Ben mi haksızım

Put a lit on it

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2016
423
113
23
32
Kızlar bir çanta aldım erkek arkadaşıma fotoğtafını
Bunu niye aldın tuhaf çocuk işi beğenmedim dedi bütün moralim bozuldu ben bu kadar alabiliyorum iyisini sen alırsın dedim sonra bana alalım falan dedi istemedim
Neyse sonra aradım lafına kırıldım yani ben senin aldıklarına öyle mi diyorum dedim beğenmedim diyor sonra kullanıcam ben onu falan dedim
Başlıycam çantana da sana da dedi şok oldum ilk kez böyle bi cümle kullandı ben de sinirden yüzine kapatıp mesaj attım çok sinirlendim tekrar aradın bir de konusmak istemiyorum dedi hem suclu hem güclü
Ben de defol git o zaman konuşmuyorum seninle terbiyesizlik yaptın dedim tamam burda defol git denemem gerekridi ama dedigine cok sinirlendim
Defol git mi Yuh ya beni arama sakın bak sakın diyorum dedi ben de bir şey yazmadım. Şimdi burda ben mi suçluyum ya onun dedigini cidden hazmedemedim

Çocukça muhabbet.Beğenmedim dediyse kendi densizliği beğenmemişte olabilir sorun mu?Ben beğendim de geç.Yüzüne kapatıyorsun sonra dönüp kendin tekrar arıyorsun.Bırak düşme üstüne

Alt tarafı bir çanta almissiniz, fotoğraf gondermek bana göre saçma. Her adımı haber mi veriyorsunuz?
Çanta için beğendim onayı beklemeniz daha da saçma.
He sevgilinizin canına tak etmiş tepki vermiş ama o da saygısız.
Sonra da uzattikca uzatmissiniz.

Sonuç, kim haklı kim haksız bilmem ama ikiniz de iliski yürütecek olgunluğa sahip değilsiniz.

şahsen ben bir soru sorduğumda duymak istediğimi değil, karşımdakinin gerçek fikirlerini duymak isterim.. benim eşimde çoğu aldığım şeyi beğenmez o onun zevki der geçerim. sizin canınız tartışma istemiş bence :)

yaşlar kaç canım? zira bu tartışma olgun bir çiftin yapmayacağı türden..

Aynı konu bizde olsa eşimle aramızda ki konuşma su olur (hoş aldığım şeyin resmini gönderip bunu aldım demem de ola ki dedim)
Ben: hayatım bak bunu aldım
Eşim: çocuk gibi
Ben: heeee çok biliyorsun akşama çocuk gibi olmayan çanta alıp geliyorsun :)
Eşim: kabak bana patladı iyi mi :)

Çok kaba bir sevgilin var bir kere
Aşkınız ve sevginiz şu anlattığınız konudan çıkarılabilir dışarıdan okursanız.
Burada defol git kelimesine takılmışsınız siz ama suçlu olan asıl o !!!
Ne demek beğenmedim beğenisine göre mi alınacak hediye yani !!!!ki bunu sana sevgilin alıyor al bir köşeye koy bunu bana aşkım aldı düşünmüş diye seyret koy köşeye kullanmasanda !!!!

Yaşlar kaç acaba ?

Yanlıs anlamışsınız ben hediye almadım
Kendime öanta almıştım nasıl diye sevgilime attım

Yanlıs anlamışsınız ben hediye almadım
Kendime öanta almıştım nasıl diye sevgilime attım
Hım işler değişti ozaman okadar abartılacak birşey yok diye düşünüyorum.Sizi aydınlatmış ve kendisinin zevki olmadığını vurgulamış.Fikrini söylemiş sanki çocuk gibi demiş .Sonrasında verdiği tepki saçma olmuş, başlarım çantana falan bu biraz ağır olmuş.....

incir çekirdeğini doldurmayan sebeplerden kavgalar. takmayın. üzmeyin kendiniziii.
Allah tren kazası vermesin

Çocukça tartışmışsınız ve belli ki yaşlarınız küçük.
Karşılıklı saygısızlık var.
O yüzden kafa yoracak bir durum değil.
İkinizde hatalısınız.

Telefonu yuzune kapatip mesaj atmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…