- 6 Nisan 2017
- 1.964
- 2.406
- 133
valla eşiniz haklı.. ne var bunda ? ayrıca eşinizin annesi varken anladığım kadarıyla eşiniz sorun büyümesin diye kısa kesmiş ama siz durmamışsınız.. evlilikte kör sağır ve dilsiz olmak zorundasınız yürümüyor inanın yürümüyor yoksa.. tabi bu iki taraflı da olmak zorunda tek başına olunca da yürümüyor. ://Merhaba hanımlar
Sırf bu konuyu açabilmek için üye oldum, yıllardır bu sayfaları takip ederim. Eşimle 5 yıldır evliyiz, arada sırada kavgalarla geçen hayatımız var. Kayınpederim rahmetli olduğu için her yıl kaynanam gelir , bir bir buçuk ay kadar bizle kalır.
Sorun şu ki kaynanam eşime bir yemek hazırlamış. Eşimin dikkat etmesi gereken bir kaç sağlık sorunu var, kaynanam da yemeği hazırlarken yemeği hiç yağsız yap demişti , tamam demiştim. Sonra onun yaptığı yemeğe baktım kızlar, içi tamamen yağ dolu bir yemek... Kaynana duymayacak şekilde eşimi mutfağa çağırıp yemeği gösterdim, bir de annen bana yemeği yağsız yap diyor kendi yaptığı yemeğe bak dedim. Eşim o an neden böyle yapıyorsun, senin onla ne derdin var, olabilir filan dedi, o an ben onu odamıza çektim konuşmak için. Konu uzadıkça uzadı, annemle zorun ne, ne dese yanlış anlıyorsun ne yapsa sana ters geliyor dedi eşim. En sonunda iş hakaret boyutuna geldi, odadan çıktı eşim. Ben de onu whatsapp tan geri çağırdım odaya, gelmedi. Beni görmezden gelince bağırdım hemen gel buraya diye , gene duymazlıktan geldi. 2 kez daha ben sesim yüksek onu çağırınca sen kimi çağırıyorsun hayvan mı çağırıyorsun diye bağırdı bana annesi yanında. Sonra ben bağırdım , o bağırdı, bu arada bağırmayayım diye ağzımı tuttu o arada canım yandı. Annesi araya girdi, ben ailemi aradım şu anda kendi evimdeyim. Kendi annem beni eve almaya geldiğinde ne olduğunu sorunca da eşim onları mutfağa götürüp yemeği gösterdi, bu yemeğe laf ediyor diyip olayı anlattı orada ayrıca bir sinir oldum kızlar. Annem buraya kırk yılın başı gelmiş, ne var herşeye takılmasan da güzelce zamanımız geçse diyor, annemden özür dilemeden seni kabul etmem diyor. Uzun oldu farkındayım ama moralim çok bozuk, sizce kim haklı?
kavinvalideniz hakli (kaynana degil) bi yemek icin ortaligi ayaga kaldirmanin luzumu var mi? esiniz sizin yaptiginiz yagsiz yemekten yerdi bozulmasin diye onunkininde bi tadina bakardi is biterdi.Merhaba hanımlar
Sırf bu konuyu açabilmek için üye oldum, yıllardır bu sayfaları takip ederim. Eşimle 5 yıldır evliyiz, arada sırada kavgalarla geçen hayatımız var. Kayınpederim rahmetli olduğu için her yıl kaynanam gelir , bir bir buçuk ay kadar bizle kalır.
Sorun şu ki kaynanam eşime bir yemek hazırlamış. Eşimin dikkat etmesi gereken bir kaç sağlık sorunu var, kaynanam da yemeği hazırlarken yemeği hiç yağsız yap demişti , tamam demiştim. Sonra onun yaptığı yemeğe baktım kızlar, içi tamamen yağ dolu bir yemek... Kaynana duymayacak şekilde eşimi mutfağa çağırıp yemeği gösterdim, bir de annen bana yemeği yağsız yap diyor kendi yaptığı yemeğe bak dedim. Eşim o an neden böyle yapıyorsun, senin onla ne derdin var, olabilir filan dedi, o an ben onu odamıza çektim konuşmak için. Konu uzadıkça uzadı, annemle zorun ne, ne dese yanlış anlıyorsun ne yapsa sana ters geliyor dedi eşim. En sonunda iş hakaret boyutuna geldi, odadan çıktı eşim. Ben de onu whatsapp tan geri çağırdım odaya, gelmedi. Beni görmezden gelince bağırdım hemen gel buraya diye , gene duymazlıktan geldi. 2 kez daha ben sesim yüksek onu çağırınca sen kimi çağırıyorsun hayvan mı çağırıyorsun diye bağırdı bana annesi yanında. Sonra ben bağırdım , o bağırdı, bu arada bağırmayayım diye ağzımı tuttu o arada canım yandı. Annesi araya girdi, ben ailemi aradım şu anda kendi evimdeyim. Kendi annem beni eve almaya geldiğinde ne olduğunu sorunca da eşim onları mutfağa götürüp yemeği gösterdi, bu yemeğe laf ediyor diyip olayı anlattı orada ayrıca bir sinir oldum kızlar. Annem buraya kırk yılın başı gelmiş, ne var herşeye takılmasan da güzelce zamanımız geçse diyor, annemden özür dilemeden seni kabul etmem diyor. Uzun oldu farkındayım ama moralim çok bozuk, sizce kim haklı?
Cidden ilginç. "Ben mi hatalıyım eşim mi hatalı" dese anlayacağım ama kayınvalide ne alaka?
Kendisine hak veren olmamış diye eşini az biraz suçluyor şimdi ama ben eminim, yarın barışsalar olayı herkese "kayınvalidem yuvamı yıkmaya çalıştı" diye anlatır.
Yemeğin yağını fazla kaçırıp yuva yıkmak
Valla aynen ya bi geline haksizsin diyeceğim aklimin ucundan geçmezdi ama bu konuda öyle. Ne guzel kaynanasi bi seye karismazmis hic karismazmis bu bile yeterli. Benim kv bi kere bizde kaldi da 2 gün kafayi yiyecektim. Lavaboya girer burasi neden pis diye esime duyurarak bağırır. Yatak odama kadar girer karıştırır herseyi ama herseyi sorar elestirir. Surekli acik arar evde temiz olmayan yerleri teftise cikar. Hicbiseye karismadan oturan, senede bi kere gelen bi de yemek yapan kaynanayı da idare etsinler bi zahmet. Yemek yagli diye esini cagirip göstermek ne alaka yani.Niyetiniz kötü değildi evet.
Doğurmuş, yetiştirmiş oğlanı size eş diye vermiş.
Ama sizin değeriniz başka olmalı.
Keşke herkes yerini bilse, kıyasa girişmese.
Doğru demiş.
Kusura bakmayın.
Adı kv diye hep haksız olacak değil.
Siz fena kv görmemişsiniz, yazık.
Zaten hanımefendilere çirkefi düşer.
Sizin gibilere böylesi.
Sinir oluyorum valla bu düzene.
Eşiniz yemeği yağlı görüp yemezdi zaten nasıl suçlu çıkmayı başarabilmişsiniz hayret ettim... Mutfağa çağırıp göstermek şikayet etmek gibi olmuş malesef...Merhaba hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?