Ben mi kiskancim?

Bu konu hakkında yaptığım yorum bazı arkadaslari rahatsız etmiş ne iğrençlik ne curetkarlik birakmamislar. Ben yine yorumumun arkasindayim
Dışarıda mavi boncuk dağıtıp şükür edebiyatı yapan birilerini kıskanan yada yarışa giren tipler genelde evinde ve yatak odasında mutlu olamayan tipler oluyor.
Benim verdiğim örnek iş arkadasim kendisinin bana söylediği cümleleri yazınca dedikodu olmuyor iftira hiç olmuyor.
Ay yine mi hamilesin bende yapayım bı tane daha,
Ay senin TLF iPhone 6 mi ben plus aldım bak,
Sana araba alamadin mi ben 500l aldım
Bunlar küçük ornekler.
Ayrıca eşinin kendinden ayrılmak istrdigini ayrı ysttigini ama ikinciye hamile kalfigini kahkaha atarak soylefi,şimdi nah bırakır dedi ve bunu kulaklarimla duydum ve bu iftira ve curetkarlik özel hayata saygidizlik degil

bazı çiftler boşanma aşamasında son bir şans olarak çocuk yapıyorlar o şekilde olmuş olabilir. kendinizi çekin ne yaparsa yapsın saplanıp kalmayın

Haddini bilerek konuş istersen cevap verdim daha önce kendi söylüyor ay yine mi hamilesin bende bari yspayim,
Asıl curetkarlik konuya tepeden inip bana böyle yazma curetinde bulunmanız

Valla haddini bilmesi gereken ben degilim. Ama bilin bakaliim kiiiim ? :KK76: sizinle tartismicam az ötede dedikodunuza devam ediniz hanimefendi :KK52:

Back
X