Ben mi hatalıyım kaynana mı?

neden kabul etmiyorsunuz hatanızı adamı ıskançlıkla darlıyorsunuz. Aldığı hediyeyi beğenmemişsiniz size seçtiriyor diye kabahat buluyorsunuz. kabul edin SİZ HATALISINIZ

Ee bacım sende Allahtan belanimi istiyorsun yahu.yazdikca batıyorsun battikca debeleniyorsun yapma gözünü seveyim.yaşin kaç alıp veremediğin ne

allahım daha fazla katlamamıcam galıba okudukca sinirim bozuluyor

Aynen katılıyorum, Allah konu sahibinin eşine ve kayınvalidesine sabır, kendisine de vicdan ve empati yeteneği versin...

Sağol canım, eşim de beni kıskanır eder. giyimime karışır bazen , iste dekolten gözükmeyecek der tayt giyme der vs. Gittiğim yerleri kısıtlamaz. O diyor ki sen benden çok daha kıskançsın, yolda araba kullanıyorum trafik lambasına bakıyorum sen kızlara baktığımı sanıyorsun diyor. Ailemle oturup düşüneceğim, çünkü sundukları şartlar aile terapisti veya normal terapist, bir de tabi ki özür dilenmesini bekliyormuş kaynanamdan.

Sana birşey diyim mi, sen kendini hatalı konuma zorla getirmişsin. Mutfağa çağırıp söylemen çok yanlış. İspitleme gibi. Sonrasında odaya ısrarla çağırman da doğru değil, oldu olacak ayaklarını yere vursaydın.

Zaten erkekler için anne başkayken

Kibar bir dille izah edebilirdin, şöyle ki.. atıyorum eşinizin adı ahmet, yemeğe oturulduğunda yemekten bir kaşık yersin. Sonra, Ahmetciğim yemek çok güzel olmuş ama sana dokunursa başka birşey yapabilirim canım.. gibi :) Bunları tatlı dille deseydin orada kavga gürültü olmazdı diye düşünüyorum.
Ailesine düşkün erkek düzgün erkektir, sadaakat nedir bilir. Ailesine düşkün erkeğe ailesini kötülememekte fayda var.
Benim ilişkimde mesela an geliyor bana ailesindeki bazı konulardan dert yanıyor, büyük mesele olmadıkça yine kötülemiyorum. Olsun yaşlılar, ses etme falan diye es geçiyorum

Kaynananızın olaylarla hiç ilgisi yokki niye haklı haksız olsun. Kaldı bişeye yardım etmedi diyosunuz. Kadın yemek yapmış begenilmemiş belki öncede yaptıgı şeyler kavga gürültü konusu olunca ellemiyodur bişeye. Yada diyelim çok kötü bi kaynananız var sizin hiç aklımız yokmu annesini ogluna şikayet ediyorsunuz. Yemek yerken ya oğlu derdi çok yağlı olmuş diye. Yada siz derdiniz laf arasında anne kocama dokunuyo bi daha az yağ kullan diye. Böylece eşinizin de gönlünü alırdınız karım beni düşünüyo derdi. Ama belliki siz çok kurulmulsunuz kadın bi hata yapsada kocama anlatsam demişsiniz ama olmamış.

Aile terapistine gitmekten emin misiniz ? Eşinizi haklı bulacağı bir çok konu varken şahsen ben bu topa girmezdim , ayrıca özür konusunda haklı eşiniz.

neden kabul etmiyorsunuz hatanızı adamı ıskançlıkla darlıyorsunuz. Aldığı hediyeyi beğenmemişsiniz size seçtiriyor diye kabahat buluyorsunuz. kabul edin SİZ HATALISINIZ

Tamam hatalı olayım ama annesinden özür dilemeyi kendime yediremiyorum, kadın biz evden giderken hiç dur demedi , bir daha konuşun demedi direk oğluna valize yardım et dedi. Gözünde hiç değerimiz yokmuş, bir mutlu olmadığı kaldı yani ben evden gidiyorum diye. Bana zor gelen bu. Bir de o gittiğim gün eşim ikimizle olan fotosunu kaldırdı, tek olan bir fotoğrafını koydu. Ben de spor salonunda çekilmiş, omuzlarımın gözüktüğü bir foto koydum, sonra hemen kaldırdım gerçi. Eşim bunu görmüş, o fotoya da çok kızdı

Sen kaynanaya dönüp ne biçim yemek yaptın dememişsin ki, kocana göstermişsin. Gereksiz hareket belki ama olabilir eşler arasında konuşabilir. Konu sonra birbirinizle olan sağlıksız iletişimden iyice çirkinleşmiş ve ailelere kadar gitmiş. Kendi annesine de kendi duyurmuş, duyurmasaymış.
Zaten kendi ağzı da boş durmamış. Senin ailene terbiyesiz, saygısız demiş senin için ve kendi özür dilemeyi düşünmüyor aksine sen hiçbirşey demediğin kadından özür dileyecekmişsin.
Ailen arkandayken dönme bu adama. Gitsin kendine ve anasına egosunu tatmin edecek başka köle bulsun.

Senenın11 ayı hıc sorunuz galıba kv gelınce oluyor hersey. Benim eşim odadan cıkarken bıle nere gıdıyon der haber vermeden gıtmen ürkütücü

Kadın karışsa ilişkimize karıştı olurdu ama, hayret ediyorum yazdıklarınızı okudukça. Ayağınıza mı kapanacaktı kadın, daha olayın şokundadır, o kadar bağırıp kendinizi yırtmanızın sözde sebebinin kendisi olduğunu öğrenince.

Ben olsam, valizinizi de kendi ellerimle hazırlardım.

Vallaha hatalısiniz, ama ikinizin de hatası anneye karşı büyük. Annem bir kere kardeşinin evinde misafir olmuştu. Onlar karı koca başka bir sebepten birbirine girdi. Annem kendini o kadar kötü hissetti ki kardeşimi arada "gelin beni hemen alın" diye. Misafiriniz kaynananiz olsa bile yaninda kavga yapmak cok büyük bir ayıp. Bunun payı ikinize de düşür tek size değil. Esiniz de kendine hakim olmalıydı. Siz küçük bir konuyu boşuna uzatmışsiniz, ama bunun öncesi de var gibi geldi.

Aile terapistine gitmekten emin misiniz ? Eşinizi haklı bulacağı bir çok konu varken şahsen ben bu topa girmezdim , ayrıca özür konusunda haklı eşiniz.

Başka bir kaç sorun daha var canım, biraz öfke kontrolu gibi o yuzden de gidilmesini istiyorlar. Eşim koydugum o fotodan sonra ben ayaklarına gitmem, gittiği gibi kendi gelsin geri demiş. Sonra ailesi geldi ailemle konuşmaya vs, orada demişler illa aile terapisine gidilmesi lazım diye.

Kadın misafir olarak gelip kalıyor. Ve sizde idare edemiyorsunuz. Ama oglunu sevip aldınız. Bir ufak mesele ne hale geldi yazık valla yazık. Bnm ailem boyle olayda asla gelip bnı almaz her olayı da anlatmam.

gerçekten samimi soruyorum yaşınız kaç? Birçok hareketiniz bana küçük olduğunuzu düşündürüyor. Özür dilemekle kimse alçalmaz. Tam tersi yücelirsiniz bence. Eşinizin ailesine sürekli laf ettiği için eşinizin evde sizle sohbet etmediğinizi söylüyorsunuz ya bu yüzden özür bekliyor konu artık yemek konusu değil zaten siz sürekli onun ailesini eleştirdiğiniz için yemek son nokta olmuş. Ayrıca kayınvalide evinde misafirken böyle bir tartışma çıktıysa kim olsa dur gitme demez. Çünkü bariz haksızsınız. Haksızken aile çağırıp valiz toplamışsınız bir de dur gitme bekliyorsunuz? size git diyen olmamış git diyen olmadığı için kal diyen de olmaz

Hakkınızda hayırlısı olsun , şahsi fikrim biraz daha kendinizi kontrol etmeniz yönünde olacaktır.
İlk adımı haklı haksız aramadan aslında siz atsanız bence bir çok konu kendiliğinden yoluna girecek gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…