Amacı ne olursa olsun canınızı yakmış,özür dilemeli. Siz de bu olayda kendi hatanızın farkındaysanız özrünüzü dileyin kayınvalidenizden.Ama bunu eşiniz istedi diye değil,gerçekten haksız olduğunuzu düşünüyorsanız yapın.Yanlış anlama olduğunu tatlı dille ifade edin kayınvalidenize.canım fiziksel şiddet yaptı ama komşular duyacak çok bağırıyordun amacım canını yakmak değildi diyor. Bende ona karşı bir dolmuşluk var, adama ne yapsam yetmiyor sanki
Tanrım ilk defa bir konuda herkes gelini haksız buldu. Dünya değişiyor, kk değişiyor
eşimle zaten bir kaç sorunumuz vardı belki buradan patladım. Geçen sene de geldiğinde ben hastaydım, o da hiçbir işe yardım etmedi. Hatta gitmesine yakın eşim ısrar etti annesine, o da biraz daha kaldı. Ben bu yüzden gece onunla konuştum, tekrardan kavga çıkmıştı. Bu sene de ben bir kere sabah evden gittim mesela bir iş için, bunu da kaynanama haber vermedim. Eşim ailemle konuşurken direk bunu demiş, anneme bile haber vermeden evden kendi başına kayboluyor kızınız diye. Aramızdaki bir kaç başka olaydan dolayı bana hep öfke kontrolu sorunu var diyip durmuş
Baya baya hatalısınız ya. Ne olmuş yemeği yağlıysa öyle dediyse bilmem ne. Kadıncağız evdeyken eşinizi odaya çağırmanız falan da çok yanlış. Neden içeri bağırarak çağırıyosunuz yani evde başkası varken çoook büyük saygısızlık bana göre. Ağzımı kapattı canım yandı diyosunuz ama bu bi şiddet değil yani karşılıklı bağırış olmuş bu da hata. Hata üstüne hata. Ailenizin evine gitmeniz de hata. Aşırı aşırı haksızsınız, kayınvalidenize cok büyük saygısızlık yapmıssınız. Eşiniz haklı ne olmuş biraz alttan alsanız. Bence özür dileyin, anne gençliğime ver bi daha olmayacak diyin büyümesin olay.
Ayy Allah korusun bir gün annem gelinine gidip ona böyle davransa varya yırtarım ağzını ne vicdansızsın hemen anneni çağırmışsın şımarıklık senin yaptığın ne olmuş yağlı yaptıysa sanane neyi kanıtlıyorsun ne eşine gösteriyosun bak annesine öyle davrandın o üzüldü senin annene senin hatanı gösteriyo diye nasıl sinirlendin. meziyet gibi çocuğun annesini kötülemek için buraya gel diye bağırıyorsun köpek çağırır gibi. yazık ya kayınvalidene çok ayıp etmişsin.
kusura bakmayın da siz hatalısınız. Hayır bir yemekten eşinizi çağırıp kavgaya zemin hazırlamışsınız. Sonrada ilk bağıran siz olmuşsunuz gelmedi diye eşiniz sesini yükseltince ailenizi aramışsınız. Ve durum annenize anlatınca kızmışsınız? Neden anneniz de onları haklı görür diye mi kızdınız? Ayrıca bu kavgada aile çağırmayı da anlamam gideceksem çantamı toplar ben giderim ailem neden geliyor?Merhaba hanımlar
Sırf bu konuyu açabilmek için üye oldum, yıllardır bu sayfaları takip ederim. Eşimle 5 yıldır evliyiz, arada sırada kavgalarla geçen hayatımız var. Kayınpederim rahmetli olduğu için her yıl kaynanam gelir , bir bir buçuk ay kadar bizle kalır.
Sorun şu ki kaynanam eşime bir yemek hazırlamış. Eşimin dikkat etmesi gereken bir kaç sağlık sorunu var, kaynanam da yemeği hazırlarken yemeği hiç yağsız yap demişti , tamam demiştim. Sonra onun yaptığı yemeğe baktım kızlar, içi tamamen yağ dolu bir yemek... Kaynana duymayacak şekilde eşimi mutfağa çağırıp yemeği gösterdim, bir de annen bana yemeği yağsız yap diyor kendi yaptığı yemeğe bak dedim. Eşim o an neden böyle yapıyorsun, senin onla ne derdin var, olabilir filan dedi, o an ben onu odamıza çektim konuşmak için. Konu uzadıkça uzadı, annemle zorun ne, ne dese yanlış anlıyorsun ne yapsa sana ters geliyor dedi eşim. En sonunda iş hakaret boyutuna geldi, odadan çıktı eşim. Ben de onu whatsapp tan geri çağırdım odaya, gelmedi. Beni görmezden gelince bağırdım hemen gel buraya diye , gene duymazlıktan geldi. 2 kez daha ben sesim yüksek onu çağırınca sen kimi çağırıyorsun hayvan mı çağırıyorsun diye bağırdı bana annesi yanında. Sonra ben bağırdım , o bağırdı, bu arada bağırmayayım diye ağzımı tuttu o arada canım yandı. Annesi araya girdi, ben ailemi aradım şu anda kendi evimdeyim. Kendi annem beni eve almaya geldiğinde ne olduğunu sorunca da eşim onları mutfağa götürüp yemeği gösterdi, bu yemeğe laf ediyor diyip olayı anlattı orada ayrıca bir sinir oldum kızlar. Annem buraya kırk yılın başı gelmiş, ne var herşeye takılmasan da güzelce zamanımız geçse diyor, annemden özür dilemeden seni kabul etmem diyor. Uzun oldu farkındayım ama moralim çok bozuk, sizce kim haklı?
Sizin sorununuzun temeli aileniz sanırım.Benim evlâdım ne yapsa haklıdır kafasındalar muhakkak..Şu olayda bu sayfada sizi haklı gören bir insan yok farkındaysanız..Aileniz de gerçekten size destek olmak istese hatanızı dile getirir bence.Ailem sen haklısın , bu sebepten ne olacak diyorlar. Altı ustu bir yemegi gostermişsin sorun yok bunda diyorlar. Ailem böyle dedikçe ne kaynanadan ne eşimden özür dileyesim geliyor. Bu şekilde zaten corona da varken uzun süre ailemin yanında kalasım var. Eşimi de tanıyorum, daha önce de ailesiyle ilgili konuşunca kavga çıkarmıştı. O da geri adım atmayacaktır.
Bağırdım çünkü whatsapptan ona yazdıklarıma cevap vermedi odaya gelmedi beni sallamadı. Çağırdım duymazdan geldi. Annesiyle ilgili konuda odadayken bana aileme bok atma dedi afedersiniz, ben de ona o boku sana yediririm dedim. O da görürüz o boku kim yiyor, simdi kes sesini uzatma diyip odadan çıktı gitti. Sinirim bu yüzden
Bağırdım çünkü whatsapptan ona yazdıklarıma cevap vermedi odaya gelmedi beni sallamadı. Çağırdım duymazdan geldi. Annesiyle ilgili konuda odadayken bana aileme bok atma dedi afedersiniz, ben de ona o boku sana yediririm dedim. O da görürüz o boku kim yiyor, simdi kes sesini uzatma diyip odadan çıktı gitti. Sinirim bu yüzden
Konu basligini okuyunca kesin kaynana haksizdir dedim ama burada siz haksizsiniz. Ayrıca ben birinin evinde misafir olsam kadın mutfaga gizli gizli kocasini çağırsa ben inanilmaz rahatsiz olur ve çok üzülürdüm. O kadin da aptal değil onun yüzünden kavga ettifinizi anlamıştır ve kimbilir ne kadar gururu incinmiştir,utanmıştır. Hele misafirin yaninda bagirip çağırmak sizin annenizi çağırmanız. Kaynana yemeği yağlı yaptıysa esinzie koymazdiniz kaynananiza da yemek yağlı olmuş kocama dokunur anne diye hem kocaniza cilve yapardiniz hem kaynanaya kötü davranmamış hatasini gayet doğal bir seymis gibi utandırmadan söylemiş olurdunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?