Ben mi kıskancım ?

Ama bunlar beraber büyümemiş yeni üni arkadaşları hanım efendinin
Merak etme çocukluğumdan olmayan arkadaşlarma da aynsını yapyordu durumun vehameti açsndan beraben büyüdüğümze ble dedim 😏😏 çekilir bir durum değil.. zamanla nşanlnzı da bktırırsnz görümcenzle de kavga edersnz ben dym

Bana cazip gelen baskalarınada gelebilir diye düşündüm 🤣
Şu açıdan bakın belki kızların da sevgilisi var, belki nişanlınız hiiiç tipleri değil, belki hiç evlenmek istemeyen kızlar belki de erkeklerden bile hoşlanmıyorlardır yani 😏 2 saat arabada gördü diye aklı karışacak nişanlınız varsa zaten cam fanusa da koysanız aklını karıştıracak bi şeyler bulur engelleyemezsiniz. İyisi mi kadın-erkek aynı ortamda yaşamayı öğretin bence nişanlınıza.

Öf şu görümcelere özellikle genç olanlarına sinir oluyorum. arkadaşlarını abilerine göstermeyi çok severler.Bence sorun çıkarmayın ama gıcık görümceyede fazla güvenmeyin.Abisinin sevgilisi olduğunu bildiği halde benimle tanıştırmaya çalışan yakın bir arkadaşım vardı.Beni sevdiği için abisiyle benim birlikte olmamı istiyordu.Abisi kızı buluştuğumuz yerden almaya gelince bana seslendi beraber gidelim falan diye durumu bildiğim için dışarı bile çıkmamıştım yani görümcelere dikkat

Nişanlıniz kadin görmeden mi yaşıyor normalde?
İşyerinde , sokakta, her türlü sosyal ortamda birilerine cazip gelebilir aman dikkat :KK53:

Siz nişanliniza güveniyorsunuz ama devir kötü, ben size hak verdim.

Hayır çelemezler çünkü o nişanlısına güveniyor tamammi🤣🤣🤣

e o zaman geriye bir tecavüz kalıyor.
destek alıp atlatmanın yoluna bakacaklar birlikte. kızlardan birinin gözü dönmemiştir diye dua da edebilir.
yada kesin çözüm bekaret kemeri taktıracak nişanlıya.

Nişanlınıza güveniyorsunuz ama arabayla bir yere bırakma mevzusu bile sizi huzursuz ediyor. Sizce hiç fırsatı olmayan, kimseyi görmeyen, yanında dişi sinek bile olmayan adam mı sadık ? Fırsatı varken yapmayan adam sizi gerçekten seviyordur. Eğer arabaya gelenle bile aldatacaksa ooo....

Merak etmeyin insanlarda sürü psikolojisi yok bu konuda ünlü değilse nişanlınız
O zaman siz nişanlınıza cazip geldiğinize göre başkalarına da cazip gelebilirsiniz ama bu yanlış mesela neden?

Çünkü şu kafa yapısındaki biri bir nişanlınıza cazip gelebilir
Çok şükür o da sizle evlenecek

Ki demekki herkesin kocası falan tehlike altında
Kk ya sesleniyorum ben bekarım kocalarınızı benden koruyun hahahah üstlerine atlarım fala evden çıkarmayın

Back
X