ben mi konduramıyorum

Arkana bakmadan kac derim.

Resmen senden gecinmeye calisiyor. Hemde 2 gunde ne ciddi dusunmesi bu demedin mi?
Senin en sevdigin seyleri biliyor mu ya da neler yapmaktan hoslandini hayata karsi durusunu gorusunu biliyor mu? Peki sen onu ne kadar taniyorsun?

Ciddi olan erkek asla hesap odetmez burda mevzu para degil usul ve uslup bozuklugu.

Siz bir yola girer birbirinizi tanirsiniz hesabida odersin sikinti olmaz ama tanimadan sana bunlari yaptirmasi. Kac derim.

Uni de 2 yillik ing ogretmenligi yapan sevgilim oldu dusun ben ogr o ogretmen 1 ay falan gecti. Tel faturasini yatirmak icin para istedi ben sana veririm dedi. Yok bende dedim ertesi gun bitirdim bi erkek bu kadar rahat nasil ister onu ne kadar taniyorum ne biliyor beni kaybetmekten korkmuyor mu? Dedim ve bi daha gorusmedim.

Cebinde para yoksa oturmasin o zaman sende de olmasa ne olacakti.erkek dedigin kizla gidoyorsa bi yere cebinde para olmali. İnsanlik hali ne olur ne olmaz. Bulasik mi yikayacaktnz sende de olmasaydi. Yol yakinken ayril bence. Simdi hesapla baslar sonra su kadar borc verir misinle devam eder bu is.

İlişkinin ilerleyen zamanlarında gayet yapılabilir şeyler ama ilk buluşmalarda olması samimiyetsiz görgüsüzlük. Bizim kültürümüzde en azından.

hakikaten haklısın . beni ne kadar tanıyor daha . aynı zaman da demekki beni kaybetmekten korkmuyor bu adam .bu ne rahatlık ya bi cesaret geldi şuan da şunu okuduktan sonra inan .sen cidden çok iyi yapmışsın .bide öğretmen çalısıyormus . aslında farklı bir taraftan bakınca görebiliyosun ama işin için de olunca net olamıyosun . bence asıl sebeb bu yoksa bununla kesinlikle görüşmemem lazım yorumun için teşekkür ederim:)))

sa
sanırım bulaşıkları yıkardık pintilikte var bence bunda öylede geldi hiçte sevmem bide paraya önem vermem benim için değersizdir diyor tobestt :)))

Bida gorusme kesinlikle yanina yaklastirma parasini tirtiklicak baska kiz bulsun

Sevindim senin adina.

''ne ısmarlıyorsun, kahvaltıda isterim'' fala hani muhabbet olsun yeni tanışmışsınız şaka falan yapıyordur diyordum ama abartmış yani, hesap ödemek dert degil ödenir o dakika parası yoktur hayatta müşterektir yani ama bukadar fazla olması iyi degil.

ayrıca 2 gündür tanışıyorsunuz hayırdır ne ciddisi.

degişik

biraz daha tart devam ederse hayırlı işler bol kazançlar de kaç

cebinde parası yoksa onuda bunuda diye ısmarlatmaz. efendi gibi çayını içer hatta mahçup olur, pişkinliğe vurmaz. neticede birbirinizi yeni tanıyorsunuz.
bana ilk yaptığı da çok itici geldi, hani demiş ya, benim yanımda nasıl davranmanız gerektiğini öğrenmiş oldunuz diye. hesabı ödediğini gözünüze sokmuş.
insanlık halidir herşey olabilir ama bunun yaptığı başka, arsız pişkin bişey.

tamam

hepsini dedim açık açık sen dedim
Naptın kaçtın mı?
böyle yapıyosun da iki gün de ne ciddiyetide felan da bi köşeye sıkıştı hiç bir şey diyemedi . o sırada telefon kapandı dediki iyi akşamlar dedi. ben de teli neden kapatıyosun deyice ben kapattmadım dk bitmiş ya dedi. yarın nasıl olduysa dk yapmıs aradı felan . bugun de goya demişim malzemeleri ayarlarsan piknik yaparız diye . şuan ses yok yani .bildiğin ayan beyan ortadaa yüzü . neyseki ben konuştum içimi rahat . son sesi çıkmıyor diye . gözümden düştün bir erkeğe yakışmayacak hareketler . bi daha da karşıma çıkma diycem kapanacak . depar atıp uçacam

bir bayana ödetilir mi hesap yahu ne kadar kaba ve itici gerçekten.ben eşimle 7 yıl çıktım çok nadirdir benim hesap ödeme sayım evliyken bile bana harçlık verir hadi senin paranla sana yemek ısmarlayım der onu bile zar zor kabul eder ki durumum. biz nişanlıyken falan çok iyi değildi de durumu ben ödücem dediğim halde zar zor öderdim.yani bide bu ödetme mevzusu hani çıkarsan bi 8 9 ay olur zaten sende düşünürsün ödemeyi arada ama dün bir bugün 2 çok saçma birde ne herkese ciddiyim ayağı bu ilişkinin gidişine bağlı bişeydir bence hiç görüşme derim keklicek birini arıyor.

Hiçte öyle şeylere sığınmasın. Ben de kesinlikle erkektir hesap ödesin diyen insan değilim. Müşterek yaşanması tarafıyım ama gerçekten seninkinin rahatlığı baya itici. Devam edersen ileriyi görmek zor değil bu seni çalıştırıp evde kendi yatar. Ben onu gördüm

Hayır birde parası yoksa bir cafeye ortak olduğunu söylemişsin. Neden seni orada ağırlamıyor?

Hayır birde parası yoksa bir cafeye ortak olduğunu söylemişsin. Neden seni orada ağırlamıyor?
o gel diyor zaten . ama kafesi başka sehirde . gerçi o da 1 saatlik yol gitsem giderim de gitmek istemiyorum oraya ondan .hayır ben dede kısıtlı bütçe . madem sende yok abart masın şunu yiyelim . içelim diye ona sinir oluyorum . ben deki de yetişmesse ne yapacaz yani orada kimlik mi bırakacaz cidden hoş bi durum olmadı o yüzden

Ben görüştüğümüzde mahcup olabiliyorum. Sadece çay diyebiliyorum. Beyfendinin ısrarlarına rağmen tatlılar pastalar isteyemiyorum :) Sizinki sanırım pişkin biraz bu konularda. İlerde maaş kartına el koyamalar falan olası şeyler. Bird gerçekten insan karşıyı düşünmeli var mı yok mu diye.

inan o bende de var . karşıdaki için sorun olmadığını bildiğim halde bi çay kafidir der . en fazla bi çay içerim . önemli olan karşıdakinin bana değer vermesi . beni önemsemesi bu bana yeter zaten .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…