Ben mi kıskancım ?

tamam gereksiz kıskançlık yaptım haklısınız bir anlık sinirle yazdım ama keşke dalga geçmeseydiniz ne gerek var eskiden çok samimiydi burası 😕
Ne kadar eskiden mesela? Yeni uyesiniz ya hani (!)
Soyleyin bakalim siz kimlerdensiniz efendim ;)

Hah Allah'tan biri konuyu alıntılamış. Yaw adam kardeşini arabasıylan götürürken sana mı sorçek. Adamın kardeşi yaw.
Otobüsle gitsinmiş sen daha dış kapının dış mandalısın... Umarım da hep dışarıda kalırsın yoksa çocuk buraya konu açarsa boşanın yazarım hiç acımam 😂😂 (şaka yapıyorum bu arada mutluluklar dilerim ama no panik no stres no kıskançlık )

Öf şu görümcelere özellikle genç olanlarına sinir oluyorum. arkadaşlarını abilerine göstermeyi çok severler.Bence sorun çıkarmayın ama gıcık görümceyede fazla güvenmeyin.Abisinin sevgilisi olduğunu bildiği halde benimle tanıştırmaya çalışan yakın bir arkadaşım vardı.Beni sevdiği için abisiyle benim birlikte olmamı istiyordu.Abisi kızı buluştuğumuz yerden almaya gelince bana seslendi beraber gidelim falan diye durumu bildiğim için dışarı bile çıkmamıştım yani görümcelere dikkat
Her görümce aynı değl yanlız.. bazı gelinler de hasta.. Benim yengem sevgilisi olan orta okula giden kuzenimin bile abimde gözü olduğunu düşünmüştü.. Benim taraf hastalık.. Sana dengesiz görümce denk geldiyse biz ne yapalım yani ..

Her görümce aynı değl yanlız.. bazı gelinler de hasta.. Benim yengem sevgilisi olan orta okula giden kuzenimin bile abimde gözü olduğunu düşünmüştü.. Benim taraf hastalık.. Sana dengesiz görümce denk geldiyse biz ne yapalım yani ..
Ne durumdalar şuan abinizle yengeniz?

Back
X