Bana kalsa kaynanam yağlı yapsa umrumda olmazdı kocam ister yesin ister yemesinAlla alla eşinizi çağırıp hayatım biliyorsun senin böyle yememen lazım ben dikkat ediyorum ama sanırım annen gözden kaçırmış ben bir şey demeyeyim sen yemek sırasında bir çıtlat istersen durumu bugünlü sana yağsız tarafından vereyim yada istersen başka yemek yapayım sana deseydiniz
Senin en başta tek hatan kocani düşünmek anası dusunmuyo sen mi dusunecen zıkkımın kökünü yesin bosverseydin kocanın sağlığından sanane ki iyilik eden yaranirmi sandin,şimdi dönüp özür dilersen barissan o kocan seni haklı bile olsan hicc tutmayacak zaten tutmazlar o ayrı meseleMerhaba hanımlar
Sırf bu konuyu açabilmek için üye oldum, yıllardır bu sayfaları takip ederim. Eşimle 5 yıldır evliyiz, arada sırada kavgalarla geçen hayatımız var. Kayınpederim rahmetli olduğu için her yıl kaynanam gelir , bir bir buçuk ay kadar bizle kalır.
Sorun şu ki kaynanam eşime bir yemek hazırlamış. Eşimin dikkat etmesi gereken bir kaç sağlık sorunu var, kaynanam da yemeği hazırlarken yemeği hiç yağsız yap demişti , tamam demiştim. Sonra onun yaptığı yemeğe baktım kızlar, içi tamamen yağ dolu bir yemek... Kaynana duymayacak şekilde eşimi mutfağa çağırıp yemeği gösterdim, bir de annen bana yemeği yağsız yap diyor kendi yaptığı yemeğe bak dedim. Eşim o an neden böyle yapıyorsun, senin onla ne derdin var, olabilir filan dedi, o an ben onu odamıza çektim konuşmak için. Konu uzadıkça uzadı, annemle zorun ne, ne dese yanlış anlıyorsun ne yapsa sana ters geliyor dedi eşim. En sonunda iş hakaret boyutuna geldi, odadan çıktı eşim. Ben de onu whatsapp tan geri çağırdım odaya, gelmedi. Beni görmezden gelince bağırdım hemen gel buraya diye , gene duymazlıktan geldi. 2 kez daha ben sesim yüksek onu çağırınca sen kimi çağırıyorsun hayvan mı çağırıyorsun diye bağırdı bana annesi yanında. Sonra ben bağırdım , o bağırdı, bu arada bağırmayayım diye ağzımı tuttu o arada canım yandı. Annesi araya girdi, ben ailemi aradım şu anda kendi evimdeyim. Kendi annem beni eve almaya geldiğinde ne olduğunu sorunca da eşim onları mutfağa götürüp yemeği gösterdi, bu yemeğe laf ediyor diyip olayı anlattı orada ayrıca bir sinir oldum kızlar. Annem buraya kırk yılın başı gelmiş, ne var herşeye takılmasan da güzelce zamanımız geçse diyor, annemden özür dilemeden seni kabul etmem diyor. Uzun oldu farkındayım ama moralim çok bozuk, sizce kim haklı?
Esinjz haklı. Annesi yapmış eşim yedikten sonra banane hayatta karışmam. Ne öyle annenin yanında bağırma falan çok c çirkin yaptığınız seyMerhaba hanımlar
Sırf bu konuyu açabilmek için üye oldum, yıllardır bu sayfaları takip ederim. Eşimle 5 yıldır evliyiz, arada sırada kavgalarla geçen hayatımız var. Kayınpederim rahmetli olduğu için her yıl kaynanam gelir , bir bir buçuk ay kadar bizle kalır.
Sorun şu ki kaynanam eşime bir yemek hazırlamış. Eşimin dikkat etmesi gereken bir kaç sağlık sorunu var, kaynanam da yemeği hazırlarken yemeği hiç yağsız yap demişti , tamam demiştim. Sonra onun yaptığı yemeğe baktım kızlar, içi tamamen yağ dolu bir yemek... Kaynana duymayacak şekilde eşimi mutfağa çağırıp yemeği gösterdim, bir de annen bana yemeği yağsız yap diyor kendi yaptığı yemeğe bak dedim. Eşim o an neden böyle yapıyorsun, senin onla ne derdin var, olabilir filan dedi, o an ben onu odamıza çektim konuşmak için. Konu uzadıkça uzadı, annemle zorun ne, ne dese yanlış anlıyorsun ne yapsa sana ters geliyor dedi eşim. En sonunda iş hakaret boyutuna geldi, odadan çıktı eşim. Ben de onu whatsapp tan geri çağırdım odaya, gelmedi. Beni görmezden gelince bağırdım hemen gel buraya diye , gene duymazlıktan geldi. 2 kez daha ben sesim yüksek onu çağırınca sen kimi çağırıyorsun hayvan mı çağırıyorsun diye bağırdı bana annesi yanında. Sonra ben bağırdım , o bağırdı, bu arada bağırmayayım diye ağzımı tuttu o arada canım yandı. Annesi araya girdi, ben ailemi aradım şu anda kendi evimdeyim. Kendi annem beni eve almaya geldiğinde ne olduğunu sorunca da eşim onları mutfağa götürüp yemeği gösterdi, bu yemeğe laf ediyor diyip olayı anlattı orada ayrıca bir sinir oldum kızlar. Annem buraya kırk yılın başı gelmiş, ne var herşeye takılmasan da güzelce zamanımız geçse diyor, annemden özür dilemeden seni kabul etmem diyor. Uzun oldu farkındayım ama moralim çok bozuk, sizce kim haklı?
Eşi neden olayı harlasin. Adam alttan aldıkça odalara çekilmeler WhatsApp tan emirler vermeler, bağırıp çabuk gel demelerin hepsini konu sahibi yapmış.
Helal olsun adama. İnşallah hep dimdik ayakta duru böyle.
Siz gereksiz bı hareket yapmışsınız ama eşiniz de olayı harladikca harlamis. Sen benim annemden ne istiyorsun demek yerine boşver idare et napalim da diyebilirdi.
Alttan almamış mi basbaya parlamış
Hanımlar yorumlar icin sagolun geneli benim haksız olduğum yönünde. kayınpeder rahmetli olduğu için gelip kalıyor, farklı şehirlerde yaşıyoruz. Diğer zamanlar görüşmüyoruz. Eşim sakin biridir genelde,inatçıdır da. Gözü bazen dışarı takılır ama hep bir bahanesi vardır. Önüme de mi bakmayayım nereye bakayım at gözlüğü tak istersen buyur der. Neyse kaynanamı tanıyorsam o da gitmez virus var diye bir süre, oturup düşüncem. Eve kayınvalide gidince dönmek en güzeli olacak. Gerçi özür dilemezsem de eşim boşanma davası açacak büyük ihtimalle.
gitmemin sebebi agzımı kapatması annesi varken bana hayvan gibi ne çağırıyorsun lan diye bütün gücüyle bağırması... Odaya gelse tamam kavgaya devam edecektim belki ama zamanla sinirim geçecekti. Kendimi haklı gördüm o an onun yemesini istemedim onu düşündüm.
Konu sahibinden alıntılıyorum odadan çıktı eşim. “Ben de onu whatsapp tan geri çağırdım odaya, gelmedi. Beni görmezden gelince bağırdım hemen gel buraya diye , gene duymazlıktan geldi. 2 kez daha ben sesim yüksek onu çağırınca sen kimi çağırıyorsun hayvan mı çağırıyorsun diye bağırdı bana”
Odadaki tartışmalarını da yine konu sahibinden alıntılıyorum “Annesiyle ilgili konuda odadayken bana aileme bok atma dedi afedersiniz, ben de ona o boku sana yediririm dedim. O da görürüz o boku kim yiyor, simdi kes sesini uzatma diyip odadan çıktı gitti”
Kaynanan simdi göbek atıyordur eminim. Rahatlamıstır huzur bozdugu için. Keske sizde direk kadına deseydiniz bana diyorsun bu yemek ne diye.Merhaba hanımlar
Bir şeyi merak ettim. Konu sahibini tanımıyorum belki kayınvalidesi çok kötüdür belki iyidir bilmiyorum. Şunu merak ettim; siz sadece bu konuya bakarak kayınvalidenin kişiliğini (huzur bozucu bir yapıda olması, bu olaydan dolayı göbek atacak bir karakterde olduğunu) nasıl analiz ettiniz?Çünkü bahsi geçen konuda kayınvalidenin bir tane hakaret edici ya da benzer kışkırtıcı bir cümlesi yok.Kaynanan simdi göbek atıyordur eminim. Rahatlamıstır huzur bozdugu için. Keske sizde direk kadına deseydiniz bana diyorsun bu yemek ne diye.
Ben kadının öyle bir derdi olduğunu düşünmüyorum çünkü konu sahibi kendi kendine sorun çıkartıyor. Kayınvalide olmaz kıskançlık krizleri olur, bu evlilikte saygı yok maalesef.Kaynanan simdi göbek atıyordur eminim. Rahatlamıstır huzur bozdugu için. Keske sizde direk kadına deseydiniz bana diyorsun bu yemek ne diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?