ben de öyle yapacagım , galiba bir şeyler hissediyor gibiyim . ama eger bir daha aynını yaalakayı sizin dediğiniz gibi , kesecem daha yüzüne bakmam .annesıne, senın yanında cıddı oldugunu söylemesıde cok ıtıcı.gozune gırmek ıcın yanında soyluo evde soyleseymış madem.tam bır oyuncu.hesap konusundada ögrencısın sen ınsan özellıkle dıkkat eder kıyamaz.senın kı ölü soyucu resmen.bence anıden kes alakayı şu şu sebepten deme bıle .cunkı hesap mevzusundan dersen ,haklı oldugun halde etrafa ''derdı benı soymakmış bıle der '' böylelerı.bence cekılecek cıle degıl ama bışeyler hıssedıosan son bır deneme daha yap.yok yıne kendını şışırıp( övüp) sonrada hesabı kıtlerse yolda gorsen bıle tanıma
işşte ben de onu düşündüm ya madem paran yok ne bu ısrar , aramızda lafı olmaz ben öderim ama bu şekidek tavrı hoş değil işte .hesabı ille erkek ödeyecek diye bir tarzım da yoktur onda yoksa ben de elimi cebime atarım . lafını bile açmam . ama bu hareketi düşündürüyor .Hayatımda böyle saçma şey duymadım.
İlk buluşmada ödediği kahveyi böyle dillendirmesi hoş değil. Hallettim deyip çıkabilirdi ama abartıp benim yanımda hesap ödeyemezsinize getirmiş,sonrada gayet hesap ödetmiş size,hatta siz ısmarlarım deyince yüzsüz yüzsüz kahvaltı istemiş.
Sizin hesabınızı ödemek zorunda değil sırf erkek diye ama kendi hesabınıda ödetmesin bir zahmet.
Ayrıca cebinde parası yoksa neden ısrarla davet ediyor bunuda anlamadım.
Kesinlikle uzak durun. Yani cimrinin görgüsüzün en önde bayrak tutanı bir tip bu adam.
yani nasıl sorulur böyle bir şey , ne demeliyim ?Açık açık konuşurdum ben olsam nasıl olsa gözden çıkardığım için ne ayaksın diye sorarım net.
Sen öğrencisin,zaten sana ödetilmez.Bir erkek hiç ödetmez.Böyle şeylerin lafı bile olmaz.2-3 haltfalık tanışıklıkta ne ciddisi Allah aşkına bunu idrak edemiyor musun.Biz daha tanışma aşamasındayız.İnsanlara benden bahsetmeni,hem de bu şekilde bahsetmeni istemiyorum demeliydin.Ama bence bırak.İlişkide hem de 2-3 haftalık ilişkide ortaya para meselesi giriyorsa ıı ıhhhmerhaba arkadaşlar hepinize iyi akşamlar . sizlere kafam da soru işareti olan bir sorum olacak .:) son 2 3 haftadır konusugum bir erkek arkadaşım var. kensiyle tesadüfi bir arkadaş ortamın da tanıstık . benden çok hoşlandıgını ve çok etkilendiğini soyledi . tabi bunları face istek attı . oradan yazdı bana . sonra benim yanım da bir kız arkadasmla beraber bir cafe de oturup kahve içtik . heycanlı oldugu herhalnden belliydi .ben sadece dinledim . genelde o konustu .neyse biz kalktık hesabı odemek için bu hesabı ,odemiş, biz ksaya gelince hesabınız ödendi denildi . kızlar diyor ben ödedim yani dedi , sonra çıkarken de benim yanım da ne yapmanız gerektiğini öğrenmiş oldunuz dedi. ertesi gün oldu ısrarla buluşmak istiyor işte gitmeden göreyim . bende okul çıkışı gittim oturduk bir yerde . oradaki çalışan bir şey alırısınız dedi ben de tabii bir çay alalım dedim . sonuçta orada oturmusuz degil mi? bana direk sen mi ısmarlıyosun dedi . olur dedim bende . sonra ozaman bi kahvaltı dedi . bende canın sagolsun dedim . hani bu sözü soylemesi çok itici geldi bana . sonucta kendisi davet ediyor ve çok ısrar etti bunu yapması hep garip hem de saçma geldi . ama ben yinede kalktık önden gittim hemen hesabı ödemek için , benim için iki cayın parasıymış hiç önemli degil önemsemedim de zaten.arkamdan yavaş yavaş geldi ya bozuk var mı yoksa kredi kartı fealn dedi .yok ben verdim dedim . daha sonra aradan biraz zaman sonra 10 gun felan yaklasık , yine bulustu oturduk annesi arıyor işte kız arkadaşımlayım .ciddi dusundugum biri diyor.arkadşı arıyor ona da öyle dedi . benimle ciddi ciddi bi gelecekge dair seyler konusuyor . tam kalkacaz kalkmayım biraz daha uzasın diye oyalamaya calısyor her neyse buraya adar yine her şey iyi . tam yine kalkacaz annesi buna bir seyler al dedi bu da tammam dedi . sonra bi sıkıntı mı var dedim eğer oyle bir sey varsa bana söyle açık ol dedim . ban hesabı sen öder misin dedi. bende canın sagolsun dedim hiç önemli değil dedm . ama çok itici olduğunu da söyledim bu durumun . ben seninle ilk lerimi yasıyacam diyor bide . yani bu nasıl bir seydir ben de öğrenciyim . onun cafesi var daha dogrusu arkadaşının ama ortaklar yani . ki benim o gun cebim de az bir miktar vardı soyleyemedim de hiçte demedim deme de boyle bir şey ben karsımdakine . yok sen öde diye o onu bir kere dedi tamam bitmiştir benim için artık o demese de öderim onu ben .ki oturduk bi de bana şuraya gidelim mi dedi yok dedim burası iyi dedim . bi kahve içeçem ben dedim ozamn bana bide şunu içelim şöyle yapalım diyor yok dedim bana kahve kafi .. yani madem paran yok benimle bulusmak istiyosun neyine guvenerek bide şöyle böyle diyosun . bide benle ciddi düşündüğünü söylüyor . kafamı karıştıran hem böyle ciddi diyor baya baya güzel konusyor , heyacanlı da ama bana bunu yapması siz değerli abla ve kızçelerime sormak istiyorum :) beni kullanıyor mu yoksa bu normal mi ben mi abartıyorum acaba ya ? kafam karıştı siz yorumlarınızı bekliyorum . kusura bakmayın biraz uzun oldu şimdiden teşekkürler iyi akşamlar :))
çok teşekkürler , evet farklı bir bakış açısı ama evet adımı söylemedi , bunu hiç dusun medim belki ailesinin tanımadığındandır . bir ara beni tanımak istiyorsan ailemle yemek yiyelim hep beraber demişti . bend e hayır demiştim .öyle bir şey olsa diyemezdi. dün konusurken .hafta sonu için buluşalım felan dedi . ben yok deim bu da benim de kız arkadaşım gelecek dedi. sonra bu hafta sonu ortaögretim kpss varya . kız kardeşi girecekmiş ona . onu diycektim annemin üzerine yemin ederim dedi. dili sürçmüş . beni dinle dedi aradı felan . yani evet haklı olabilrsiniz aslında . bak aklıma takıldı şimdiAllah mutluluğunuzu daim etsin. sabah sabah gözlerim doldu...
konuyu açan arkadaşa gelince herkes yazmış hesap olayını.
ben başka açıdan bakacam. yok yanımda kız ark var ciddiyim falan diyor ya sanki başka sevgili var imajı verdi bana.sonucta ismini falan vermiyor.suan kız ark ile birlikteyim ciddiyim diyor. yani konu sahibine ayar çekiyor.
ayrıldım yazmanı bekliycem konu sahibi...iğrenç ötesi birisi.
bir kahve için "benim yanımda nasıl hesap ödenmeyeceğini anladınızdan sonra koptum ben"
onu bişey sanmış şaka gibi hakkaten.
Siz paranız yokken dışarı çıkmak için böyle ısrar edermisiniz? Kimseden beklentim olmadığı için ben param yoksa kimseye güvenip (eşim hariç tabi) ısrar edipte gel şurda oturalım demem şahsen.işşte ben de onu düşündüm ya madem paran yok ne bu ısrar , aramızda lafı olmaz ben öderim ama bu şekidek tavrı hoş değil işte .hesabı ille erkek ödeyecek diye bir tarzım da yoktur onda yoksa ben de elimi cebime atarım . lafını bile açmam . ama bu hareketi düşündürüyor .
ailesiyle hemen tanışmayacağınızı biliyor.çok teşekkürler , evet farklı bir bakış açısı ama evet adımı söylemedi , bunu hiç dusun medim belki ailesinin tanımadığındandır . bir ara beni tanımak istiyorsan ailemle yemek yiyelim hep beraber demişti . bend e hayır demiştim .öyle bir şey olsa diyemezdi. dün konusurken .hafta sonu için buluşalım felan dedi . ben yok deim bu da benim de kız arkadaşım gelecek dedi. sonra bu hafta sonu ortaögretim kpss varya . kız kardeşi girecekmiş ona . onu diycektim annemin üzerine yemin ederim dedi. dili sürçmüş . beni dinle dedi aradı felan . yani evet haklı olabilrsiniz aslında . bak aklıma takıldı şimdi
evet haklsın , ailesiyle tanışmayacağımı biliyor .ailesiyle hemen tanışmayacağınızı biliyor.
ondan teklif etmiştir.
hıckımse hemen tanışmaz.
burda okumuştum 6 yıl çıkıyorlar ama isteme günü kızı görüyorlar böyle kızlarda var.
yanı kesınlıkle 2 haftada onlarla tanışmayacağını adam biliyor.
yine ayar çekiyor: (
ama son bir kez denemeyi düşünüyorum . bakalım tavrı ne olcak . bulusalım mı dedi . benim param yok diycem . ne diycek bakalım samimiyetine bakcam tavrına . yapacam bunu . baktım cidden öyle diycem açık açık . sonra daha gördüğüm yerde tanımam.evet haklsın , ailesiyle tanışmayacağımı biliyor .
burada çoğu yazılanlar da hep aynı şeyi söylüyorlar benim daha önce ciddi bir ilişkim olmadı öyle . ilişki nasıl ilerler , nasıl davranılır , bunlar normal mi onda şaşkınlık yaşıyorum .
ki ben hep düzgün bi insan olsun hayatım da gereksiz insanlar olmasın dedim .
ondandır siz değerli kızçem ablalarıma sormam. teşekkür ederim değerli görüşleriniz için :)
emın ol devam edersen hayatındaki en gereksiz kişi olacak.evet haklsın , ailesiyle tanışmayacağımı biliyor .
burada çoğu yazılanlar da hep aynı şeyi söylüyorlar benim daha önce ciddi bir ilişkim olmadı öyle . ilişki nasıl ilerler , nasıl davranılır , bunlar normal mi onda şaşkınlık yaşıyorum .
ki ben hep düzgün bi insan olsun hayatım da gereksiz insanlar olmasın dedim .
ondandır siz değerli kızçem ablalarıma sormam. teşekkür ederim değerli görüşleriniz için :)
bana kendimi hemen düzene sokmalıyım dedi . yani her açıdan demek istedi galiba . ama tavırlar o yönde evet. bu kadar yazdınız önemseyip yüreğinize sağlık teşekkür ederim :)Siz paranız yokken dışarı çıkmak için böyle ısrar edermisiniz? Kimseden beklentim olmadığı için ben param yoksa kimseye güvenip (eşim hariç tabi) ısrar edipte gel şurda oturalım demem şahsen.
Hesap konusunda o kadar samimi değilsiniz ki size ödetsin her defasında. Zaten süregelen bir ilişkiniz olur,birbirinizi tanırsınız,maaş alamamıştır,maddi sıkıntısı vardır bir dönem idare eder senin benim olmaz dersiniz ama daha çok yenisiniz,sen mi ödeyeceksin deyipte,siz tamam deyince ben kahvalti alayım deyip sipariş vermesi inanın çok çirkin. Ben eşimle 6 yıldır evliyim,evlenmeden önce bir kez hesap ödetmedi bana,eşimi geçtim önceki erkek arkadaşlarımda asla ödetmedi,her defasında ısrar ettim bu kez ben ödeyeyim diye ama bir kez tamam diyen olmadı. Bende sürekli hediyeler alarak kapatmaya çalıştım arayı altta kalmamak adına. Ha canım bende yok sen ödermisin diyene tabi der gayette öderdim ama birbirimizi tanıdıktan sonra,birde sürekli olmamak kaydıyla.
Ha şunu teklif etsin hesabı yüklenmek istemiyorsa herkes kendi hesabını ödesin bu bile iyidir.Ama sen ısmarla ben kahvaltı alayım,sen ısmarlıyorsan şöyle böyle kısmı hoş olmamış.
Bunu yapan adam ayrılık durumunda aldığı hediyeleri (tabi paraya kıyıp alırsa)size ısmarladığı birşeyler varsa arada derede,utanmadan onların parasını dahi isteyebilecek potansiyeldedir.
Bence birşey hissetmiyorsanız yol verin gitsin. Amiyane tabirle binmeye alçak eşşek arıyor bu adam.
evett yazacam buraya sonucunu . ayrılırsam .emın ol devam edersen hayatındaki en gereksiz kişi olacak.
bak ayrıldım yazmanı bekliyeceğim.
: D
evett yazacam buraya sonucunu . ayrılırsam .emın ol devam edersen hayatındaki en gereksiz kişi olacak.
bak ayrıldım yazmanı bekliyeceğim.
: D
cüzdanı evde unuttum de..ama son bir kez denemeyi düşünüyorum . bakalım tavrı ne olcak . bulusalım mı dedi . benim param yok diycem . ne diycek bakalım samimiyetine bakcam tavrına . yapacam bunu . baktım cidden öyle diycem açık açık . sonra daha gördüğüm yerde tanımam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?