- 13 Ağustos 2017
- 189
- 380
- 103
- Konu Sahibi yildiztozuu
-
Kesinlikle.Su durumlar geçsin ilk isim o olacakNet şekilde haklısınız. Virüs muhabbeti bitince kreşe verin. Gerçekten çocuk iyi bakılmıyor. Çocuğun başında durmak bakmak değildir. Yetiştirdikleri de ortada yani.
Evlerine gönderin, bakıcı bile şunlardan iyidir.
Ev işini geçtim de ortada bir çocuk varsa ilgilenilmek zorunda. Sebze değil bu kendi kendine büyümüyor. Onunla oyun oynanması, basit de olsa aktivite yapılması lazım. Kaldı ki beslenmesi bile düzgün sağlanmıyormuş, Küçük çocuğa bir yumurta olsun kırmamak bu kadar zor olmamalı.Haksızsınız. İnsanlar düzenlerini bozup sizin çocuğunuza bakmak için kalkıp gelmişler. Ev sizin eviniz, tabi ki masrafını da işini de siz yapacaksınız. Keşke işin ucundan tutsalar ama tutmak zorunda değiller. İşin ucundan tutacak birini arıyorsanız bir bakıcı bir temizlikçi tutmalısınız. Böylece o insancıklar da evlerine düzenlerine dönerler.
Aslında yapmam ama çocuk için yapayım diyorum ondan yapıyorum.Bazen hazirladigim ertesi güne kalmıyor bileHayir, anlattiklarindan sen haklisin. Bunun yerine bakici tutsan kafan daha rahat olur, masrafin da daha az. Direkt soyle, is bolumu yap. Her seyi sen yapma. Aksam yemegini kim yapiyor? Sen yapiyorsan birak yapma. Disarida ye oyle eve git gerekirse. Kizina da ona uygun yemekler hazirla. Cici bebeyle cocuk buyutulmez. Onceden yiyeceklerini hazirla birak istersen.
Ev işini geçtim de ortada bir çocuk varsa ilgilenilmek zorunda. Sebze değil bu kendi kendine büyümüyor. Onunla oyun oynanması, basit de olsa aktivite yapılması lazım. Kaldı ki beslenmesi bile düzgün sağlanmıyormuş, Küçük çocuğa bir yumurta olsun kırmamak bu kadar zor olmamalı.
Temizlik yapmak zorunda degil ama cocuklarinin kirlettigini kendisi ya da ogullarinin temizlemesi gerek bence . Misafir degiller ki. Ben kirletirsem ben temizlerim. Ev sahibi calisiyor zaten.canım cancağızım. kayınların, kayın validen nasılsa bize muhtaç diye seni çalışan köle olarak görüyorlar sanırım.
ha şu var kayınvaliden evde temizlik yapmak zorunda değil çocuğa bakıyorsa.
ama görünen o ki çocuğun başında bekçi gibi durmak da çocuğa bakmak olmuyor.
bu işin çözümü yok ne yazıkki. çünkü eşiniz, kardeşleri bir düzene alışmışlar siz o düzende dış kapının dış mandalısınız. kendi evinize çıkıp kendi düzeninizi kurmadığınız sürece onlara ne deseniz ne anlatsanız boş.
Cocugun onceligin olsun. Babaanne senin cocugu besleyecegine sen onunkileri besliyorsun. Yemekler kalmiyorsa onceden ayir, bu kizimin yarinki yemegi diye koy dolaba. Herkes yettigi kadar yesin, kalaniyla doysun. Bu ne boyle. Sen mi kayinlarinin bakicisisin, senin kizina mi bakiliyor belli degil.Aslında yapmam ama çocuk için yapayım diyorum ondan yapıyorum.Bazen hazirladigim ertesi güne kalmıyor bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?