• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi kıskancım ?

Yeni hesap açtım hepinize merhabalar . Nişanlım bugün kız kardeşini ve onun arkadaşlarını arabayla gideceği yere götürmüş . Bunu duyunca bozuldum . Arabada kız kardeşi ve 2-3 kızla beraber gitmişler . Nişanlıma güveniyorum sorun yok ama biraz görümceme kızdım açıkçası aslında çok iyi biridir severim ama bu bana hiç iyi niyetli gelmedi . Gidecegi yere minibüs var atla git virüs muhabbeti var biliyorum minibüse binilmez ama otur evinde o zaman . birde işi olsa neyse gezmeye götürttürüyo kendisiyle arkadaşlarını hanımefendi . Yaşlarıda yakın ve ayrıca nişanlıma güvenebilirim ama kızları tanımıyorum ne alaka yani ben abimin eşi yanlış anlar bir sorun olur diye yanında kız arkadaşlarımdan bile bahsetmiyorum . Gereksiz mi kurgu yaptım arkadaşlar
Allah aşkına biz kadınlar bari her kadını erkeğin üzerine atlamaya müsait potansiyel tehlike olarak görmeyelim. ..Sizin sadece kendinize guveniniz yok...bana bunu ifade etmek bile Acizlik gelir....

Back