- Konu Sahibi dogayasigim
Yaw silçekseniz yazmayın su konuları yaf. Gene gitmiş konu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Komik oldugu icin olabilirÇok komik gerçekten niye dalga geçiyorsunuz
Çok mu üstüne gittik acaba yaYaw silçekseniz yazmayın su konuları yaf. Gene gitmiş konu
Samimiyetten dalga gecırıyoruz ki anla diye buraya guzel yazsak eminim tamam der yine yapardıntamam gereksiz kıskançlık yaptım haklısınız bir anlık sinirle yazdım ama keşke dalga geçmeseydiniz ne gerek var eskiden çok samimiydi burası![]()
Çok komik gerçekten niye dalga geçiyorsunuz
Yaw silçekseniz yazmayın su konuları yaf. Gene gitmiş konu
Gereksiz kıskançlık yaptığımı anladımYaw silçekseniz yazmayın su konuları yaf. Gene gitmiş konu
50 papele anlatırım konuyu, IBAN veriyorum...Yaw silçekseniz yazmayın su konuları yaf. Gene gitmiş konu
Ne kadar eskiden mesela? Yeni uyesiniz ya hani (!)tamam gereksiz kıskançlık yaptım haklısınız bir anlık sinirle yazdım ama keşke dalga geçmeseydiniz ne gerek var eskiden çok samimiydi burası![]()
Tühh gitti ekmek teknem deseneBirileri alinti yapmis, 2. veya 3. sayfada![]()
Ya ahahahhahaha çok şeker50 papele anlatırım konuyu, IBAN veriyorum...
Dur kesin şey diyecek ben eskiden burayı takip ediyordum oradan biliyorumNe kadar eskiden mesela? Yeni uyesiniz ya hani (!)
Soyleyin bakalim siz kimlerdensiniz efendim![]()
Tühh gitti ekmek teknem desene![]()
He dimiDur kesin şey diyecek ben eskiden burayı takip ediyordum oradan biliyorum
Her görümce aynı değl yanlız.. bazı gelinler de hasta.. Benim yengem sevgilisi olan orta okula giden kuzenimin bile abimde gözü olduğunu düşünmüştü.. Benim taraf hastalık.. Sana dengesiz görümce denk geldiyse biz ne yapalım yani ..Öf şu görümcelere özellikle genç olanlarına sinir oluyorum. arkadaşlarını abilerine göstermeyi çok severler.Bence sorun çıkarmayın ama gıcık görümceyede fazla güvenmeyin.Abisinin sevgilisi olduğunu bildiği halde benimle tanıştırmaya çalışan yakın bir arkadaşım vardı.Beni sevdiği için abisiyle benim birlikte olmamı istiyordu.Abisi kızı buluştuğumuz yerden almaya gelince bana seslendi beraber gidelim falan diye durumu bildiğim için dışarı bile çıkmamıştım yani görümcelere dikkat
Sizin için bir konu daha açarımNeyse, bir daha ki konuya artik![]()
Ne durumdalar şuan abinizle yengeniz?Her görümce aynı değl yanlız.. bazı gelinler de hasta.. Benim yengem sevgilisi olan orta okula giden kuzenimin bile abimde gözü olduğunu düşünmüştü.. Benim taraf hastalık.. Sana dengesiz görümce denk geldiyse biz ne yapalım yani ..