bendede var az biraz paronayaklık..
dersanede çalışırken temizlikçi adamın 5 . sınıflardan bir erkek çocuğunu her öğle arası harita odasına götürdüğünü gördüm.. allahım bir hafta takip ettim adamıda sevmiyorum zaten neyse sonunda rehber hocasına sordum.. nasıl kahkaha atıyor.. ya noldu dedim.. oğluymuş yemek yediriyormuş.. allahım rahatladım yeminle ama akside olabilirdi demi

Karismayin telkinlerine katilmiyorum. Siz degil de sizden daha objektif bakabilecek bir arkadasinizi gozlemlemeye yollayin. Eger o da ayni suphedeyse hemen mudure soyleyin. Zaten birsey varsa mudur kamera kayitlarindan vs bulur. Ama bence kizla konusmayin, cunku henuz kizin gonullu mu gonulsuz mu biseyler yaptigini anlayamadik..

Yani tacizmi ediliyor yoksa isteyerekmi biseyler yapiyor bilemem

Ama sen her iki durumdada müdüre söylemelisin yurta olmamasi gereken seyler bunlar ...

Back
X