Ben mi haksızım siz olsanız ne yapardınız

ben kendı adıma esıme haber ederım bır yere gıtme planım varsa, tek sordugu ne ıcın yada kımınle gıdeceksındır... ama gerısıne karısmaz, bende karıstırtmam helekı aılemle ılgılı bır durum soz konusu ıse bazen anlık karar aldım gıttıgım bıle olur ınsanlık halı yanı bunun dogumu-ölümü-hastalıgı var hersey planlı gerceklesmıyor, durumda da gıtme ya da su kadar kal don demez-dıyemez cunku laf soylerse bılır kı karsılıgını alır..
sızde ızın ısteme mabında sormayın, haber edın sadece ık mık yaparsa ısım varı gıdıyorum deyıp konuyu uzatmadan ve ınada bındırmeden gıdın gıdecegınız yere bence...ve asla pasf kalmayın, erkekler pasıf kadını ezmeyı-zora sokmayı cok ıyı bılır-sızden cok verdıgınız ornek gıbı durumlard aılenız uzulur kırılır.. sız unutursunuz onlar hep hatırlar...

Benim eşimde sorar kimle nasıl gideceksin diye bebekle gideceksem hemen skıntıya giriyo oğlan ne yapacak orda nasıl uyuyacak dururmu ki diye beni bunalıma sokuyo sanki o anne yada ben bebeğimi düşünmüyorum, çocuktan öncede hamilesin sen gitme çocuğa bişey olur falan diye bıktırdı artık sanki bi tek bizim oğlumuz var, aniden gitmem gerekse bile haber Zaten bekler ne zaman döneceksin ne yaptınız akşam ben mi oraya geliyim diye kırk kere sorar bende bıkarım tamam ben dönüyorum falan derim zor yani durumumuz ve şuan bana küs konuşmuyo bırak hatasını anlamayı

hatasını anlamıyorsa kendı halıne bırakın bence esınızı...
herkesın cocugu var, mıllet cocugunu bırakıp işe gidiyor, gezmeye vs de cocukla da gayet guzel gıdılır ki arabanızda varmıs yolda zorluk cekmezsınız...
benımde cocugum olacak ama eve tıkılmayı dusunmuyorum, cocuk huysuz olur ben rahat edemem dısarda o zaman huzurumuz kacmasın der evde takılırım ama onun dısında kendımı cocuk var dıye kapatmak ıstemem acıkcası, hamıle halımle bıle her yere gıdıyorum -her ısımı yapıyorum-ıkı kez tatıle bıle gıttım kı bırı yurt dısı ıdı..

Ahh varya hamileyken çok zor geçirdim doğumdan bigün önceye kadar bulantı kusma vardı, ama dediğin gibi 7 aylık hamile halimle tatile bile gittim o zamanlar sıkıntı yoktu sadece araba sürmeme karışıyodu bişey falan olur hamilesin diye yok yorulma bilmem ne diye bizde çocuktan sonra değişti herşey oğlum çok huysuz arabaya bindiği an başlıyo ağlamaya sevmiyo arabayla gezmeyi onun için birazda karışıyo eşim zaten oğlan durmuyo nasıl gideceksin falan diye ama ben daralıyorum onu görmüyo sürekli üzerimde bi baskısı var ona dayanamıyorum dediğim gibi kırk kerede konuştum merak edemem mi oğlumla eşimi diyo abartıyo ama vazgeçmiyo huyundan

o zaman oglunuza bakacak sız gezmek ıcın veya ısınızı halletmek ıcın gıdeceksınız.... merak etmesı guzel bırsey ama abartmaması lazım, sız bır anne olarak oglunuzu emınım kı ondan daha cok dusunuyorsunuzdur...

Öyle hayatta bakmaz başbaşa kalmamışdır annesi baksa bile kırk kere arar duruyomu diye öyle düşün:) inş senin eşin bakar bebeğe

Öyle hayatta bakmaz başbaşa kalmamışdır annesi baksa bile kırk kere arar duruyomu diye öyle düşün:) inş senin eşin bakar bebeğe
benımkı bakar yaa o konuda sıkıntı yok, normalde rahat adamdır ama ıyı bır babadır, ilgilidir, sevgısını bellı eder..
zaten bır evladı var ordan edındıgım ızlenımler bunlar
cocukları da çok seven biri, başkasının çocuğu da olsa alır sever, oynar vs...

o zaman eşinize emanet edin oğlunuzu. madem size veya başkalarına güvenemiyor o baksın, görsün anyayı konyayı. ama siz de ona aynısını yapın. dk başı arayın naptın, ne oldu, oğlumun sesi garip geliyor, neden öyle, niye böyle. adamı bıktırın, belki empati yapar :)

Sıkıntıya giremezki kucağında bile taşırken zorlanır belim ağrıyo diye bana verir öyle rahat biri:) empati falan yapmaz yani dediğiniz mantıklıda:)

kocan aynı ben
karakter meselesi bu
degişmez boşa zorlama
bende genelde kızımı bırakmam
hastaneye falan giderken yanımda götürürüm
eşim orda bakar
eşim yoksa babamla falan gideriz o bakar
annecinede geçmiş olsun canım

Sıkıntıya giremezki kucağında bile taşırken zorlanır belim ağrıyo diye bana verir öyle rahat biri:) empati falan yapmaz yani dediğiniz mantıklıda:)
erkeklerin genel tavrı bu. kanmayın. birgün evden çıkın gidin acele işim var diye. acımayın kocanıza, o size acıyor mu? :)
inanın hep naz onlarınki. bir de kadınlar nazlıdır derler, yalan valla.
siz kocanızı pohpohladıkça, işleri onun için kolaylaştırdıkça zora gelmeyen, kıymet bilmeyen insan oluyorlar.
kendi eşimden biliyorum. tek bebekliyken eşimi uyandırmazdım hiç, çalışıyor diye. ikinci bebekte de adam aynen rahat devam etti, bahanesi de hep iş, yorgunluk, uykusuzluk. e ben ne olacağım dedim, şimdi acımıyorum valla. nice kadınlar var ki hem eve, hem işe, hem kocaya, hem çocuğa zaman ayırıyor, bin parçaya bölünüyor.
emrivakilerle kocanızı alıştırmazsanız, biraz onun rahatını bozmazsanız o sizi canınızdan bezdirmeye devam eder. çünkü erkekler yaşamadan anlamıyor.
malum, damdan düşenin halinden damdan düşen anlar.

Ne güzel anlatmışsın valla acımamak lazım ama hiç kendini kasmaz işim olsada annesini çağırır annesi bakar:)

Kendi annesinede aynimi yapar acaba
Dün konuştuk senin annen olsa sen aynısını yaparmısın diye benimle o bir değilmiş benim bi bebeğim varmış, zaten bana eve gel dememiş, işin daha bitmedimi babangil falan geldiyse gel demiş, ben boşuna takıntı yapıyomusum, heryere gayette rahat gidiyomuşum falan kavga kıyamet dün artık barıştık ben senin çocuğun değilim babam bana bu kadar karışmadı artık gözüm açıldı sanada ezdirmeyecem kendimi dedim , bugünde çıktım annemi alıp biyerlere gidecektim ama annem gelmedi onun arabasına binmem diye sanırım geri eve döndüm öyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…