Ben mi hatalıyım kaynana mı?

valla eşiniz haklı.. ne var bunda ? ayrıca eşinizin annesi varken anladığım kadarıyla eşiniz sorun büyümesin diye kısa kesmiş ama siz durmamışsınız.. evlilikte kör sağır ve dilsiz olmak zorundasınız yürümüyor inanın yürümüyor yoksa.. tabi bu iki taraflı da olmak zorunda tek başına olunca da yürümüyor. ://
siz öncülük edin uzamasın bu mevzu...

kavinvalideniz hakli (kaynana degil) bi yemek icin ortaligi ayaga kaldirmanin luzumu var mi? esiniz sizin yaptiginiz yagsiz yemekten yerdi bozulmasin diye onunkininde bi tadina bakardi is biterdi.

Eskiler boşuna kaynana melek olsa kanadı gelinin yüzüne çarpar dememişler. Konu sahibinin kocası haklı kaynanaya aşırı bilenmiş, kadın ne yapsa anlam yüklüyor. Bu forumda da kayınvalideye üzülmedim demem

Kadin hem yemek yapiyor (oturup gelin bana baksin ne istersem yapsin demiyor) hem de suclu cikiyor. Yemek yerken anne biliyosun yagsiz yemek yememiz gerekiyor unuttun sen herhalde bidahakine yag koyma boyle desen herkes mutlu mesut devam edecek. Benim kayinvalidem geldiginde mesela senin pilavin guzel oluyor ben senin gibi yapamiyorum diyorum yapiyor sagolsun 50 kere tesekkur ediyorum hem bana yardim etmis oluyor hem ben oyle diyince gururlaniyor mutlu oluyor

Ne olursa olsun kadın yemek yapmış yağlı, tuzlu, baharatlı farketmez esinizi sırf yemek yağlı olduğu için mutfağa götürüp annesini şikayet etmeniz doğru degil..
Aynısını kv niz size yapsa ne düşünürdünüz burdan yola çıkarak nerde hata yaptığınızı anlarsınız..
Annenizi cagirmaniz da doğru değil..

Valla aynen ya bi geline haksizsin diyeceğim aklimin ucundan geçmezdi ama bu konuda öyle. Ne guzel kaynanasi bi seye karismazmis hic karismazmis bu bile yeterli. Benim kv bi kere bizde kaldi da 2 gün kafayi yiyecektim. Lavaboya girer burasi neden pis diye esime duyurarak bağırır. Yatak odama kadar girer karıştırır herseyi ama herseyi sorar elestirir. Surekli acik arar evde temiz olmayan yerleri teftise cikar. Hicbiseye karismadan oturan, senede bi kere gelen bi de yemek yapan kaynanayı da idare etsinler bi zahmet. Yemek yagli diye esini cagirip göstermek ne alaka yani.

Bence esiniz de sizde aynisiniz. Kadin yemek yapmis yaranamamis. Cocuk gibi şikayet etmek yerine eline saglik diyebilirdiniz. Ki kadin agzini acmamis yoksa sizin karakterinizdeki birinin burda anlatacagini dusunuyorum. Bence orada magdur olan kv niz.

Ben bu konudan once daha derin seyler oldugunu dusunuyorum.Olay yemek mevzusunda patlamis gibi gorunuyor.Hakli ya da haksiz seklinde yorum yapmayacagim cunku bazen olaylar o kadar idare edilir ki cok sacma bir konudan patlayip haksiz duruma dusurur insani.olay bazinda bakacak olursak evet idare edilebilir bisey ama kendi basima geleni soyliyim.Benim esimde de kotu kolestrol var baya risk altinda.doktor yagli,tatli,alkol,vs birsuru seyi hayatindan cikarmasini soyledi.Kayinvalideme de soylemistim bu durumu esim duymadan ,duyarsa kizar cunku .kayinvalidem de sanki soylememisim gibi cesit cesit tatlilar,sucuklar,yagli yemekler .bu hic iyi niyetli bisi degil.haa bizim olay farkli yerden patladi sonra.konusahibi bir dinleyin kendinizi acik acik konusun sonra.

Eşiniz o yemek tabağına koyulunca yağlı olduğunu görmeyecek miydi? Bir yemeğe gösterecek kadar ne kadar yağ konmuş olabilir ki? Kaynananıza deseydiniz o zaman eşinizi gizli saklı mutfağa çekene kadar. Kadının yanında kaç kere çağırıp bağırıyorsunuz , hala hıncınızı alamayıp bir de whatsaptan arayıp gelsin kavga edelime olayı getiriyorsunuz eşiniz sinirlenince de vay sinirlendi bu kadar abartmaya ne gerek vardı yani bir yemek için kaynana açığı aramışsınız resmen kaynananızın yanında hiç hoş olmamış

haksizsiniz ayrica en。ufak bi yemeek mevzusundan aileni cagirip。kus mu gittin

Eşiniz yemeği yağlı görüp yemezdi zaten nasıl suçlu çıkmayı başarabilmişsiniz hayret ettim... Mutfağa çağırıp göstermek şikayet etmek gibi olmuş malesef...

Hiç sesinizi çıkarmayacak o yemek eşinizin önüne gelince vereceği tepkiyi ölçecektiniz, sağlık sorunu varsa zaten yemezdi. Hayatım neden yemiyorsun aç değil misin diye sorabilirdiniz, o da yağlı geldi yaa yiyeyem derdi. En kötü böyle tatmin olurdunuz ne bilim. Ama bu şekilde yaptıklarınız hiç hoş olmamış

Sanane arkadaşım yemek yağlı tuzlu tuzsuz
Beğenmezsen kendine yap birseyler ye.
Karışma bence. Esin bunu bak bana annemi kötülüyor annemle aram açılsın istiyor bu kadın fesat diyecek. Korumacı olma bağımlı olma ...

Mutfağa çekip yemeği gösterip şikayet etmek çok saçma değil mi ya ? Yani ne bileyim o da onun çocuğu elbette düşünüyordur. Her seferinde yemek yaparken değişiyor yağ. Ayrica kayinvalideniz size hiç bişi yapmamis siz kendinizi kurup eşiniz ters tepince durmak sakinlesmek yerine daha ra abartmissiniz

Hemen eşini çağırıp yemeği göstermek konuyu uzatıp yatak odasına taşımak gereksiz olmuş. Hatalı gördüm sizi kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…