Ben mi kiskancim?

Bir de tavsiyem, ben takip ettiğim herkesi sıfırladım.
Bir gönderi paylaştım,
kimse alınmasın, çok vakit harcadığımı düşündüğüm için artık sadece faydasını göreceğime inandığım, eksikliğini hissettiğim hesapları takip edeceğim diye.
Ve öyle de yaptım.
Böylece kimse kırılmadı, alınmadı :)

Meraba kizlar valla bir sorunum var ve isin icinden cikamiyorum. Esimin is yerinde yakin arakadasinin esinile sorunum. 3 yillik evliyiz o lar da bizde. Kizin her yaptigi gozume batar oldu. Araba alir hava atar ev alir hava atar hamile kalir hava atar. Ikinci cocuga hamileynis simdide o var gundemde. Yonda olanlar bende olmadigindan degil. Arabam da var evladim da ama yani bunlari bir hava atma araci olarak gormuyorum ben. Hayatinda ne degisse insta da kesin paylasmistir yani. Gittigi kahvalti gittigi kafe kocasi ile yasadigi romantikvari seyler. Yani ben tum bunlari gormek zorunda miyim. Usteik esimle kavga edip sikinti yasadigim gunler. Bide surekli baskasinda olmayip krndinde ola seylere sukrediyor. Sukur kelimesinin icini bosaltip dibini siyirdi r3smen. Sen ondan daha yuksek araban varsa kiskanclik krizine giriyor bide arkadasligini kesiyor hemen. Esi ile esim ayni yerde calisiyo duye katlaniyorum ama valla kendime yazik ediyorum. Nasil bas edilir boyleleri ile. Y ada ben mi kiskanclik yapiyorum.
İnstagramdan kadını takip etmemeye ne dersin :olamaz:

Kesin değil ama böyle tipler genellikle kocası tarafından ihmal edilen,cinsel yönden tatmin edilemeyen kısaca her turlu mutsuz olan kadinlar. Benimde iş arkadasim var benimle birlikte hamile kalıyor ben ne alsam ne yapsam bir yarış hâlinde,inst.paylasimlari şükür bereket üzerine,sonradan ogrendikki kocasını elinden kaçırmamak için hamile kalmış,adam onunla yatmiyormus bile

Meraba kizlar valla bir sorunum var ve isin icinden cikamiyorum. Esimin is yerinde yakin arakadasinin esinile sorunum. 3 yillik evliyiz o lar da bizde. Kizin her yaptigi gozume batar oldu. Araba alir hava atar ev alir hava atar hamile kalir hava atar. Ikinci cocuga hamileynis simdide o var gundemde. Yonda olanlar bende olmadigindan degil. Arabam da var evladim da ama yani bunlari bir hava atma araci olarak gormuyorum ben. Hayatinda ne degisse insta da kesin paylasmistir yani. Gittigi kahvalti gittigi kafe kocasi ile yasadigi romantikvari seyler. Yani ben tum bunlari gormek zorunda miyim. Usteik esimle kavga edip sikinti yasadigim gunler. Bide surekli baskasinda olmayip krndinde ola seylere sukrediyor. Sukur kelimesinin icini bosaltip dibini siyirdi r3smen. Sen ondan daha yuksek araban varsa kiskanclik krizine giriyor bide arkadasligini kesiyor hemen. Esi ile esim ayni yerde calisiyo duye katlaniyorum ama valla kendime yazik ediyorum. Nasil bas edilir boyleleri ile. Y ada ben mi kiskanclik yapiyorum.

instada takipten çıkar yani çok mu zor?
her yerde böyle insanlar var

Amannn ne paylasirsa paylassin sallamayin bence istemiyosanznz bakmayin ne biliyim ben rahatsz olmam pek

niye takıyorsunuz ki. iyi ne güzel Allah daha çok versin de sende... benim başıma da geliyor böyle durumlar ama ben üzülüyorum aksine onun için yazık diyorum görmemiş olduğu şeylere kavuşmuş Allah mutlu etsin diye geçiriyorum içimden.

bizde de öyle bir çift var. eşimle aramız bozukken gözümüze sokarlar ve bilerek yaptıkları o kadar bellidir ki. kız bana sürekli gösterir bak kocam bana şunu aldı bunu aldı diye.. yapacak bişey yok ama

Elalemin hayatını takip edip kıskanacağınıza, “Insta”dan uzaklaşıp biraz kendinizi geliştirmeye ne dersiniz?
Onemli ya da onemsiz bir sikintisini anlatmak istemis ustelik kiskanc olabilecegini de kabul edecek kadar kendini gelistirmis insanlara agiz payi vermeye calisan bir gelisimden mi bahsediyorsunuz.

Kesin değil ama böyle tipler genellikle kocası tarafından ihmal edilen,cinsel yönden tatmin edilemeyen kısaca her turlu mutsuz olan kadinlar. Benimde iş arkadasim var benimle birlikte hamile kalıyor ben ne alsam ne yapsam bir yarış hâlinde,inst.paylasimlari şükür bereket üzerine,sonradan ogrendikki kocasını elinden kaçırmamak için hamile kalmış,adam onunla yatmiyormus bile

Size erismek icin mi hamile kaldi yani :) Adam kadini da yatmadan uzaktan hamile birakti o zaman:olamaz: hayir yani millet hakkinda ne de guzel yorumlar yapiyoruz. Iki dedikoduya kapilip insanlarin cinsel hayatina kadar (!) -Ki bu sizi zerre ilgilendirmez igrenc bisey bu konu hakkinda konusmaniz bile- yorum yapiyosunuz. Ne tuhaf ne curetkar insanlarsiniz. Sasiriyorum kk'da boyle tipleri gorunce. Insanlar bence haddi olmayan seyleri konusmamali.

Herkes herşeyi paylaşıyor artık bir tek bu kadının gözünüze batması enteresam girin ınstagrama herkes evini mutfağını tatilini paylaşıyor hava atıp ne yapıyor yani ben arkadaşımsa mutlu olurum adına. Siz eşinizle sorun yaşıyorsunuz diye başkalarınında hayatında sorun olsun keyifleri yerinde olmasın diye mi bakıyorsunuz da rahatsız oluyırsunuz kafeye gidip paylaşması batıyor bu kadar o zaman hiç.sosyal medya takip etmeyin kıyaslamada yapmayın

Sosyal medyada takip etme sen de. Yüzyüze de mesafe koy. Ne mecburiyetin var ki?

Eşimin bütün arkadaşlarının eşleriyle görüşsem sıtkım sıyrılır. Enerjim tutmazsa 1-2 defadan fazla görüşmem ben..

Burdan bakınca kıskanç görünüyorsunuz evet. Elalemim paylaşımını hava atmak vs diye üstünüze alındığınıza göre...

Ben bunları görmek zorunda mıyım demeniz komiğime gitti. Sosyal medyadan bile isteye takip ediyorsunuz bu kişiyi değil mi? Sanki kapınıza gelip hayatını gözünüze sokuyormuş gibi havaya girmenize gerek yok. Takip etmezsiniz olur biter.

Esiyle esin gorussun, senin gormene gerek yok. Takipten cik gonderilerine bakma cok mu zor? Bu tarz insanlar hep desinler diye yasiyo ama sizin gibilerde hem bakiyo hemde sikayet ediyo. Yaptigin sey kiskanclik degil bence.. valla cok sukur diyecen.. herseye hava atsan yeminle yorulurum usenirim foto cekip instaya koymak falan herseye.. valla milletin cani iyi istiyo.

Bende tam tersi millet duymasin gormesin dusuncesi vardir:) hamile kaldim 3 aya kadar kv kp e bile solemedim mesela:)) tatile giderim pek kimsenin haberi olmaz ailem disinda:)) Araba degistirsem kimseye solemem sorana kadar:) cocugumun guzel bi ozelligi olur anlatmam pek:)) kocam bi hediye alsa ya da cicek alsa bunu reklam yapmam.. ohff kim ugrascak bee

Sizin burada yaptığınız dedikodu da çok fütursuzca değil mi?
İnsanların yatakodasına kadar laf etme cüreti nereden?
Adam sevişmiyorsa nasıl hamile kalmış kadın?
Dikkat edin insanların kulaktan dolma laflarına itimat ederseniz bunun bir tık üstü kadına iftiradır..

Ya bendediyorum kendimecikar sunu takipte gorme amaesimin is yerinde esiile sorun yasamasini istemiyorum. Gormezden gemeyecalisiyorum olmuyor. Mesafe koydum eskis gibi gidip gelmiyorum artik. Bide bi kere esimle arsnizda bir.problem olmustu. O zamanlar iyiydi aramiz kiza anlattim. Ay brnim kocamla aram acik diye kiz birden kocasina benim yanimda canim askim demeye baslamadi mi o zama anladim onun nasil biri oldugunu.
Ben takip etmezdim görmek istemiyorsam. Hem bunun için niye eşlerin arası bozulsun ki? Senin karın benim karımı takipten çıkarmış mı diyecek:KK70: çok komik yani bu muhabbetler.

Neyse madem takipten çıkaramıyosun üstte o kişinin story si varken üstüne uzun bas hikaye ve gönderileri gizle tuşuna bas. Önüne çıkmaz bir daha.

Esiyle esin gorussun, senin gormene gerek yok. Takipten cik gonderilerine bakma cok mu zor? Bu tarz insanlar hep desinler diye yasiyo ama sizin gibilerde hem bakiyo hemde sikayet ediyo. Yaptigin sey kiskanclik degil bence.. valla cok sukur diyecen.. herseye hava atsan yeminle yorulurum usenirim foto cekip instaya koymak falan herseye.. valla milletin cani iyi istiyo.

Bende tam tersi millet duymasin gormesin dusuncesi vardir:) hamile kaldim 3 aya kadar kv kp e bile solemedim mesela:)) tatile giderim pek kimsenin haberi olmaz ailem disinda:)) Araba degistirsem kimseye solemem sorana kadar:) cocugumun gyzel bi ozelligi olur anlatmam pek:)) kocam bi hediye alsa ya da cicek alsa bunu reklam yapmam.. ohff kim ugrascak bee

Aaaa Ama ask olsun o cicegin en guzel isik alan yerde cekip canim esim beni cok mutlu ettin iyiki varsin seni seviyorum askim börtü böcegim falan yazmaniz lazim :halay:çünkü neden ? Cunku esiniz yaninizda yok yuzune diyemiyosunuz. Cemil cümle duysun istiyosunuz :KK48: ama kiz tatil fotosu da atarim ben o konuda hic tutamam kendimi valla:rolleyes:

Bence bu kadar takıntı yapmayın boş beleş insanları. Bu derece dert etmenizde normal değil sanki siz kıskanıyor gibisiniz. Herkese karşı tavrınız bu olsa bi derece tamam ama spesifik birisine karşı olunca sorun sizde gibi görünüyor.
Kaldıki herkese böyleyim desenizde bu yine sağlıklı değil zira İnstagramın dörtte üçü bu tiplerle dolu hangi birine uğraşasın...

Back
X