- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
Haklisin neden kv sana şöyle yap deyip kendi farklı yaptığı için ama söyleme şeklin haksızAilem sen haklısın , bu sebepten ne olacak diyorlar. Altı ustu bir yemegi gostermişsin sorun yok bunda diyorlar. Ailem böyle dedikçe ne kaynanadan ne eşimden özür dileyesim geliyor. Bu şekilde zaten corona da varken uzun süre ailemin yanında kalasım var. Eşimi de tanıyorum, daha önce de ailesiyle ilgili konuşunca kavga çıkarmıştı. O da geri adım atmayacaktır.
Alla alla eşinizi çağırıp hayatım biliyorsun senin böyle yememen lazım ben dikkat ediyorum ama sanırım annen gözden kaçırmış ben bir şey demeyeyim sen yemek sırasında bir çıtlat istersen durumu bugünlü sana yağsız tarafından vereyim yada istersen başka yemek yapayım sana deseydinizAslında niyetim kötü değildi, hani bak ben nasıl hazırlıyorum sana sen benim için kıymetlisin demek istemiştim ona. Odaya çektiğim zaman konular uzayınca anneme suç atma artık tarzı biraz daha argolu konuştu, ben de ona argolu cevap verdim. Odadan gidince orada çok sinirlendim. Ailemle konuştu eşim, başka kimse olsa annesine böyle dandik bir konudan laf edilmesine katlanmaz diyormuş.
Bak adam yoksaymıs wpi gelmemiş odaya. Neden gelmemiş anladın mı şimdi? Olay soğusun büyümesin diye gelmemiş. Sen ısrarla devam ettin bak ne oldu? Ben cidden eşini iyi niyetli gördüm ki forumda erkek düşmanı feminist olmamla bilinirimadamı bağırarak odaya çağırman çok büyük saygısızlık hem eşine hem kayınvalidene. Aileme bok atma demesi de sana hakaret değil aslında bakarsan ama tabii ki cok çirkin bi üslup. Ama anladıgım kadarıyla siz karıkoca bu üslupla tartısıyosunuz. Siz demişsiniz o b.. yediririm falan diye. Cidden adam sabırlı ve olgun davranmış ama siz saldırıp olayı büyütüp durmuşsunuz kusura bakmayın bence evliliğinizi sürdürmek istyosanız artık bu olayda kendinizi haklı görmeyi bırakın ve saygısızlık yaptıgınızı kabul edin. Eşinize ve kayınvalidenize saygı duymaya başlayın size önerim, nasıl olacak bu saatten sonra bilmiyorum ama. Yaşınız mı çok genç ben anlamadım neden bu kadar öfkelisiniz
Vicdansız olsam evimde hiç istemem baştan kavga çıkarırım . Şöyle de birşey var hanımlar, ben ertesi gün eşyalarımı almaya eve gittim ailemle. Oturup konuştuk herneyse, eşimin annesi biz evden giderken eşime oğlum yardımcı ol valize, taşıyamazlar dedi. Biz ailecek buna çok bozulduk. Sonra ailem eşimle konuşurken eşim onlara başka kaynana olsa direk kapı dışına koyar, annem onu derken siz zaten valizi alacaktınız yorulmayın diye dedi demiş.
Bağırdım çünkü whatsapptan ona yazdıklarıma cevap vermedi odaya gelmedi beni sallamadı. Çağırdım duymazdan geldi. Annesiyle ilgili konuda odadayken bana aileme bok atma dedi afedersiniz, ben de ona o boku sana yediririm dedim. O da görürüz o boku kim yiyor, simdi kes sesini uzatma diyip odadan çıktı gitti. Sinirim bu yüzden
Canım eşim baştan annesine demedi sebebi kadın araya girince, benim ailem gelince onları da mutfağa götürüp öyle anlattı olanları. Şu basit şey için demediği kalmadı , kızınız çok şımarık , büyüklerine karşı çok terbiyesiz dedi aileme. Kendi annesine de söyledi orada sorun buymuş ama bunu bu kadar uzatıp bana bağırarak beni çağırdı dedi annesine de.
Canım eşim baştan annesine demedi sebebi kadın araya girince, benim ailem gelince onları da mutfağa götürüp öyle anlattı olanları. Şu basit şey için demediği kalmadı , kızınız çok şımarık , büyüklerine karşı çok terbiyesiz dedi aileme. Kendi annesine de söyledi orada sorun buymuş ama bunu bu kadar uzatıp bana bağırarak beni çağırdı dedi annesine de.
Ama yaptığınız şeyden onu anlamaz ki. Çağırıp yemek hakkında söylenmişsiniz, odada kavga çıkartıp bağırmışsınız. Kıymetlisin demek bu değil ki.
Merhaba hanımlar
Sırf bu konuyu açabilmek için üye oldum, yıllardır bu sayfaları takip ederim. Eşimle 5 yıldır evliyiz, arada sırada kavgalarla geçen hayatımız var. Kayınpederim rahmetli olduğu için her yıl kaynanam gelir , bir bir buçuk ay kadar bizle kalır.
Sorun şu ki kaynanam eşime bir yemek hazırlamış. Eşimin dikkat etmesi gereken bir kaç sağlık sorunu var, kaynanam da yemeği hazırlarken yemeği hiç yağsız yap demişti , tamam demiştim. Sonra onun yaptığı yemeğe baktım kızlar, içi tamamen yağ dolu bir yemek... Kaynana duymayacak şekilde eşimi mutfağa çağırıp yemeği gösterdim, bir de annen bana yemeği yağsız yap diyor kendi yaptığı yemeğe bak dedim. Eşim o an neden böyle yapıyorsun, senin onla ne derdin var, olabilir filan dedi, o an ben onu odamıza çektim konuşmak için. Konu uzadıkça uzadı, annemle zorun ne, ne dese yanlış anlıyorsun ne yapsa sana ters geliyor dedi eşim. En sonunda iş hakaret boyutuna geldi, odadan çıktı eşim. Ben de onu whatsapp tan geri çağırdım odaya, gelmedi. Beni görmezden gelince bağırdım hemen gel buraya diye , gene duymazlıktan geldi. 2 kez daha ben sesim yüksek onu çağırınca sen kimi çağırıyorsun hayvan mı çağırıyorsun diye bağırdı bana annesi yanında. Sonra ben bağırdım , o bağırdı, bu arada bağırmayayım diye ağzımı tuttu o arada canım yandı. Annesi araya girdi, ben ailemi aradım şu anda kendi evimdeyim. Kendi annem beni eve almaya geldiğinde ne olduğunu sorunca da eşim onları mutfağa götürüp yemeği gösterdi, bu yemeğe laf ediyor diyip olayı anlattı orada ayrıca bir sinir oldum kızlar. Annem buraya kırk yılın başı gelmiş, ne var herşeye takılmasan da güzelce zamanımız geçse diyor, annemden özür dilemeden seni kabul etmem diyor. Uzun oldu farkındayım ama moralim çok bozuk, sizce kim haklı?
canım eşimle dışarı çıkmak isterim, çıkarmaz. Ne zaman çıksak ona buna baktığımı söyleyip yüzünü asıyorsun, artık yoruldum insanlar görünce senin yüzün hep asık, yollarda rezil ediyorsun bizi diyor. Eve gelip telefonda oyun oynar, bilgisayar oynar benle ilgilenmez. Neden böyle dediğimde ne zaman konuşsak illa konu aileme geliyor, tutup birine bir laf ediyorsun ondan sonra kavga ediyoruz diyor. Adam kaçıyor benden son zamanlarda. İçinde bana atamadığın bir sinir var neden bu neyin eksik diyor, hep bir kıskanclık sinir güvenmeme hissi hep aileme bir laf etme peşindesin neden diyor
canım eşimle dışarı çıkmak isterim, çıkarmaz. Ne zaman çıksak ona buna baktığımı söyleyip yüzünü asıyorsun, artık yoruldum insanlar görünce senin yüzün hep asık, yollarda rezil ediyorsun bizi diyor. Eve gelip telefonda oyun oynar, bilgisayar oynar benle ilgilenmez. Neden böyle dediğimde ne zaman konuşsak illa konu aileme geliyor, tutup birine bir laf ediyorsun ondan sonra kavga ediyoruz diyor. Adam kaçıyor benden son zamanlarda. İçinde bana atamadığın bir sinir var neden bu neyin eksik diyor, hep bir kıskanclık sinir güvenmeme hissi hep aileme bir laf etme peşindesin neden diyor
Utanmadan birde sinirlendiniz yani, hala hatalı mıyım diye düşünüyorsunuz, neyin kafasını yaşıyorsunuz acaba?Bağırdım çünkü whatsapptan ona yazdıklarıma cevap vermedi odaya gelmedi beni sallamadı. Çağırdım duymazdan geldi. Annesiyle ilgili konuda odadayken bana aileme bok atma dedi afedersiniz, ben de ona o boku sana yediririm dedim. O da görürüz o boku kim yiyor, simdi kes sesini uzatma diyip odadan çıktı gitti. Sinirim bu yüzden
Kaynana da seytan o zamanCanım eşim baştan annesine demedi sebebi kadın araya girince, benim ailem gelince onları da mutfağa götürüp öyle anlattı olanları. Şu basit şey için demediği kalmadı , kızınız çok şımarık , büyüklerine karşı çok terbiyesiz dedi aileme. Kendi annesine de söyledi orada sorun buymuş ama bunu bu kadar uzatıp bana bağırarak beni çağırdı dedi annesine de.
Kırmızı yaptığım yer var ya orda eşiniz çok haklı konuşmuşCanım eşim baştan annesine demedi sebebi kadın araya girince, benim ailem gelince onları da mutfağa götürüp öyle anlattı olanları. Şu basit şey için demediği kalmadı , kızınız çok şımarık , büyüklerine karşı çok terbiyesiz dedi aileme. Kendi annesine de söyledi orada sorun buymuş ama bunu bu kadar uzatıp bana bağırarak beni çağırdı dedi annesine de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?