konun dıkkartımı cektı soyle bi okudum :) son durum nedir merak ettim acıkcası...
benımde basıma buna benzer bişey gelmıstı.. eşimin liseden sınıf arkadası vardı bayan neyse bunlar okulun profilinde bırbırlerını tanıtınca eklediler sonra birbirlerine ara sıra konusmaya basladılar.. normalde benım liseden unıvden erkek arkadaslarımı eşim ellem etti küllem etti hepsını bi guzel sildi bu arada yarısı evliydi zaten ama yınede sıldı beyfendı..bozuk atsamda sonradan amann yaa eşimden kıymetlimi dedim.. tabi onun lıstesınde onun ilkokul lise vs kız arkadasları duruyor silmedim ben.. zaten kendı hallerındeler neyse bu lisedeki arkadasıyla eskileri yad edıyorlar vs.. bende yanındayım kaymıs olan tek gozumle takıplemeye calısıyorum yandan yandan belli etmıcem ya :):) kız dıyorki ''aaa sen bosuna evlenmıssın yaa ,evde iş bölumumu olur ;kadın dediğin evi çekip cevirir ,,ben eşinin yerınde olsam herseyı onune sererdım ben olsam yok soyle yapardım yok böyle yapardım vsvs.. ama sureklı benı kotuler nıtelıkte bu arada bu bayan arkadas bekar --- işte çok talıbı varmıs ama kendısı zooor bi ınsan oldugu için ölee hemen beyenemezmiş falan filan --- acayip sınır oldum ama bellide etmek istemıyorum güya gozum tvdeymıs gibi yapıyorum :):) neyse gel zaman git zaman kız iyice zıvanadan cıkmaya basladı ... kendını yaptı bulunmaz hint kuması bende oldum copten camurdan bi işe yaramayan kadın..artık eşime soylenmeye basladım bu kızı cıkarcaksın ıstemıyorum yada engel koy dedım ,adım birden kıskanclıkte bir numaraya yukseldi!! eşimle aramız bozulma noktasına geldi..sonra benım bu salak kocam benım facemden kızı eklemiş allahım geldeeee öldürmeee bu adamıııı.. kızda kabul etti halıyle ama ben kızla hiç muhabbet etmıyorum arada oyunlarda bana hediyeler gonderıo vs okadar.. neyse gel zaman gıt zaman faceme kocaman HAMİLEYİMMMM yazdım işte kızda ozaman elini etegini kocamdan cekti..hemen kendıne bi sevgılı edınıverdı ,askerdeymıs gelınce evlenceklermiş filan... (dusuk yaptıgımda sadece belirli ark. özelden msj cektım okadar) bu arada ben o kızın eşime olan erişiminin bazılarını engelledim ister kıskanc desın isterse baska sey ,bu erkekler bizim gibi ince dusunmuyorlar canım , kız sana asılıyor diyorum kocam dıyorki ahanda kıskanclıgının doruk doktası sacmala abuk sapuk konusma dıyordu bana...
kısaca canım eşinden habersız o kadının faceden gormesını engelle bazıları.. fotolarınızı gorsun ama özellıkle bırlıkte oldugunuz fotoları.. eşinin oyun oynamasını kişisel iletilerini vs sen kafana gore ayar yap o kıza .. eşinede soyleme bosver,zaten