Ben mi kıskancım ?

dogayasigim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2020
50
13
3
27
Yeni hesap açtım hepinize merhabalar . Nişanlım bugün kız kardeşini ve onun arkadaşlarını arabayla gideceği yere götürmüş . Bunu duyunca bozuldum . Arabada kız kardeşi ve 2-3 kızla beraber gitmişler . Nişanlıma güveniyorum sorun yok ama biraz görümceme kızdım açıkçası aslında çok iyi biridir severim ama bu bana hiç iyi niyetli gelmedi . Gidecegi yere minibüs var atla git virüs muhabbeti var biliyorum minibüse binilmez ama otur evinde o zaman . birde işi olsa neyse gezmeye götürttürüyo kendisiyle arkadaşlarını hanımefendi . Yaşlarıda yakın ve ayrıca nişanlıma güvenebilirim ama kızları tanımıyorum ne alaka yani ben abimin eşi yanlış anlar bir sorun olur diye yanında kız arkadaşlarımdan bile bahsetmiyorum . Gereksiz mi kurgu yaptım arkadaşlar

Nisanlina güveniyorsun,hatunlarda problem yani 🤨 allah bilir tanimiyorsundur da doğru düzgun...nişanlına güveniyorsan dert etmen yersiz

Sizin aile sıkıntılı abinizin eşi de siz de sıkıntılısınız....
Yani sorun kültür de
Nişanlınıza inşallah tecavüz etmemişlerdir sorun öyle bir şey varsa hemen polise gidin ne olur ne olmaz

Millet de sizin nişanlınıza çok meraklıydı cidden
Biz insanız hayvan değiliz ki çiftleşme döneminde olup hop atlayalım
Ki hayvanlarında elbette standartları var

He görümceee ben de kızdım yani 2 3 kız az olmus
15 20 tane getirseydi keşke öff ya

Bu arada kıskanç değilsiniz muhakeme yeteneği yokluğu söz konusu kıskançlıktan daha büyük bir sorun

Abısının arabasınadamı bınmeyecek kız arkadasları var dıye. Nısanlına guvenıyorsan sıkıntı yok napacak kızlar asılacakmı asılsa bıle nısanlın guvenılır nede olsa o pas vermez nıye taktınkı

Yeni hesap açtım hepinize merhabalar . Nişanlım bugün kız kardeşini ve onun arkadaşlarını arabayla gideceği yere götürmüş . Bunu duyunca bozuldum . Arabada kız kardeşi ve 2-3 kızla beraber gitmişler . Nişanlıma güveniyorum sorun yok ama biraz görümceme kızdım açıkçası aslında çok iyi biridir severim ama bu bana hiç iyi niyetli gelmedi . Gidecegi yere minibüs var atla git virüs muhabbeti var biliyorum minibüse binilmez ama otur evinde o zaman . birde işi olsa neyse gezmeye götürttürüyo kendisiyle arkadaşlarını hanımefendi . Yaşlarıda yakın ve ayrıca nişanlıma güvenebilirim ama kızları tanımıyorum ne alaka yani ben abimin eşi yanlış anlar bir sorun olur diye yanında kız arkadaşlarımdan bile bahsetmiyorum . Gereksiz mi kurgu yaptım arkadaşlar
Çok abartmışsınız... kızkardeşini ve arkadaşlarını bir yere bırakmasında ben bir sakınca göremedim... hele ki bu süreçte

Back
X