Ben mi hatalıyım kaynana mı?

Haklisin neden kv sana şöyle yap deyip kendi farklı yaptığı için ama söyleme şeklin haksız

Alla alla eşinizi çağırıp hayatım biliyorsun senin böyle yememen lazım ben dikkat ediyorum ama sanırım annen gözden kaçırmış ben bir şey demeyeyim sen yemek sırasında bir çıtlat istersen durumu bugünlü sana yağsız tarafından vereyim yada istersen başka yemek yapayım sana deseydiniz

canım eşimle dışarı çıkmak isterim, çıkarmaz. Ne zaman çıksak ona buna baktığımı söyleyip yüzünü asıyorsun, artık yoruldum insanlar görünce senin yüzün hep asık, yollarda rezil ediyorsun bizi diyor. Eve gelip telefonda oyun oynar, bilgisayar oynar benle ilgilenmez. Neden böyle dediğimde ne zaman konuşsak illa konu aileme geliyor, tutup birine bir laf ediyorsun ondan sonra kavga ediyoruz diyor. Adam kaçıyor benden son zamanlarda. İçinde bana atamadığın bir sinir var neden bu neyin eksik diyor, hep bir kıskanclık sinir güvenmeme hissi hep aileme bir laf etme peşindesin neden diyor

niye, çünkü sen onun eline çok büyük bir koz verdin. niye gitmek yerine kalmayı tercih etmedin. herşeyi düzeltebilirdin. hala düzeltebilirsin eğer eşini seviyor sayıyorsan. bir hiç uğruna... üzüldüm adına keşke daha dikkatli davransaydın niye anneni çağırdın niye hemen gitmeyi düşündün?

içimin yağı eridi eşinin seni evden kovmasına. inşallah hiç geri dönmeni kabul etmez. benim eşim annemin yaptığı yemeği bana gösterip şikayet etse açarım ağzımı yumarım gözumu. banlanmama garantim olsa neler derim neler. sen dedim say.

Eşinizi annesine karşı doldurma cabanız elinizde patlamış iyi olmuş.

Adam odadan gittikten sonra ısrarla neden çağırıyorsunuz, bağırıyorsunuz ?

5 yıllık evlilikte yol yöntem öğrenmeniz lazım hâlbuki. Şimdi uğraşın, durun.

Kayınvalidenize deseydiniz anne yemeğin yağı biraz fazla olmuş diye eşinize niye diyosunuz hayır adam ne yapsın yani..Fena bi gelinsiniz anlaşılan

Güzelim adam haklı. Senin ailene dediklerinde de yüzde yüz haklı. Yani kabul mü etsen hatanı artık? Seni ailen hep pışpışlayarak büyütmüş anlamış olduk

Halen kendinizi açıklama çabasına girmek yerine biraz özeleştiri yapmayı deneseniz? Bir kişi bile haklısın demedi farkında mısınız, kendinizi savunmaya devam ediyorsunuz.

Kesinlikle siz hatalısınız. Adamı yemeğin başına götürüp sen benim için daha kıymetlisin demeye çalıştınız öyle mi annen seni öldürmek istiyor falan da deseydiniz bir de odaya çekmek wpden mesaj atmak gelmeyince bağırmak falan kaç yaşındasınız 5 senelik evliymişsiniz ama büyüyememişsiniz bence. Eşiniz annenizi alıp yemeğin başına götürünce alınıyorsunuz ama başta aynısını yapan sizsiniz kayınvalideniz de neye uğradığını şaşırmıştır üzüldüm kadına gerçekten..

Eşiniz. Çok net. Kayınvalideniz olaya dahil değil ki? Siz kendi kendinize kurulmuşsunuz.

Kayınvalideniz size öyle diyip o gün için yemeği o şekilde yapmış olabilir. Siz de eşinize gösterebilirsiniz tabi ama “hayatım fazla yeme” minvalinde. Siz doğrudan çirkefliğe soyunmuşsunuz. Demek daha önce de başka şeylere taktınız ki eşiniz de dolmuş. Tartışmayı da belli ki siz uzatmışsınız.

Annesinin yanında bana böyle böyle yaptı diye anlatıyorsunuz da, daha öncesini geçtim, adama annesinin yanında “hemen gel buraya” diye bağıran sizsiniz?

Bir insan ne kadar haksız olabilirse o kadar haksızsınız.

Kayınvalidenize taktığınız da başlıkla konu içeriğinden çok net anlaşılıyor. Kadının haberi bile olmamış siz annenizi çağırıp eşiniz söyleyene kadar ve aranızda bununla ilgili bir diyalog da geçmemiş ama siz ben mi haklıyım kaynana mı diyorsunuz.

Şu insanlara sırf kayın oldukları için takmaktan vazgeçin Allah aşkına.

Ee bunları gerçekten yapıyorsanız çok doğru söylüyor.

Tamam canım işte. Ne güzel adam sana söylüyor ne derdi oldugunu. Söylemese daha mı iyi? Çıkarmıyor seni dışarı, neden çıkarmıyo cimriliğinden mi hayır senin hareketlerinden gına gelmiş. Eğlenmiyor adam seninle. Telefonla ilgileniyo diyosun onun da sebebini söylemiş. İki muhabbet edelim istiyo adam. Beni eşim de dışarda sürekli saçma sapan kıskançlık krizleriyle beni darlasa, beni suçlasa sürekli nereye bakıyosun diye ben de dışarı çıkmam. Benle tek muhabbeti ailemi karalamak olsa ya da başka konuda sürekli söylenmek olsa ben de konusmak istemem. Biraz hatayı kendinde ara, değiştirmeye çalış bu huylarını. Çok öfkelisin, hınçla dolusun adamı da darlıyosun anladıgım kadarıyla. Sen de böyle hayattan zevk alamazsın ki. Eşinle dışarı çıkmıssın eğlen vaktini güzel geçir. Neden sürekli bi sorun yaratıp hem kendini hem adamı mutsuz ediyosun

Siz ayrılmak istiyorsanız bence de kalın ailenizin yanında , sanmayın ki eşinizin burnu sürtülecek tam tersi siz böyle yaptıkça ve aileniz sizi haklı gördüklerini söyleyerek dolduruşa getirdiği müddetçe eşiniz size bir dava açar ki şaşarsınız feleğinizi bence. O zaman siz dersiniz "bu sebeple boşanma davası mı açılır ?"

Utanmadan birde sinirlendiniz yani, hala hatalı mıyım diye düşünüyorsunuz, neyin kafasını yaşıyorsunuz acaba?

Kaynana da seytan o zaman ama genede üslup yanlış. Burada sucsuz tek kisi esiniz. Aslında o da suclu niye size yemekte yardım etmiyor. Ya da annesine karşı sizi idare etmiyor. İkiniz de seytanlik yapmissiniz ama anne tarafi ağır basmış. Barisirsiniz bir sey olmaz. Bir dahakine de tatlı dille cilveyle şakırsınız.

Kırmızı yaptığım yer var ya orda eşiniz çok haklı konuşmuş

Okudukça gıcık oluyorum tam bir prenses havasında konu sahibi. Sana o b... yediririm ne demek ya. Bir de hanfendi ilk odaya götürüyor, yetmiyor WhatsApptan tekrar çağırıyor o da yetmiyor bağırarak ayağına çağırıyor. Bu adam sizin kaprislerinizi çekmek için mi evlendi.
Boşanma sebebi kaynanamın yağlı yemeği

Hanımlar biraz moral bulayım demiştim ama olmadı. Kendisi kovmadı, ben ailemi çağırdım ağzımı kapatınca. Tüm komşulara bizi rezil mi edicen dandik sebeple tabi ağzını kaparım diyor. Ha şunu da demiş aileme, başkası olsa bu hareketinden sonra aramasını beklemez direk kovardı diye, o ağırıma gidiyor. Aile terapisi düşünüyoruz, hatta onun da ailesi bizimkilerle konuşmaya geldiğinde bunu şart koşmuş. Bir terapiye gitsinler, bu sorun ancak o şekilde çözülür demişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…