Ben mi hatalıyım

baklavacheesecake

Hâlinden memnun ❤️
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
2.837
3.162
133
Kızlar benim sevgilim şu an okuduğumuz yerde yaz okulunda. Yarın annesi yanına gidiyor. Ben Türkiye’deyim o Kıbrıs’ta.
Bugün sözde akşam konuşacaktık rahat rahat çünkü uzun bir süre Türkiye’ye gelemedi e annesiyle zaman geçirmek isteyecek tabii. Neyse çat diye annemin kuzeni aradı akşam doğum günü kutlamasına çağırdı. Hemen sonra da annem sordu ne diyorsun diye ama yarım ağız sordu hani gerçekten işim var mı yok mu diye sorar gibi değildi de. (hayır demeyi denedim, bir kere gitmedim de fotoğraf atıp durdu gelecek misin diye ben de gitmek zorunda kaldım artık.) şimdi erkek arkadaşım bana kızgın tabi son günümüzde bunu yapmak zorunda değildin evde kalabilirdin diye.
Kızlar sizce yanlış mı yaptım ? Annem soracak niye huzursuzsun diye, çünkü kendime engel olamıyorum gerçekten keyifsizim,durumu anlatsam belki artık başka işlerim de olabileceğini anlayabilir mi ?

Son düzenleme:
Sanki herkes sizi tanımak zorundaymis gibi yazmışsıniz. Siz mi yurtdışındasiniz? Normalde gurbetçisiniz cocuk da eğitim için mi o ülkeye geldi? Annesi Türkiye'den kalkıp mi gelecek? Geldi mi beraber mi dönecekler? Aranıza dağlar yollar mı girecek?
Çok anlaşılmaz.
Anladığım kadarıyla ;
*annesi ile beraber Türkiye'ye doneceksen ve yalnız olduğunuz son gun onunla buluşmak yerine başka birşey yaptıysan evet kizmakta haklı
**annesi ile beraber Türkiye'ye doneceksen ve yalnız olduğunuz son gun onunla telde konuşmak yerine başka birşey yaptıysan hiç haklı değil. Elbet başka zaman da fırsat yaratılır konuşursunuz,hayat memat meselesi mi sanki?
*annesi döndükten sonra yine kalmaya devam edecekse yalnız olduğunuz son gun onunla buluşmak yerine başka birşey yaptıysan trip atmakta haklı, ama bu yüzden kızmasın gereksiz. Nasolsa annesi gidecek bir süre sorna

Sanki herkes sizi tanımak zorundaymis gibi yazmışsıniz. Siz mi yurtdışındasiniz? Normalde gurbetçisiniz cocuk da eğitim için mi o ülkeye geldi? Annesi Türkiye'den kalkıp mi gelecek? Geldi mi beraber mi dönecekler? Aranıza dağlar yollar mı girecek?
Çok anlaşılmaz.
Anladığım kadarıyla ;
*annesi ile beraber Türkiye'ye doneceksen ve yalnız olduğunuz son gun onunla buluşmak yerine başka birşey yaptıysan evet kizmakta haklı
**annesi ile beraber Türkiye'ye doneceksen ve yalnız olduğunuz son gun onunla telde konuşmak yerine başka birşey yaptıysan hiç haklı değil. Elbet başka zaman da fırsat yaratılır konuşursunuz,hayat memat meselesi mi sanki?
*annesi döndükten sonra yine kalmaya devam edecekse yalnız olduğunuz son gun onunla buluşmak yerine başka birşey yaptıysan trip atmakta haklı, ama bu yüzden kızmasın gereksiz. Nasolsa annesi gidecek bir süre sorna
Şimdi ben türkiyedeyim o kıbrısta ama kendisi orada yalnız kalıyor. Rahat rahat görüntülü konuşabileceğimiz son gündü ona takılıyor.

Annenizin kuzeninin doğumgününe gitmezseniz erkek arkadaşınızla mı buluşacaktınız?
Yoksa sadece telefonda mı konuşacaktınız?

iyi de siz evde görüntülü konuşabiliyorsanız o neden annesinin yanında konuşamıyor

biz yaşlandık bu konular bize yabancı

zira bizim zamanımızda evlerde bir telefon olur o da salonda olurdu

sevgilimizle evde kim varsa onun yanında konuşurduk

hatta arayınca da babalar açardı telefonu falan filan

siz şimdi anneniz ile aynı evin içinde iken nasıl görüşüyorsanız o da annesi varken sizinle öyle görüşecek

ille de görüntülü görüşmek de şart değil

gerekirse yorgan altından mesaj atacak

hiç canını sıkma

ama bunu erkek yapsa idi onun burnundan getirirdim dersen de gerilmekte haklısın derim

güzelce konuş anlat

Şimdi ben türkiyedeyim o kıbrısta ama kendisi orada yalnız kalıyor. Rahat rahat görüntülü konuşabileceğimiz son gündü ona takılıyor.
Amaaan saçma sapan trip atmış.
He de, özür dile geç.
Son gün de , buluşmak için son gün olsa falan hak vereceğim. Alt tarafı Skype görüşmesi. Annesi ile beraber de koyun koyuna yatmıyorlar ya. Uykusundan feragat edip gece seninle görüntülü konuşabilir. Okulu yok, işi yok...sabah da geç kalkarlar. Dert mi yani?
Amma da dramatize etmis

Bence evet yanlış yapmışsınız. Anneniz ilişkinizi bilmiyor mu, ona izah etseydiniz. Olan olmuş artık ayrıca annesinin orada olması günde yarım saat kadar konuşmanıza engel olmaz diye düşünüyorum, ilk birkaç gün dışında.
Bir de son dakika kutlama çağrılarından pek hoşlanmam, gitmeyedebilirdiniz. Bu kutlama son dakika hazırlanmadı herhalde. Nedense çağrılma zamanıyla bana verilen değeri eş tutarım genelde.

Kızlar benim sevgilim şu an okuduğumuz yerde yaz okulunda. Yarın annesi yanına gidiyor. Ben Türkiye’deyim o Kıbrıs’ta.
Bugün sözde akşam konuşacaktık rahat rahat çünkü uzun bir süre Türkiye’ye gelemedi e annesiyle zaman geçirmek isteyecek tabii. Neyse çat diye annemin kuzeni aradı akşam doğum günü kutlamasına çağırdı. Hemen sonra da annem sordu ne diyorsun diye ama yarım ağız sordu hani gerçekten işim var mı yok mu diye sorar gibi değildi de. (hayır demeyi denedim, bir kere gitmedim de fotoğraf atıp durdu gelecek misin diye ben de gitmek zorunda kaldım artık.) şimdi erkek arkadaşım bana kızgın tabi son günümüzde bunu yapmak zorunda değildin evde kalabilirdin diye.
Kızlar sizce yanlış mı yaptım ? Annem soracak niye huzursuzsun diye, çünkü kendime engel olamıyorum gerçekten keyifsizim,durumu anlatsam belki artık başka işlerim de olabileceğini anlayabilir mi ?

Yaz boyunca annesi orda mi ki?? Yani bunun icin trip yapilcak bisey yok bana gore. Annesiyle 7/24 takilcak degil ya o uyurken yada disari ciktiginda da goruntulu konusabilirsiniz

Bence evet yanlış yapmışsınız. Anneniz ilişkinizi bilmiyor mu, ona izah etseydiniz. Olan olmuş artık ayrıca annesinin orada olması günde yarım saat kadar konuşmanıza engel olmaz diye düşünüyorum, ilk birkaç gün dışında.
Bir de son dakika kutlama çağrılarından pek hoşlanmam, gitmeyedebilirdiniz. Bu kutlama son dakika hazırlanmadı herhalde. Nedense çağrılma zamanıyla bana verilen değeri eş tutarım genelde.
Annem biliyor tabi ama ya aman kızım ne olacak her şeyi ona göre yapamazsın ki diyecek. Ben hiç anlamadım niye böyle oldu.
Onlara da sordum niye son dakika çağırdınız diye e dediler belli değildi kutlama yapacağımız.

Neden o annesi varken sizle görüntülü konusamicak mi ? Veya her gün konuştuğunuz halde bugün sırf son gün diye özen mi göstermeniz gerekecekti ? O zaman o annesi varken sizle geçsin odaya konuşsun o fedakarlik yapsın ? Çok saçma

Pardon onun ki anne onun olduğu evde konuşulmuyor da sizinkisi ne?
Bostan korkuluğu mu?
Asıl annesi olduğu için görüntülü konuşamayan siz olmalıydınız oysa
Nasıl da kendilerini böyle Naz’a çekiyorlar nazlarını da çektiriyorlar
Daha bişey demeyeyim üç kız annesiyim kınamıyorum ayıplamıyorum da
Ama taş yerinde ağırdır diyorum
Anlayana

Back
X