Ben mi kötü düşünüyorum

bu mevzuları sevgilinize anlatmayın bence.
bende çoğu kez böyle olaylarla karşılaştım eşime bir kere bile söylemedim.
eşimi sinirlendirmekten üzmekten başka bir işe yaramayacağını bildiğim için...
bence siz kıskandırmak için söylediniz.
yani bu kadar saf olamazsınız değil mi ?

Çocuk yapmış.. ama sen de yapmışsın. O tel ver içeri gir üşüme demiş. Sen içerde bekle üşüme demişsin. Birbirinize karşı gayet düşünceli ve nazik davranmışsınız yani:KK66: O da bu kadar nezaketten sonra biraz samimi davranmış. Ya buraya kadar bence sıkıntı sorun yok üzerinde bile durmam. Bana saçma gelen sen neden anlattın ki sevgiline.. Konuşcak daha önemli şeyleriniz yok mu sizin:KK48:

Ben içeride bekle demedim ki..

Farklı niyetle bile demiş olsa sevgilinize bunu anlatmanız çok gereksiz olmuş. Ne gerek vardı? bak iltifat aldım diye belirtmek için mi söylediniz. Kim olsa delirir aynı şeyi ona deseler ve sana dese kızmaz mısın?

offf neden gidip sevgiline anlatıyorsun ki?? amaç ne kıskandırmak mı?? senin yapman gereken sipariş verdiğin yeri arayıp söylemekti sevgiline söylmek değil

Az önce yemek siparişim geldi. Genç bir çocuk. Verdim parayı bozuk yok dedi. Sen bana numaranı ver ben bozdurup geleyim sen beni içerde bekle üşüme dedi. Tamam dedim verdim gitti. Geldi 10 dakika sonra. Hava da çok soğuk ya dimi, O yüZden içerde bekle dedim dedi. Sonra aldım parayı. Gözlerin lens mi dedi. Hayır dedim. Güzelmiş dedi. Teşekkür ederim diyip çıktım hemen. Sonra salak gibi sevgilime anlattım bunu. Hata ettim. Delirdi. Bir sürü küfür etti çocuğa. Mekanın ismini sordu. Söylemedim. Kavga ettik en son. Sizce çocuk iyi niyetli mi? Yani ben mi fesadım abarttım gittim sevgilime anlattım. Yoksa doğru mu anladım?
sevgiline neden anlattın ki
çocuk konusmak için bahane aramıs ıste senınle
begenmiş seni:))

Niye herseyi sevgilinize anlatirsiniz anlamis degilim!
Anlatilmasi gereken bir konu olsa anlatmazsiniz.

Ben bilerek sevgilinin kıskançlık duyması için söylediğini düşünüyorum.
Yoksa sevgilini tanıyorsun kızacağını tahmin edemedin mi ?

Sizin bu durumu sevgilinize anlatmanizin tek sebebi bence sevgilinizi kiskandirmak.bak begeniliyorum falan demek dolayli yoldan.
Baska aciklamasi yok. Hersey denilmez ya adama valla amacinizi anlayamadim ben yinede.
Ve sevgilinizin sinirlenmesi gayet dogal. Siz zaten bunu istiyordunuz..

sevgilinize neden anlattınız bu saçma şeyi anlayamadım.
böyle her şeyi anlatırsanız adam yarın öbürgün sizin yüzünüzden kavga filan ederse hoş mu olacak? az dikkatli olun ya. bir ilişki yaşayacak kadar olgunsanız biraz davranışlarınıza da dikkat edin.

elin adamı bana ne hakla üşüme içeri gir falan diyecek ya. Yok gözlerin lens mi güzelmiş falan.. teşekkür etmek yerine sizi ilgilendirmez demen gerekirdi bu kadar basit. Sanki çocuksunuz da anlamazdan geliyosunuz.

Back
X