Ben mi kafayı yedim yoksa belirti mi ? :(

nanim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2019
597
1.046
113
Kızlar dün gece çok garip rüyalar gördüm sabah uyandıgımda içimde garip bi his vardı, söyleyemiyorum ama sanki bebeğime bişey olmuş gibi :( kalbi dursaydı belirtisi ne olurdu? Göğüslerde hassasiyet gidermiş ve ben üstüne yatamazdım şimdi yatabiliyorum :( çok korkuyorum :( randevum Perşembe günü bekleyeyim mi bugün hemen özel hastaneye gideyim mi :(

Ben belirtilerini bilmiyorum ama bence sakin olun tevekkül edin iyi düşünün diye böyle şeyler düşünüyorsunuz Allah aşkına ya herşey Allahtan dua edin eğer çok huzursuz olacaksanız da özel bir hastaneye gidin Allah size sabır versin

Ben belirtilerini bilmiyorum ama bence sakin olun tevekkül edin iyi düşünün diye böyle şeyler düşünüyorsunuz Allah aşkına ya herşey Allahtan dua edin eğer çok huzursuz olacaksanız da özel bir hastaneye gidin Allah size sabır versin
Tüp bebekle olduğundan sanki hep basıma bişey gelecekmiş gibi.... şimdi söyledim eşime gideceğiz özele.

Tüp bebekle olduğundan sanki hep basıma bişey gelecekmiş gibi.... şimdi söyledim eşime gideceğiz özele.
İçini ferah tut o zaman canım bende yaşadım zor durumlar anlıyorum seni emin ol ama sakın ol gidip göreceksin Allahin izniyle bebeğin iyi selametle kal 😇

Kızlar dün gece çok garip rüyalar gördüm sabah uyandıgımda içimde garip bi his vardı, söyleyemiyorum ama sanki bebeğime bişey olmuş gibi :KK43: kalbi dursaydı belirtisi ne olurdu? Göğüslerde hassasiyet gidermiş ve ben üstüne yatamazdım şimdi yatabiliyorum :KK43: çok korkuyorum :KK43: randevum Perşembe günü bekleyeyim mi bugün hemen özel hastaneye gideyim mi :KK43:
Göğüs hassasiyeti, bulantılar gider gelir endişe etmeyin doktorunuz da söylemiş zaten 😊 sağlıkla gelsin bebiş 🙏

Back
X