Put a lit on it
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 21 Ağustos 2016
- 423
- 113
- 23
- 32
- Konu Sahibi Put a lit on it
-
Kızlar bir çanta aldım erkek arkadaşıma fotoğtafını
Bunu niye aldın tuhaf çocuk işi beğenmedim dedi bütün moralim bozuldu ben bu kadar alabiliyorum iyisini sen alırsın dedim sonra bana alalım falan dedi istemedim
Neyse sonra aradım lafına kırıldım yani ben senin aldıklarına öyle mi diyorum dedim beğenmedim diyor sonra kullanıcam ben onu falan dedim
Başlıycam çantana da sana da dedi şok oldum ilk kez böyle bi cümle kullandı ben de sinirden yüzine kapatıp mesaj attım çok sinirlendim tekrar aradın bir de konusmak istemiyorum dedi hem suclu hem güclü
Ben de defol git o zaman konuşmuyorum seninle terbiyesizlik yaptın dedim tamam burda defol git denemem gerekridi ama dedigine cok sinirlendim
Defol git mi Yuh ya beni arama sakın bak sakın diyorum dedi ben de bir şey yazmadım. Şimdi burda ben mi suçluyum ya onun dedigini cidden hazmedemedim
Kızlar bir çanta aldım erkek arkadaşıma fotoğtafını
Bunu niye aldın tuhaf çocuk işi beğenmedim dedi bütün moralim bozuldu ben bu kadar alabiliyorum iyisini sen alırsın dedim sonra bana alalım falan dedi istemedim
Neyse sonra aradım lafına kırıldım yani ben senin aldıklarına öyle mi diyorum dedim beğenmedim diyor sonra kullanıcam ben onu falan dedim
Başlıycam çantana da sana da dedi şok oldum ilk kez böyle bi cümle kullandı ben de sinirden yüzine kapatıp mesaj attım çok sinirlendim tekrar aradın bir de konusmak istemiyorum dedi hem suclu hem güclü
Ben de defol git o zaman konuşmuyorum seninle terbiyesizlik yaptın dedim tamam burda defol git denemem gerekridi ama dedigine cok sinirlendim
Defol git mi Yuh ya beni arama sakın bak sakın diyorum dedi ben de bir şey yazmadım. Şimdi burda ben mi suçluyum ya onun dedigini cidden hazmedemedim
Yanlıs anlamışsınız ben hediye almadımÇok kaba bir sevgilin var bir kere
Aşkınız ve sevginiz şu anlattığınız konudan çıkarılabilir dışarıdan okursanız.
Burada defol git kelimesine takılmışsınız siz ama suçlu olan asıl o !!!
Ne demek beğenmedim beğenisine göre mi alınacak hediye yani !!!!ki bunu sana sevgilin alıyor al bir köşeye koy bunu bana aşkım aldı düşünmüş diye seyret koy köşeye kullanmasanda !!!!
Yaşlar kaç acaba ?
Hım işler değişti ozaman okadar abartılacak birşey yok diye düşünüyorum.Sizi aydınlatmış ve kendisinin zevki olmadığını vurgulamış.Fikrini söylemiş sanki çocuk gibi demiş .Sonrasında verdiği tepki saçma olmuş, başlarım çantana falan bu biraz ağır olmuş.....Yanlıs anlamışsınız ben hediye almadım
Kendime öanta almıştım nasıl diye sevgilime attım
Telefonu yuzune kapatip mesaj atmakKızlar bir çanta aldım erkek arkadaşıma fotoğtafını
Maalesef gerçek:)Allah im ins konu faketir cok amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?