- 22 Mayıs 2013
- 2.025
- 5.972
- 358
- Konu Sahibi dogayasigim
E oldu olacak bağla adamın elini kolunu, tık bodruma. Evleninceye kadar çıkartma.
Evlenince de çıkartmasın bence. Ortam çok kötü, kadınlar evli bekar demeden ırzına geçiverirler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E oldu olacak bağla adamın elini kolunu, tık bodruma. Evleninceye kadar çıkartma.
Bana cazip gelen baskalarınada gelebilir diye düşündümNe fark eder?? Dışardaki herkes de yollara düştü sizin nişanlınızı bekliyor sanki. Siz seviyorsunuz diye cazip geliyor size sadece o kadar.
Merak etme çocukluğumdan olmayan arkadaşlarma da aynsını yapyordu durumun vehameti açsndan beraben büyüdüğümze ble dedimAma bunlar beraber büyümemiş yeni üni arkadaşları hanım efendinin
Doğru bakAma bunlar beraber büyümemiş yeni üni arkadaşları hanım efendinin
Bana cazip gelen baskalarınada gelebilir diye düşündüm![]()
Şu açıdan bakın belki kızların da sevgilisi var, belki nişanlınız hiiiç tipleri değil, belki hiç evlenmek istemeyen kızlar belki de erkeklerden bile hoşlanmıyorlardır yaniBana cazip gelen baskalarınada gelebilir diye düşündüm![]()
Hayır çelemezler çünkü o nişanlısına güveniyor tamammivelev ki geldi ..
üstüne mi atlayacaklar.
aklı hemen çelinecek mi nişanlınızın. e öyleyse zaten daha iyi şimdiden öğrenirsiniz ne olduğunu
Nişanlıniz kadin görmeden mi yaşıyor normalde?Bana cazip gelen baskalarınada gelebilir diye düşündüm![]()
İvitGereksiz mi kurgu yaptım arkadaşlar
Hayır çelemezler çünkü o nişanlısına güveniyor tamammi![]()
Merak etmeyin insanlarda sürü psikolojisi yok bu konuda ünlü değilse nişanlınızBana cazip gelen baskalarınada gelebilir diye düşündüm![]()
Çok komik gerçekten niye dalga geçiyorsunuze o zaman geriye bir tecavüz kalıyor.
destek alıp atlatmanın yoluna bakacaklar birlikte. kızlardan birinin gözü dönmemiştir diye dua da edebilir.
yada kesin çözüm bekaret kemeri taktıracak nişanlıya.