Ben mi hatalıyım kaynana mı?

Kaçmayıp ne yapsın acaba adam sizden? Kıskanc, sürekli konuyu aileye getiren kadından kaçmasın da anne yapsın?

Kadın yılda 1 ay kalıyor sizinle ve her seferinde sorun cikariyorsunuz.
Elle tutulur bir eziyeti de yok belli ki,.olsa buraya döşerdiniz zaten

E doğru demis. Valize yapisip gelinim gitmesin diye kendini yerden yere mi ataydi?
Aileniz de size gaz vermeye pek merakli
Donun siz yanlarina, herkes rahat etsin.

Siz yazdıkça adam daha haklı oluyor.

Yanlis anlama lütfen ama bu konuda haksiz olan sensin.
Eger esine bu kadar deger veriyorsan ve saglik problemini umursuyorsan, sen keske baska bi yemek yapsaydin ona."Annecim senin yaptigin birazcik fazla yagli olmus, onu biz yiyelim oglunuza da cok güzel az yagli makarna yapalim" diyebilirdiniz mesela. Sonucta annesi, oglunun saglikli beslenmesini o da ister.
O an belki unutmustur, her zaman nasil yapiyorsa öyle yapmistir.
Benimde kv mesela tansiyon hastasi ve az tuzlu yiyor ama malesef bende 1-2 kere herzaman yaptigim gibi yaptim, aliskanlik nasil olsa ama kv birsey demedi ve baska seylerden daha fazla yedi. ben tabiki cok üzüldüm ve özür diledim.
Ayrica esiniz cocuk degil, sizde öyle. Yani whatsapp den odaya cagirmalar ergen isi, bana göre. Eger bana öyle yapilsa, "Gel buraya" demeler whatsapp den yazmalar bende boynumu egip gitmezdim. Hele benim esim asla gelmezdi. Emir verir gibi olmus. Yetiskin insanlariz sonucta. Aksam odamiza gecip konusuruz.
Esiniz arayip özür dileyin bence. KV durumu izah edin. o gün baska birseye üzüldügünüzü ve o an bosluga denk geldiginizi söyleyebilirsiniz. Sonra bi kahve yapar hep beraber icersiniz.
Inanin kaybeden siz olmazsiniz. Tam tersi. Esiniz sizinle gurur duyacatir ve yaptigi o harekti (agiz kapama) icin kendiliginden özür dileyecektir. Bu olay böylelikle kapanir herkes icin.
Hem sizin aileniz öyle tavsiye vermis olabilir ama su an önemli olan "sizin aileniz". Sizde bi yuva kurdunuz artik. Sahip cikin lütfen.
Umarim sizi incitecek birsey dememisimdir. Bu benim bakis acim

eşinize şikayet edene kadar "anne bakar mısın yemek yagsız olmayacak mıydı " diye tatlı dille sorabilirsiniz su zamanlarda herkzin canı sıkkın birde bu saçma seylerle eşinizinde kendinizinde moralini bozmussunuz

Ama haklı valla başkası olsa kovardı hiç ağırınıza gitmesin. Aile terapisinden önce sizi kişisel terapi öneririm. Eşinizde hata yapmış ama siz onu çıldırttıktan sonra. Ayrıca kadın olmamız her durumda bir kadını halı bulacağımız anlamına da gelmez

aklı varsa krizi fırsata çevirir.
çekilecek dert değilsiniz.

Allah bir deliye, aklı başında çevre düşürmüş diye düşündüm.
Yalnız çevrenize çok üzüldüm.
Zira ölüsü olan 3 gün delisi olan her gün ağlar.

Utanmadan hala anlatıyorsunuz, anlattıkça ise batıyorsunuz haberiniz yok.

Ya ben seni cidden yakın gördüm kendime işim de var ama sunu yazıp gideyim. Seni çok şımarık yetiştirmisler ve cidden saygısız davranmışsın. Bak çok ciddi söylüyorum dört dörtlük bir eşin var, sabırlı, olgun, sorunları çözmeye yönelik hareket eden birisi. Adama hayatı cidden zindan etmişsin. Adamı suçladıgın konular: dışarı çıkarmaması, evde senle ilgilenmemesi, sana bağırması vs. Bunların hepsi senin yaptıklarının sonucu. Gerçekten öfke dolusun, kıskançlık yapıyorsun, adam senle iki kelime muhabbet etmek istiyor, eğlenmek istiyor. Ama sürekli sorun çıkarıyorsun, sürekli hesap vermek zorunda kalıyor adam sürekli kendini kanıtlamak zorunda. Haklı olarak senden uzaklaşıyor. Silkelen kendine gel. Eşinden özür dile, kendini frenlemeye çalıs gerekirse de psikolojik destek al. Sence bir problemin olmayabilir ama ilişki kurma biçiminde çok ciddi problemler var anlattıgın kadarıyla.

Adam kacıyor ama haksız da degıl bak sebeplerini saymıs hep.
Sebepsiz canım istemiyor dememıs.
Ne zaman ne yapsak zehir ediyorsun demıs.
Simdı herseyı zehir eden sen mı suclu, hersey zehir olacak diye seninle takılmayan adam mı.

Bence hatalisiniz kardeşinin açığını bulmuş hemen anneye gösteren çocuk gibi davranmasıniz ispiyoncu gibi olmuşsunuz esinizde biraz sert tepki vermiş

Sağolun gene de yorumlarınız için, ya bu adamın da bana sinirli olduğu konular var. SEvgiliyken hediye almıştı başlarda, beğenmemiştim hediyesini. Artık o yüzden pek umursamaz, hatta son günlerde beni götürür bir yerlere ne istiyorsan sen bak der. Sonra beraber eve yiyecek için alışverişe gideriz, hadi çıkalım artık diyip darlar. Sebebini sorunca gene bana şuna baktın dedin, bir kere olsun insana güvenmiyorsun senle hiçbirşeyin zevki yok der. Ekonomik durumumuz fena değil, sorun o kısımda da yok.

Dert arıyorsunuz ne gerek vardı uzattınız ? Rahatladınız mı sonunda ? Siz haksızsınız kaynanalık bir durum yok

Bak işte yine haklı adam. Sen iyisi mi şu virüs olaylarından sonra bir doktora görün de çöz şu işi tatlım

Sorun sende bacım sende!
Sorunu uzaklarda aramayı bırak :)
Ayy şaka gibi vatandaşsın heee.
1 nisan şakası mısın?

Farkında mısın bilmiyorum sıkıntılı sensin. Hediye almıs BEGENMEMISSIN adam hediye almayı bırakmks.
Yemege cıkıyorsunuz erkenden kalkmak istiyor neden diye sorduğunuzda ONA BUNA BAKTIN DIYIP DURUYOSUN diyor. Adamı cıdden ona buna baktın dıyıp habıre darlıyor musun?
Sikinti sende.

Yine de sen de uzatmışsın o da. Ama zaten kaynanadan daha önceki olaylarınzdan da rahatsız oluyormuşsun.
Bana kocam ya anamdan özür diler öyle gelirsin ya da gelme dese , asla kuyruğu kıstırıp gitmezdim.
Eşin sana küfrediyor, daha önce de etmiş, senle barışmak için annesinden özür dile istiyor. Ailen de arkandayken bence evliliğini gözden geçir.

Eşin alınganlık yapmış, ama üzülmeyin ben de haklı olduğum halde haksız ilan edildim, bunu erkeklerin çoğu yapıyor evlilikte konu anne olunca birde yanlarında olunca huy değiştirip annelerinin yanlarında oluyorlar haklıkmış haksızmış konu olmuyor dahi, anneleri yanında olunca iki gözün varsa bir gözünü kapatacaksın, sende ısrarla üstüne gidince adamda şalterler atmış annesi yanında olunca güç almış şimdilik özürdileyin olayı fazla büyütmeye değmez yarın anneniz 1 ay kalınca oda şikayet etmeye başlayınca sizde annenizi savunursunuz bu işler böyle maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…