• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi huysuzum?

blleg

Sevmekle başlar her şey
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
2.599
1.547
83
arkadaşlar ilişkimi yürütemiyorum. 1 yıldır sevgiliyiz ve o kadar ilgisiz davranıyor ki adamın bana yaptığı her şey batıyor.
bugün dışarı çıktık birlikte günler sonra, ben kendimi her şeye söylenirken buluyorum ona sürekli '' sevdiğini hissedemiyorum, sen bana bunu dedin. bunu yaptın. '' diyorum ve bu hiç sağlıklı değil. Onun bir şey yapmasına fırsat vermeden - ki çok ot ve düz bi insan- sürekli hatalarını yüzüne vurup tartışma çıkarıyorum
o da benimle hiçbir şey yapmak istemiyormuş gibi geliyor. Valla yıldım. ne yapsamki?

arkadaşlar ilişkimi yürütemiyorum. 1 yıldır sevgiliyiz ve o kadar ilgisiz davranıyor ki adamın bana yaptığı her şey batıyor.
bugün dışarı çıktık birlikte günler sonra, ben kendimi her şeye söylenirken buluyorum ona sürekli '' sevdiğini hissedemiyorum, sen bana bunu dedin. bunu yaptın. '' diyorum ve bu hiç sağlıklı değil. Onun bir şey yapmasına fırsat vermeden - ki çok ot ve düz bi insan- sürekli hatalarını yüzüne vurup tartışma çıkarıyorum
o da benimle hiçbir şey yapmak istemiyormuş gibi geliyor. Valla yıldım. ne yapsamki?

bir yılda bunlar oluyosa daha fazla vakit kaybetmeden ayrıl bence, demekki birbirinize göre değilsiniz zorlamanın anlamı yok, evlenince çok daha kötü olur

hala ayrılmadınız mı yaa
kaç tane aynı nitelikte konu
,gercekten gecen zaman verilen sevgiye emeğe yazık

Ne yapacaksin ki bu adama anlamıyorsa ayrıl zorla güzellik yaratmaya calısmana gerek yok.

ayrıl.

Ot vs diyeceğine ayrıl yenisini bul artık,
Neyin umudu anlamadım ki,
Şaptan hiç olur mu şeker,cinsini sevdiğim cinsine çeker :KK53:

Bir erkeği değiştirmeyi, istediğiniz kalıba sokmayı amaç edinmek yerine size uygun birini bulsanız daha az yorulursunuz. Yenilikten, değişimden bu kadar korkmayın.

Back
X