Ben mi fevri davranmişim?

Kim bağlı uçağa binmiş?hangi kız kimin evinde kalmış?Kim gel demiş?
Konu sahibi ancak bu kadar karman çorman yazilabilirdi bravo valla
Hemen anlatiyim
Simdi ben erkek kankama seni ayarliyorum siz sevgilisiniz sonra ben sana mesaj atıyorum diyorum ki gel beni evden çıkar erkek kankamla sabaha kadar icicez sabahlicaz evde beni evden sende kalacakmisim gibi çıkar ben erkek kankama gideyim,sende ooh yarasin koç sevgilime selam söyle diyosun bana,neden? ÇÜNKÜ gavatlik

Yapar belki de yapıyı haberim yok.ama bunlar nadir böyle sabahliyo.Eğer sevişme falan olsa hep yapmazmiydi bunlar.zaten rest çekti bana bidaha aramiycam onu
Bak ortada iyi şeyler dönmüyor.
Adamın çükü altından olsa yine de terket bak çok üzülürsün

hata sende niye kısknıyosun alkıslaman gerekirdi kızı hic gözüm tutmadı sevglinin yaptıgıda hani şöyle anlarım yanlıs buda ama o kız seni çıkartır sen sevgilinle sabhlarsın yanlıssada bu olaya göre doğru bu

Evet yani dimi ama sacmalik yaaa.

Yapar belki de yapıyı haberim yok.ama bunlar nadir böyle sabahliyo.Eğer sevişme falan olsa hep yapmazmiydi bunlar.zaten rest çekti bana bidaha aramiycam onu
Bence ben sizin gibi mezhebi geniş değilim yaz beni bir daha asla arama yaz ben olacaktım ki senin yerinde gider yüzlerine tükürür çıkardım. Canım bilemezsin arada buluşup sevişir yapmıyor da olabilir ama sana o kız için rest çekmesi bile onun karaktersizliği. senin olmadığın ortamda sevgilin bir kadınla sabahlayacak ...sen o ite tekmeyi vur zaten kızın da nasıl bir kız olduğunu hepimiz anladık .sen bence aç ellerini bunlardan kurtuldum diye dua et çünkü kılavuzu karga olanın burnu b.ktan çıkmaz. bugün senin ahlaksizliklarini kabul etmeni örtbas etmeni bekleyen yarın o ahlaksizliklarina seni de çeker.

çok güzel ornek verdim.kıza yazdım ben eşek başı degilim bu planda neden yokum falan yazdim

Yaa belki ben kiskaniyorim yaa bi düşünsünler yaa.Araya mesafe koysun ozaman.İlla ki ne bu yakin olma çabasi

Evet yani dimi ama sacmalik yaaa.
kesinlikle boşver herkes kendi ayıbıyla kalsın o kızın başına bi gün bisey gelir boyle cıkartıp felan vebali sana kalır ckmak icin seni kullanmıs sanırsamda sevgilin içkileri alıyosa bedavadan yiyip icme vakit gecirme derdinde . uzak durmalısın sevgilinde bi kızın lafına bakıp bunu yapyosa bırak elin kızı icin sana bagryosa tabi ona dememistir ikinizde geliyonuz falan filan rahat bırakın diye sana kızmıstır keyiflerini kacrdgın icin

Kıza valaa saydirdim.Sevgilimi aramicam bidada uzak durcam.içimden aramak gelmiyor.en iyisi ikisindende uzak durmak.kıza yazdım ben eşek basimiyim.ayrıca bu planda ben niye yokum yazdım.Kız tanıştırdı ya neymiş kaç yildir taniyormis.bu arada sevgilim en ufak şeyde bana rest çekiyor ya

Evet kıza ağzını açmadı bence.ama kız benim kiskandigimi falan söyledi eminim.Anlamaz onlar yaa.kız zaten gezme derdindeki

Evet kıza ağzını açmadı bence.ama kız benim kiskandigimi falan söyledi eminim.Anlamaz onlar yaa.kız zaten gezme derdindeki
aynen çözdüm ben onun mayasını gercekten bırak demesi kolay degil belki seviyosun hatalarnı görmezden geliyosun ama cogu seyi ileriye dönük yapmamız gerekir seni cok üzer dedgn gibi herseyde resti cekiyosa sende ona öyle bi cekki yapamazsın sanar bi engelle arama yazma ararsa acma bakalım görsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…