Ben mi fevri davranmişim?

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Erkek arkadaşımla beni tanıştıran bi kız var.Kizla samimilermBen yokken de defalarca aynı evde sabahladilar,içinde iciyolar tabi.Ben isten aksam on bucukta çıkıyorum.İşten çıktım bi baktım kız mesaj atmış.Beni gel evden al diye.Evlerimiz yanyana.Bizde kalacağını soyliycez ailesine sonra o da gece çıkıp erkek arkadaşıyla buluşup sabahliycak.Erkek arkadaşımı aradım bende.Benim niye haberim yok dedim.Neymiş belli degilmişte haber ondan vermemiş.Ben dedim ben karismam çıkarmak evden dedim.Sonra kuz mesaj attı bizimi kiskaniyosun diye.Sonra kiz diyo ki neymiş ben eve gidince da bana sabahliycaklarini soyliycekmis.erkek arkadaşımı aradım.Dediki bi yandan o bi yandan sen yeter benden uzak durun falan dedi.Yüzüme kapadı.Kızda diyoki sen kaybediyon çenen yüzünden diyo.Erkek arkadaşım whatsap resmini kaldırmış.durumda herkesten herşeyden skldm yazmış.Napmaliyim ben simdi

Son düzenleme:
okadarda olmaz ama ne alaka gebertirim ben olsaam kızın terbiyesizligine bak millet akrabsna guvenmez hani babana bile guvenme derler bunlar evde kalcak ha bide icip kafayıda bulurlar hic sevmedim böyle arkadaslık olmaz seviyosanız sevgilinzden uzak tutun o kızı barıssanızda yine aranıza girer yüzsüze bak bide seni sucluyo

Sevgilim ve kız ayni evde sabahliycakti.kız onu idare etmeni istedi gece dışarı çıkması için.

Kız hep o şekilde konuşuyo.hani bana idare edermisin falan demiyo.neymiş sbaaha kadar oturcakla içecekler falam
Çocuğun sevgilisi sizsiniz ama başka bir kız size emir veriyor sevgilinle sabaha kadar içip sızmak için. Çokkkk saçma. İçip içip öper de bu kız kesin. Ben eşek başı mıyım bu planda niye yokum diye sorun. Sevgiliniz de ayrı bi dangoz.

Benden öncede sabahliyomuş.evet yapar yani içki var isin içinde.Aynen sorcam bu şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…