Ben mi fevri davranmişim?

Yaaa kız beni tanıştırdı.ben çok rahatsizim bu durumdan.kızda diyo benden zarar gelmez yanlış napiyon diyo

meshep genişliğimi dersin mide genişliğimi bilemiyorum da bu adama bağlanma kaç kaç ...

ulan adam kızın biriyle içip içip sabahlıcak birde sana haber vermeyecek ek olarak sen o kızım evden çıkmasına yardımcı olacaksın bide ben yazınca okuyunca daha iyi anlarsın

sonra sen arayacaksın hesap sorup yardım etmeyeceğini belirteceksin sonra kız sevgiline fırça çekecek sevgilinde SANA KIZIP TRİP ATACAK

sonra sevgilin adamlığından değil sen dırdırından kaybedeceksin
KAÇ GÜLÜM KAÇ

Sevgilim kopmuyo kizdan
yanlıs anlama ama seni seviyosa essek gibi kopucak yok öyle ne sanki öz bacısmı hadi bacısı yapsn kankası dedginin yerine onu koysun evden kacyo sevgilinle yanlz ve iciyo eminim 2 birada g. bası dagılıyodur kızın demedi deme bastan kes canını yakar güzelce söyle sevgiline

Bizi tanıştırdı kız ama çok sahipleniyo sevgilimi
Ya siz sevgili oldugunuza emin misiniz?
Belki kız sizi kendi sevgilisi ile tanıştırmıştır? Orda hatlar karışmış yanlış anlamışsınızdır?
Zira ortada bir sevgililik göremiyorum

Sevgilim kopmuyo.neymiş ben çok hasetmisim.zaten en son bana rest çekti yüzüme kapadı

Yaaa kız beni tanıştırdı.ben çok rahatsizim bu durumdan.kızda diyo benden zarar gelmez yanlış napiyon diyo
Canım benim kız tanıştırmış anladık ama çok absürt bir durum sende bunu anla bir kadınla bir arkadaşlar ki kız xl bi kız anladığım kadarıyla içecekler ve senden buna zemin hazırlamanı istiyorlar çok yanlış bir durum. gerçekten senin gururunu ne kadar incittiklerini biz farkettik sende farket ve o kızla çocuğu hayatından çıkar. Çünkü erkek arkadaşın da adam olsa böyle bişey de senin anlayışlı olmanı hatta zemin hazırlamanı beklemezdi.onlar o evde sevişirde, öpüşürde herseyi yapar sana da benden sana zarar gelmez derler .

Kim bağlı uçağa binmiş?hangi kız kimin evinde kalmış?Kim gel demiş?
Konu sahibi ancak bu kadar karman çorman yazilabilirdi bravo valla

Yapar belki de yapıyı haberim yok.ama bunlar nadir böyle sabahliyo.Eğer sevişme falan olsa hep yapmazmiydi bunlar.zaten rest çekti bana bidaha aramiycam onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…