Ben mi kiskancim?

Aaaa Ama ask olsun o cicegin en guzel isik alan yerde cekip canim esim beni cok mutlu ettin iyiki varsin seni seviyorum askim börtü böcegim falan yazmaniz lazim :halay:çünkü neden ? Cunku esiniz yaninizda yok yuzune diyemiyosunuz. Cemil cümle duysun istiyosunuz :KK48: ama kiz tatil fotosu da atarim ben o konuda hic tutamam kendimi valla:rolleyes:
Ya bu isin sonu yok.. arada tabii olur ama abartan kisiler var. Duyan benide kiskanc sanabilir ama valla degilim. Arada cicekte paylasilir bunada bise demiyom ama bu kadar pembe degil hayat onlarin gosterdigi kadar yani.. bi yandan banane ne paylascaksa paylassin ama bi yandanda gordukce kusasin geliyo:) ha napiyorum takipten cikarim engellerim yani sikayetlenmem, gecemi gunduzumu karartmam onun icin.

Dedigim gibi ben tam tersi kimsenin haberi olmasin diye dusunurum. Ictigim her kahveden milletin haberi olsa ne olmasa ne :)

Meraba kizlar valla bir sorunum var ve isin icinden cikamiyorum. Esimin is yerinde yakin arakadasinin esinile sorunum. 3 yillik evliyiz o lar da bizde. Kizin her yaptigi gozume batar oldu. Araba alir hava atar ev alir hava atar hamile kalir hava atar. Ikinci cocuga hamileynis simdide o var gundemde. Yonda olanlar bende olmadigindan degil. Arabam da var evladim da ama yani bunlari bir hava atma araci olarak gormuyorum ben. Hayatinda ne degisse insta da kesin paylasmistir yani. Gittigi kahvalti gittigi kafe kocasi ile yasadigi romantikvari seyler. Yani ben tum bunlari gormek zorunda miyim. Usteik esimle kavga edip sikinti yasadigim gunler. Bide surekli baskasinda olmayip krndinde ola seylere sukrediyor. Sukur kelimesinin icini bosaltip dibini siyirdi r3smen. Sen ondan daha yuksek araban varsa kiskanclik krizine giriyor bide arkadasligini kesiyor hemen. Esi ile esim ayni yerde calisiyo duye katlaniyorum ama valla kendime yazik ediyorum. Nasil bas edilir boyleleri ile. Y ada ben mi kiskanclik yapiyorum.
Takipten çıkamıyosanız instagramda sessize al özelliği var.O kişinin gönderilerini hikayelerini görmüyosunuz.

Valla benim çocukluk arkadaşım var böyle. Görüşmeyi azaltarak kestim. Ne gereği var ki sinirlerimi bozmanın? Siz de görmeyin, duymayın, görüşmeyin, engelleyin. Görüşmek zorunda değilsiniz kimseyle.

Kıskançlık değil diyorsunuz ama kıskanıyorsunuz bence. Toplumda maalesef ben de hoşlanmasam da böyle insanlar oldukça fazla. İnstagram zaten başlı başına paylaşım yapıp kendini göstermek için kullanılan bir mecra.

Ya bu isin sonu yok.. arada tabii olur ama abartan kisiler var. Duyan benide kiskanc sanabilir ama valla degilim. Arada cicekte paylasilir bunada bise demiyom ama bu kadar pembe degil hayat onlarin gosterdigi kadar yani.. bi yandan banane ne paylascaksa paylassin ama bi yandanda gordukce kusasin geliyo:) ha napiyorum takipten cikarim engellerim yani sikayetlenmem, gecemi gunduzumu karartmam onun icin.

Dedigim gibi ben tam tersi kimsenin haberi olmadin diye dusunurum. Ictigim her kahveden milletin haberi olsa ne olmasa ne :)

Yok tontrikocum. Boyle uslup kullanan biri kiskanc olmaz merak etme. Sende ki kiskanclik degil bayginlik. O da hepimizde oluyor :KK66: hersey bence de paylasilmasin arada bir iki tatil hikayesi kahve iciyosam da bunun ictigim insanla cekilmis bi resmi daha mantikli ahveyi cekmek degil mesela :KK6: velhasil sosyal medya moku cikmadigi zaman cok guzel :halay:

Bence siz kiskancsiniz, onlarin esiyle iliskilerini ya da cocugunu kiskaniyorsunuz belki ama net bir seyleri kiskaniyorsunuz yoksa neden instada yaptigi paylasimlar sizi rahatsiz etsin ki? Size ozel yapmiyor ya paylasimlari, kimse o kadar issiz degil

Maşallah ama her paylaştığınıda görmüşsünüz ben bazı günler girmem bile kim ne paylaşmış kaçırırım çoğu zaman böyle strese gireceğine engelle sorarsa zaman kaybıydı kapattım dersin

sosyal medya başlarda bu şekilde kullanıma sunuldu
bir kaç yıl geçti sosyal medya da bu paylaşımları görgüsüz gösteriş delisi gb atıflarla karaladılar.
şimdi bu akıma kapılanlar arttı
bayrlı olsun demek güle güle kullan demek daha yakışık alıyor.
herkes özgür isteyen mütevazi isteyen gösterişli

Her yaptığını yediğini içtiğini gezdiğini paylasanlara gıcık olduğum kadar onlara böyle kafayı takanlara da gıcık oluyorum. Sanane kuzum takip etme olsun bitsin, babanın kızı değil ki eşinin is arkadaşının karisi didisinin didisi. Ortak alanda oturur sohbetini edersin samimi olmana gerek yok, şart değil sonuçta.

Meraba kizlar valla bir sorunum var ve isin icinden cikamiyorum. Esimin is yerinde yakin arakadasinin esinile sorunum. 3 yillik evliyiz o lar da bizde. Kizin her yaptigi gozume batar oldu. Araba alir hava atar ev alir hava atar hamile kalir hava atar. Ikinci cocuga hamileynis simdide o var gundemde. Yonda olanlar bende olmadigindan degil. Arabam da var evladim da ama yani bunlari bir hava atma araci olarak gormuyorum ben. Hayatinda ne degisse insta da kesin paylasmistir yani. Gittigi kahvalti gittigi kafe kocasi ile yasadigi romantikvari seyler. Yani ben tum bunlari gormek zorunda miyim. Usteik esimle kavga edip sikinti yasadigim gunler. Bide surekli baskasinda olmayip krndinde ola seylere sukrediyor. Sukur kelimesinin icini bosaltip dibini siyirdi r3smen. Sen ondan daha yuksek araban varsa kiskanclik krizine giriyor bide arkadasligini kesiyor hemen. Esi ile esim ayni yerde calisiyo duye katlaniyorum ama valla kendime yazik ediyorum. Nasil bas edilir boyleleri ile. Y ada ben mi kiskanclik yapiyorum.

kıskançlık yapıyosun ama sorun değil ki insanız neticede , sil instayı rahat et. millet 1 ini 1000 yapıp göze sokuyo.

Gormek zorunda degılseniz takıp etmeyin. Tabi baskasında olmayıp kendınde olanlara sukredecek ne yapacak baska. Bence tam tersine siz kendinizi bir şekilde bu kadından üstün görüyor ve bazı seylerine özenip boşa kahırlanıyorsunuz.

Kocanin is arkadasinin karisiyla neden gorusmek zorundasin anlamadim?

Siz gorusmeyince kocalarinizin arasi neden bozulsun anlamadim?

Istemedigim kimseyle gorusmedim gorusmem

oda öyle mutlu oluyor demek ki görmemezlikten gelin . bende sevmem hiç o tipleri ben genelde konuşmamayı tercih ediyorum ama eşinizin hatrına yalan dan tamam diyin geçsin çok da önemli biri hayatınızın merkezinde olması gereken biri değil sonuçta. :KK54::KK19::süslü:

Takip etmeyin olsun bitsin. Yaptığı her şeyi görmek,bilmek zorunda değilsiniz ki. Niye beni takipten çıkardın diye saçma bir soru sorarsa da profilimi gereksiz kapılıyorsun dersiniz olur biter. Siz kıskanmıyorsunuz bu insanı sadece bu insanın görgüsüz olması,parasıyla hava atması sizi rahatsız ediyor hepsi bu. Bu gayet normal bir şey bence.

Sizin burada yaptığınız dedikodu da çok fütursuzca değil mi?
İnsanların yatakodasına kadar laf etme cüreti nereden?
Adam sevişmiyorsa nasıl hamile kalmış kadın?
Dikkat edin insanların kulaktan dolma laflarına itimat ederseniz bunun bir tık üstü kadına iftiradır..
Kişi kendi bunu ulu orta soyluyorsa hahaha diye gülüp beni bırakacakmis nah bırakır bundan sonra diyorsa dedikodu mu oluyor!
İş arkadaşım kesin değil dedim beni kıskanması ama söylemler hal ve hareketler böyle hissetmeme neden oldu.
Ayrı yatiyoruz diye kendi soyledi. Ayrıca her hamile kalan fantazi dolu renkli gecelerden sonra kalmıyor. Bir çok konuda örneklerini görüyoruz adam ihtiyacini gideriyor

Size erismek icin mi hamile kaldi yani :) Adam kadini da yatmadan uzaktan hamile birakti o zaman:olamaz: hayir yani millet hakkinda ne de guzel yorumlar yapiyoruz. Iki dedikoduya kapilip insanlarin cinsel hayatina kadar (!) -Ki bu sizi zerre ilgilendirmez igrenc bisey bu konu hakkinda konusmaniz bile- yorum yapiyosunuz. Ne tuhaf ne curetkar insanlarsiniz. Sasiriyorum kk'da boyle tipleri gorunce. Insanlar bence haddi olmayan seyleri konusmamali.
Haddini bilerek konuş istersen cevap verdim daha önce kendi söylüyor ay yine mi hamilesin bende bari yspayim,
Asıl curetkarlik konuya tepeden inip bana böyle yazma curetinde bulunmanız

Back
X