Arkadaşlar iş yerindeki bir tanıdığın tanıdığı bir konuda bana yardımcı oldu. Önce adamla tanıştım sonra oğluyla birlikte geldiler ve çok koşturdular işim için. Görüşmeye de devam edicez gibi duruyor. Anneme de bahsettim. Dün de aradım onun olduğu şehire iş için gidip gelicem yakınız da zaten işte bi istediğiniz var mı diye? Benden bişey istemişti onu götürücektim. Kızını sordum filan. Annem de diyorki oğlanı da sorsaydın oğlanı sosyal medyadan ekle. Bi adım at bekar işte. Bi kısmet çıktığında da görüşmem içim zorluyor içime sinmese de. Bu çocuk hoş evet ama şu aşamada adım atmam doğru olur mu? Kardeşini ekledim yaşlarımız aynı zaten. Anne sözü dinlenir mi:) gerçi sürekli beni ezen bi annem var zaten:))
Anneler ezmez kız hep en iyisi olalım isterler. Onlara göre zengin bir kısmet olursa rahata eririz. Felan fistan. Annen senin için en iyisini ister. Çocuğa gelirsek de annen ekle tanış demiş ama öyle bir şey olacaksa ilk adamı çocuk atsın sen geri durArkadaşlar iş yerindeki bir tanıdığın tanıdığı bir konuda bana yardımcı oldu. Önce adamla tanıştım sonra oğluyla birlikte geldiler ve çok koşturdular işim için. Görüşmeye de devam edicez gibi duruyor. Anneme de bahsettim. Dün de aradım onun olduğu şehire iş için gidip gelicem yakınız da zaten işte bi istediğiniz var mı diye? Benden bişey istemişti onu götürücektim. Kızını sordum filan. Annem de diyorki oğlanı da sorsaydın oğlanı sosyal medyadan ekle. Bi adım at bekar işte. Bi kısmet çıktığında da görüşmem içim zorluyor içime sinmese de. Bu çocuk hoş evet ama şu aşamada adım atmam doğru olur mu? Kardeşini ekledim yaşlarımız aynı zaten. Anne sözü dinlenir mi:) gerçi sürekli beni ezen bi annem var zaten:))
Annenize atmayın suçu sizin de yürüyesiniz var adama, eski konunuzdan biliyoruz.Arkadaşlar iş yerindeki bir tanıdığın tanıdığı bir konuda bana yardımcı oldu. Önce adamla tanıştım sonra oğluyla birlikte geldiler ve çok koşturdular işim için. Görüşmeye de devam edicez gibi duruyor. Anneme de bahsettim. Dün de aradım onun olduğu şehire iş için gidip gelicem yakınız da zaten işte bi istediğiniz var mı diye? Benden bişey istemişti onu götürücektim. Kızını sordum filan. Annem de diyorki oğlanı da sorsaydın oğlanı sosyal medyadan ekle. Bi adım at bekar işte. Bi kısmet çıktığında da görüşmem içim zorluyor içime sinmese de. Bu çocuk hoş evet ama şu aşamada adım atmam doğru olur mu? Kardeşini ekledim yaşlarımız aynı zaten. Anne sözü dinlenir mi:) gerçi sürekli beni ezen bi annem var zaten:))
Önüme o kadar gelen var ki açsaydım golden geçilmezdiAnnenize atmayın suçu sizin de yürüyesiniz var adama, eski konunuzdan biliyoruz.
Bi sakin olun, adamın niyeti varsa zaten belli eder. Önünüze gelene orta açmayın.
Arkadaşlar iş yerindeki bir tanıdığın tanıdığı bir konuda bana yardımcı oldu. Önce adamla tanıştım sonra oğluyla birlikte geldiler ve çok koşturdular işim için. Görüşmeye de devam edicez gibi duruyor. Anneme de bahsettim. Dün de aradım onun olduğu şehire iş için gidip gelicem yakınız da zaten işte bi istediğiniz var mı diye? Benden bişey istemişti onu götürücektim. Kızını sordum filan. Annem de diyorki oğlanı da sorsaydın oğlanı sosyal medyadan ekle. Bi adım at bekar işte. Bi kısmet çıktığında da görüşmem içim zorluyor içime sinmese de. Bu çocuk hoş evet ama şu aşamada adım atmam doğru olur mu? Kardeşini ekledim yaşlarımız aynı zaten. Anne sözü dinlenir mi:) gerçi sürekli beni ezen bi annem var zaten:))
Sakin ol ve o instagramı kapatÖnüme o kadar gelen var ki açsaydım golden geçilmezdi
Buna Açasım var evet
HahaSakin ol ve o instagramı kapat
İlgisi varsa zaten belli eder. Belli etmezse ve hayatında kimsenin olmadığına emin olursan o zaman açarsın ortayı. Acele etme.
Doğru aslında sonrasında ailecek tanıştık ailecek görüşme planları yapıldı filan.Bir süre kız kardeşiyle görüşün, belki oradan bir ortam çıkar.
Direkt adamla tanışsanız eklenir de babası vasıtayla gelip işinizi halletmiş, sanki eklemek biraz kel alaka oluyor.
Bana da öyle geliyor kardeşini yeni ekledim. Belki sevgilisi var onu bile bilmiyorumCocuk sana ilgi duysaydi belli ederdi seni eklerdi zaten.ki kardesiyle takiplesiyosunuz seni merak etse bulur..uzgunum ilgin karsiliksiz gibi..
Anneyi şimdi boşa lincletme bize boşaArkadaşlar iş yerindeki bir tanıdığın tanıdığı bir konuda bana yardımcı oldu. Önce adamla tanıştım sonra oğluyla birlikte geldiler ve çok koşturdular işim için. Görüşmeye de devam edicez gibi duruyor. Anneme de bahsettim. Dün de aradım onun olduğu şehire iş için gidip gelicem yakınız da zaten işte bi istediğiniz var mı diye? Benden bişey istemişti onu götürücektim. Kızını sordum filan. Annem de diyorki oğlanı da sorsaydın oğlanı sosyal medyadan ekle. Bi adım at bekar işte. Bi kısmet çıktığında da görüşmem içim zorluyor içime sinmese de. Bu çocuk hoş evet ama şu aşamada adım atmam doğru olur mu? Kardeşini ekledim yaşlarımız aynı zaten. Anne sözü dinlenir mi:) gerçi sürekli beni ezen bi annem var zaten:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?