- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Kızla benim sevgilim gece ayni evde sabahliycaktiBen hiç anlamadım kızla erkek arkadaşın mı kalıyor yoksa kız kendi erkek arkadaşıyla mi kaliyor
Kız hep o şekilde konuşuyo.hani bana idare edermisin falan demiyo.neymiş sbaaha kadar oturcakla içecekler falamKızla sevgiliniz neden aynı evde sabahlıyor? Ne alaka? Bide size emir vermiş gel beni al diye.
Yanlış yazmisimda.da bağlı uçaklarını eve gidince anlatcakmisBağlı uçak olayını anlamadım zengin misiniz?
Sevgilim ve kız ayni evde sabahliycakti.kız onu idare etmeni istedi gece dışarı çıkması için.Yahu 25 yaşında insansınız niye anlamak için elimizi totomuzun altından gecirttirip kafa kaşıtıyorsunuz bize,düzgün anlaşılır biçimde yazın
Gel dedi git dedi yap dedi beni dedi sev dedi ben dedim,dedi dedik dedim
Çocuğun sevgilisi sizsiniz ama başka bir kız size emir veriyor sevgilinle sabaha kadar içip sızmak için. Çokkkk saçma. İçip içip öper de bu kız kesin. Ben eşek başı mıyım bu planda niye yokum diye sorun. Sevgiliniz de ayrı bi dangoz.Kız hep o şekilde konuşuyo.hani bana idare edermisin falan demiyo.neymiş sbaaha kadar oturcakla içecekler falam
Yaa tanıştırdı ya bizi.hepte kankalar yani kardeşler o yüzden ses etmiyorumMideler 4 oda 1 salon mübarek
Benden öncede sabahliyomuş.evet yapar yani içki var isin içinde.Aynen sorcam bu şekildeÇocuğun sevgilisi sizsiniz ama başka bir kız sana emir veriyor sevgilinle sabaha kadar içip sızmak için. Çokkkk saçma. İçip içip öper de bu kız kesin. Ben eşek başı mıyım bu planda niye yokum diye sorun. Sevgiliniz de ayrı bi dangoz.
Evet. Bende hayır dedim.kızda diyoki sen kiskaniyosun bizişu bağlı uçağa açıklık getirseniz..
şimdi kız senin sevgilinle aynı evde kalıp sabahlamak için senden ailesine yalan söylemek için yardım istiyor öyle mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?