- 4 Eylül 2016
- 128
- 33
- 18
- 32
- Konu Sahibi Hafsazeynep
Boyle bir beklentim olmadi.kıskançlık yapıyorsunuz sizin eşin,izle aranız kötü diye çevredekiler yas tutacak değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boyle bir beklentim olmadi.kıskançlık yapıyorsunuz sizin eşin,izle aranız kötü diye çevredekiler yas tutacak değil
İnstagramdan kadını takip etmemeye ne dersinMeraba kizlar valla bir sorunum var ve isin icinden cikamiyorum. Esimin is yerinde yakin arakadasinin esinile sorunum. 3 yillik evliyiz o lar da bizde. Kizin her yaptigi gozume batar oldu. Araba alir hava atar ev alir hava atar hamile kalir hava atar. Ikinci cocuga hamileynis simdide o var gundemde. Yonda olanlar bende olmadigindan degil. Arabam da var evladim da ama yani bunlari bir hava atma araci olarak gormuyorum ben. Hayatinda ne degisse insta da kesin paylasmistir yani. Gittigi kahvalti gittigi kafe kocasi ile yasadigi romantikvari seyler. Yani ben tum bunlari gormek zorunda miyim. Usteik esimle kavga edip sikinti yasadigim gunler. Bide surekli baskasinda olmayip krndinde ola seylere sukrediyor. Sukur kelimesinin icini bosaltip dibini siyirdi r3smen. Sen ondan daha yuksek araban varsa kiskanclik krizine giriyor bide arkadasligini kesiyor hemen. Esi ile esim ayni yerde calisiyo duye katlaniyorum ama valla kendime yazik ediyorum. Nasil bas edilir boyleleri ile. Y ada ben mi kiskanclik yapiyorum.
Meraba kizlar valla bir sorunum var ve isin icinden cikamiyorum. Esimin is yerinde yakin arakadasinin esinile sorunum. 3 yillik evliyiz o lar da bizde. Kizin her yaptigi gozume batar oldu. Araba alir hava atar ev alir hava atar hamile kalir hava atar. Ikinci cocuga hamileynis simdide o var gundemde. Yonda olanlar bende olmadigindan degil. Arabam da var evladim da ama yani bunlari bir hava atma araci olarak gormuyorum ben. Hayatinda ne degisse insta da kesin paylasmistir yani. Gittigi kahvalti gittigi kafe kocasi ile yasadigi romantikvari seyler. Yani ben tum bunlari gormek zorunda miyim. Usteik esimle kavga edip sikinti yasadigim gunler. Bide surekli baskasinda olmayip krndinde ola seylere sukrediyor. Sukur kelimesinin icini bosaltip dibini siyirdi r3smen. Sen ondan daha yuksek araban varsa kiskanclik krizine giriyor bide arkadasligini kesiyor hemen. Esi ile esim ayni yerde calisiyo duye katlaniyorum ama valla kendime yazik ediyorum. Nasil bas edilir boyleleri ile. Y ada ben mi kiskanclik yapiyorum.
Amannn ne paylasirsa paylassin sallamayin bence istemiyosanznz bakmayin ne biliyim ben rahatsz olmam pekMeraba kizlar valla bir sorunum var ve isin icinden cikamiyorum. Esimin is yerinde yakin arakadasinin esinile sorunum. 3 yillik evliyiz o lar da bizde. Kizin her yaptigi gozume batar oldu. Araba alir hava atar ev alir hava atar hamile kalir hava atar. Ikinci cocuga hamileynis simdide o var gundemde. Yonda olanlar bende olmadigindan degil. Arabam da var evladim da ama yani bunlari bir hava atma araci olarak gormuyorum ben. Hayatinda ne degisse insta da kesin paylasmistir yani. Gittigi kahvalti gittigi kafe kocasi ile yasadigi romantikvari seyler. Yani ben tum bunlari gormek zorunda miyim. Usteik esimle kavga edip sikinti yasadigim gunler. Bide surekli baskasinda olmayip krndinde ola seylere sukrediyor. Sukur kelimesinin icini bosaltip dibini siyirdi r3smen. Sen ondan daha yuksek araban varsa kiskanclik krizine giriyor bide arkadasligini kesiyor hemen. Esi ile esim ayni yerde calisiyo duye katlaniyorum ama valla kendime yazik ediyorum. Nasil bas edilir boyleleri ile. Y ada ben mi kiskanclik yapiyorum.
niye takıyorsunuz ki. iyi ne güzel Allah daha çok versin de sende... benim başıma da geliyor böyle durumlar ama ben üzülüyorum aksine onun için yazık diyorum görmemiş olduğu şeylere kavuşmuş Allah mutlu etsin diye geçiriyorum içimden.Meraba kizlar valla bir sorunum var ve isin icinden cikamiyorum. Esimin is yerinde yakin arakadasinin esinile sorunum. 3 yillik evliyiz o lar da bizde. Kizin her yaptigi gozume batar oldu. Araba alir hava atar ev alir hava atar hamile kalir hava atar. Ikinci cocuga hamileynis simdide o var gundemde. Yonda olanlar bende olmadigindan degil. Arabam da var evladim da ama yani bunlari bir hava atma araci olarak gormuyorum ben. Hayatinda ne degisse insta da kesin paylasmistir yani. Gittigi kahvalti gittigi kafe kocasi ile yasadigi romantikvari seyler. Yani ben tum bunlari gormek zorunda miyim. Usteik esimle kavga edip sikinti yasadigim gunler. Bide surekli baskasinda olmayip krndinde ola seylere sukrediyor. Sukur kelimesinin icini bosaltip dibini siyirdi r3smen. Sen ondan daha yuksek araban varsa kiskanclik krizine giriyor bide arkadasligini kesiyor hemen. Esi ile esim ayni yerde calisiyo duye katlaniyorum ama valla kendime yazik ediyorum. Nasil bas edilir boyleleri ile. Y ada ben mi kiskanclik yapiyorum.
Onemli ya da onemsiz bir sikintisini anlatmak istemis ustelik kiskanc olabilecegini de kabul edecek kadar kendini gelistirmis insanlara agiz payi vermeye calisan bir gelisimden mi bahsediyorsunuz.Elalemin hayatını takip edip kıskanacağınıza, “Insta”dan uzaklaşıp biraz kendinizi geliştirmeye ne dersiniz?
Kesin değil ama böyle tipler genellikle kocası tarafından ihmal edilen,cinsel yönden tatmin edilemeyen kısaca her turlu mutsuz olan kadinlar. Benimde iş arkadasim var benimle birlikte hamile kalıyor ben ne alsam ne yapsam bir yarış hâlinde,inst.paylasimlari şükür bereket üzerine,sonradan ogrendikki kocasını elinden kaçırmamak için hamile kalmış,adam onunla yatmiyormus bile
Kesin değil ama böyle tipler genellikle kocası tarafından ihmal edilen,cinsel yönden tatmin edilemeyen kısaca her turlu mutsuz olan kadinlar. Benimde iş arkadasim var benimle birlikte hamile kalıyor ben ne alsam ne yapsam bir yarış hâlinde,inst.paylasimlari şükür bereket üzerine,sonradan ogrendikki kocasını elinden kaçırmamak için hamile kalmış,adam onunla yatmiyormus bile
Ben takip etmezdim görmek istemiyorsam. Hem bunun için niye eşlerin arası bozulsun ki? Senin karın benim karımı takipten çıkarmış mı diyecekYa bendediyorum kendimecikar sunu takipte gorme amaesimin is yerinde esiile sorun yasamasini istemiyorum. Gormezden gemeyecalisiyorum olmuyor. Mesafe koydum eskis gibi gidip gelmiyorum artik. Bide bi kere esimle arsnizda bir.problem olmustu. O zamanlar iyiydi aramiz kiza anlattim. Ay brnim kocamla aram acik diye kiz birden kocasina benim yanimda canim askim demeye baslamadi mi o zama anladim onun nasil biri oldugunu.
Esiyle esin gorussun, senin gormene gerek yok. Takipten cik gonderilerine bakma cok mu zor? Bu tarz insanlar hep desinler diye yasiyo ama sizin gibilerde hem bakiyo hemde sikayet ediyo. Yaptigin sey kiskanclik degil bence.. valla cok sukur diyecen.. herseye hava atsan yeminle yorulurum usenirim foto cekip instaya koymak falan herseye.. valla milletin cani iyi istiyo.
Bende tam tersi millet duymasin gormesin dusuncesi vardir:) hamile kaldim 3 aya kadar kv kp e bile solemedim mesela:)) tatile giderim pek kimsenin haberi olmaz ailem disinda:)) Araba degistirsem kimseye solemem sorana kadar:) cocugumun gyzel bi ozelligi olur anlatmam pek:)) kocam bi hediye alsa ya da cicek alsa bunu reklam yapmam.. ohff kim ugrascak bee