- 14 Haziran 2020
- 50
- 13
- 3
- 27
- Konu Sahibi dogayasigim
-
arabada seviştiler falan diye mi bu endişe?
Ama bunlar beraber büyümemiş yeni üni arkadaşları hanım efendininO kadar gıcksnz ki anlatamam.. Benm abmn eşi de öyleydi.. Beraber büyüdüğümüz arkadaşm eve geldi dye dünyayı ayağa kaldrmştı.. o günlerm geldi aklla gıcık oldum sze
Çok abartmışsınız... kızkardeşini ve arkadaşlarını bir yere bırakmasında ben bir sakınca göremedim... hele ki bu süreçteYeni hesap açtım hepinize merhabalar . Nişanlım bugün kız kardeşini ve onun arkadaşlarını arabayla gideceği yere götürmüş . Bunu duyunca bozuldum . Arabada kız kardeşi ve 2-3 kızla beraber gitmişler . Nişanlıma güveniyorum sorun yok ama biraz görümceme kızdım açıkçası aslında çok iyi biridir severim ama bu bana hiç iyi niyetli gelmedi . Gidecegi yere minibüs var atla git virüs muhabbeti var biliyorum minibüse binilmez ama otur evinde o zaman . birde işi olsa neyse gezmeye götürttürüyo kendisiyle arkadaşlarını hanımefendi . Yaşlarıda yakın ve ayrıca nişanlıma güvenebilirim ama kızları tanımıyorum ne alaka yani ben abimin eşi yanlış anlar bir sorun olur diye yanında kız arkadaşlarımdan bile bahsetmiyorum . Gereksiz mi kurgu yaptım arkadaşlar
Ne fark eder?? Dışardaki herkes de yollara düştü sizin nişanlınızı bekliyor sanki. Siz seviyorsunuz diye cazip geliyor size sadece o kadar.Ama bunlar beraber büyümemiş yeni üni arkadaşları hanım efendinin
Ne farkeder yahu yemezler nişanlinizi. Buldumcuk yeni gelin böyle oluyor demek kiAma bunlar beraber büyümemiş yeni üni arkadaşları hanım efendinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?