e oyle deseydınız o zamanAslında niyetim kötü değildi, hani bak ben nasıl hazırlıyorum sana sen benim için kıymetlisin demek istemiştim ona. Odaya çektiğim zaman konular uzayınca anneme suç atma artık tarzı biraz daha argolu konuştu, ben de ona argolu cevap verdim. Odadan gidince orada çok sinirlendim. Ailemle konuştu eşim, başka kimse olsa annesine böyle dandik bir konudan laf edilmesine katlanmaz diyormuş.
Aslında niyetim kötü değildi, hani bak ben nasıl hazırlıyorum sana sen benim için kıymetlisin demek istemiştim ona. Odaya çektiğim zaman konular uzayınca anneme suç atma artık tarzı biraz daha argolu konuştu, ben de ona argolu cevap verdim. Odadan gidince orada çok sinirlendim. Ailemle konuştu eşim, başka kimse olsa annesine böyle dandik bir konudan laf edilmesine katlanmaz diyormuş.
Aslında niyetim kötü değildi, hani bak ben nasıl hazırlıyorum sana sen benim için kıymetlisin demek istemiştim ona. Odaya çektiğim zaman konular uzayınca anneme suç atma artık tarzı biraz daha argolu konuştu, ben de ona argolu cevap verdim. Odadan gidince orada çok sinirlendim. Ailemle konuştu eşim, başka kimse olsa annesine böyle dandik bir konudan laf edilmesine katlanmaz diyormuş.
Yahu sizin icin kiymetli de kadin icin kiymetsizmi kadinin oglu yani kadindan cikmis gelmis dunyaya otesi varmi..Aslında niyetim kötü değildi, hani bak ben nasıl hazırlıyorum sana sen benim için kıymetlisin demek istemiştim ona. Odaya çektiğim zaman konular uzayınca anneme suç atma artık tarzı biraz daha argolu konuştu, ben de ona argolu cevap verdim. Odadan gidince orada çok sinirlendim. Ailemle konuştu eşim, başka kimse olsa annesine böyle dandik bir konudan laf edilmesine katlanmaz diyormuş.
Bence eşiniz haklı ( amma velakin ağzınızı fiziksel olarak tutmakta ve dolayısı ile canınızı acıtmakta sonuna dek haksız! Onun da size özür borcu var)
Ama diğer yönlerden oldukça haklı gördüm eşinizi. Yaşlı insanlar bizim gibi değildir.Annemi örnek vereyim,bana yapma dediği birçok şeyi yapar, sonra unuttuğunu söyler :) Annesi size dikkat etmeniz gerektiğini söylemiş olabilir.Kendi yemek yaparken de oğlu beğensin diye lezzetli yapmak istemiş ve bu durumda yağı biraz kaçırmış da olabilir.Eşinizi şikayet etmek için çağırcağınıza keşke kayınvalidenizle konuşsaydınız.."Annecim bana da dikkat et diodun,ama bu yemek biraz yağlı olmamış mı sence? Unuttun mu ki?" demek çok mu zor bişey..
Neymiş efendim kaynana bana yağlı yapma demiş ama kendisi yağlı yapmışmış:))) Allah aşkına siz o kadınla akran mısınız.Kadınla yaşınız,eğitiminiz bir mi..Hani kötü niyetle size zarar vermek için bişi yapmış olsa neyse ama bu olay hiç de büyütülecek bişi değil.
Kayınvalideniz eşinizi okutmuş,büyütmüş..Evladı..Onunla hasret gidermek, övgüsünü duymak isteyebilir.Ben anneme kimse senden daha lezzetli yapamaz bu yemeği diorum da kadın 32 diş gezio ortalarda1 ay dişinizi sıkamıo musunuz eşinizin hatırı için.Aile olmak bunu gerektirir..Genel olarak kavgalarla geçen bi ilişkimiz var zaten demişsiniz..Kayınvalidenizden ziyade sizin çözmeniz farklı sorunlar var bence.Aile terapisi ya da direkt iyi bi psikologla terapi öneririm.Basit şeyler yüzünden yuvanızı yıkacaksınız yoksa..
Ne dese yanlış anlıyorsun cümlesinden şunu anladım ki eşinize annesini ilk şikayetiniz değil. E siz de bağırmışsınız. Biri bana da bağırsa üst üste, emir verir gibi buraya gel dese aynı eşiniz gibi hayvan mı çağırıyorsun derim, haklı adam. Ayrıca siz eşinizi eminim ki düşünüyorsunuz. Ama eşinizin annesi de eşinizi düşünüyordur değil mi, sonuçta düşmanı değil. Yanlışları olabilir, siz düzeltin eşiniz için o yanlışları.annemle zorun ne, ne dese yanlış anlıyorsun ne yapsa sana ters geliyor dedi eşim. En sonunda iş hakaret boyutuna geldi, odadan çıktı eşim. Ben de onu whatsapp tan geri çağırdım odaya, gelmedi. Beni görmezden gelince bağırdım hemen gel buraya diye , gene duymazlıktan geldi. 2 kez daha ben sesim yüksek onu çağırınca sen kimi çağırıyorsun hayvan mı çağırıyorsun diye bağırdı bana annesi yanında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?