Ben mi kötü niyetliyim yoksa haklimiyim

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
Merhaba kızlar son günlerde kafamı çok meşgul eden bi konuyu sizinle paylaşmak istiyorum
Benim liseyi birlikte okuduğum çok yakın bir kız arkadaşım var 3 sene önce de yakındık ama 1 saat mesafe var aramızda çok yakın değildik . Ben nişan attım ve ona şöyle bi mesaj attım "Ben çok kötüyüm görüşmeye ihtiyacım var "dedim ve kendisi gelmedi yoğun çalışıyordu ama isteseydi gelirdi . Neyse biz bu olaydan 1 sene sonra daha yakın olduk her derdimizi paylaşır olduk ben onu gerçek bi kız kardeş buldum hani bi insan sizin hiç kötülüğünüzü düşünmez ve sizin derdinizi derdiniz bilir ya öyle olduk .

En yakın arkadaşım 3 ay önce nişanlandı herşeyinde yanındaydım nişanlısı yurtdışında onun ailesi de
1. Olay beni onlara kalmaya çağırdı bende dedimki kayınvaliden yarın gidiyo sizin başınız kalabalık olur ben gelmeyim yok biz bugun evdeyiz sen gel dedi . Ve o gün babası gidelim dedi veben olduğum halde dünürlerine oturmaya gitmek zorunda kaldık arkadaşım bişey demedi diyemedi ben olsam müsade etmezdim yine de bişey demedim .
2 .olay nişanlanınca sorumluluğu olduğu için dışarı çıkması kısıtlandı benle pek görüşemedi .
Şimdi nişan atıyo ve sürekli konuşuyoruz ama beynimde dönüp duruyo bana yaptıgı . Ve dün dedim ki benim bi işim var sende benümle gelirmisin ben ev hapsindeyim gelemem dedi .
Sadece kendi hayatı yolunda olduğunda benimle iyi yani kocaman kız ama ailesi ne derse onu yapıyo ve bu beni soğuttu çok mu kötü düşünüyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
siz evdeyken babasının gitmesine ne takıldınız ki, babası için mi gitmişştiniz?

Babasının dünürüne gitmesinin sizinle ilgisi nedir anlayamadım.

Genel olarak hissettiğiniz şey sadece kendi zor günlerin de size yakınlaştığı sanırım, bu şekilde hissediyorsanız fazla görüşmemeye çalışın.

Bizi de götürdüler sorun orda akşam boyunca dünürleriyle oturduk arkadaşım biz gidemeyiz yarın gidelim gibi bi cümle kurmadı
siz evdeyken babasının gitmesine ne takıldınız ki, babası için mi gitmişştiniz?

Babasının dünürüne gitmesinin sizinle ilgisi nedir anlayamadım.

Genel olarak hissettiğiniz şey sadece kendi zor günlerin de size yakınlaştığı sanırım, bu şekilde hissediyorsanız fazla görüşmemeye çalışın.

Bizi de götürdüler sorun orda akşam boyunca dünürleriyle oturduk arkadaşım biz gidemeyiz yarın gidelim gibi bi cümle kurmadı

niye bunu konuda yazmıyorsunuz ki. konuyu bi düzenleyin bişey anlaşılmıyor.

ayrıca içinizden nasıl geliyorsa öyle davranın. yanında olacaksan ol, olmayacaksan olma. kararı verecek olan sensin. o bana bel vardı ben ona on vermem gibi hesaplar hoş değil.

Kocaman evlenecek yaşta insan. Ev hapsi de nedir? Nişanlanınca çalışmayı da bıraktı sanırım.

Şimdi insanların aile dinamiğini de bilemiyoruz, ama sizi kullandığını düşünüyorsunuz, siz de canınız istemediğinde onun için kendinizi yormayın.

Evet bıraktı . Bende ona takıldım bide beni yine onlarda kalmaya çağırdı annemgil köye gitcek diye bende tamam gelirim dedim . 2 gün sonra arayıp annem yalnız kalmanın zamanı değil şimdi nişan atıyosun yalnız kalamazsınız dedi dedi ve bozuldum açıkcası
niye bunu konuda yazmıyorsunuz ki. konuyu bi düzenleyin bişey anlaşılmıyor.

ayrıca içinizden nasıl geliyorsa öyle davranın. yanında olacaksan ol, olmayacaksan olma. kararı verecek olan sensin. o bana bel vardı ben ona on vermem gibi hesaplar hoş değil.

Kocaman evlenecek yaşta insan. Ev hapsi de nedir? Nişanlanınca çalışmayı da bıraktı sanırım.

Şimdi insanların aile dinamiğini de bilemiyoruz, ama sizi kullandığını düşünüyorsunuz, siz de canınız istemediğinde onun için kendinizi yormayın.

Babasının siz evdeyken gitmesine takılmanız gereksiz olmuş.
Arkadaşınız iyi gün arkadaşı.
Sizde fazla beklentilisiniz.
Siz nişan attınız diye niye işten çıkıp gelsin? İşteyken arayıp sizinle konuşması ve işten sonra sizin yanına gelmesi daha uygundur.
Kullanıldığınızı düşünüyorsanız arkadaşlığınızı bitirin. Hep ben diyen insanlardan uzak durmak istemek normal.

Nisan attiginizda niye sizinle gorusmedigini bir kere bile sormamissiniz. Bu konuya takip sonradan bu derece yakin olup bunu sormamaniz cok garip. O olayi kafanizda halledemeyip simdi de ona kin besliyorsunuz. O da sizin gibi yalniz kalsin istiyorsunuz. Arkadasliginiz temelden sarsilmis. Bir yolunu bulup olayi cok dramatize etmeden neden size zor zamaninizda destek olmadigini ogrenin. Eger cevabi tatmin etmezse, onu sevdiginizi ama bu olayi bir turlu sindiremediginizi anlatin.

Konumda düzeltme yaptım ama yanlış anlaşılmış babasının gitmesi değil sizde geleceksiniz diye bizide götürmeleri ve arkadaşımın hiç itiraz etmemesi bende bi misafirim sonuçta .
Babasının siz evdeyken gitmesine takılmanız gereksiz olmuş.
Arkadaşınız iyi gün arkadaşı.
Sizde fazla beklentilisiniz.
Siz nişan attınız diye niye işten çıkıp gelsin? İşteyken arayıp sizinle konuşması ve işten sonra sizin yanına gelmesi daha uygundur.
Kullanıldığınızı düşünüyorsanız arkadaşlığınızı bitirin. Hep ben diyen insanlardan uzak durmak istemek normal.

Fazla fedakar gördüm sizi
Kızın gecerli bahaneleri var gelememiş ama siz her gel dediginde kosa kosa gitmişsiniz

Evet bıraktı . Bende ona takıldım bide beni yine onlarda kalmaya çağırdı annemgil köye gitcek diye bende tamam gelirim dedim . 2 gün sonra arayıp annem yalnız kalmanın zamanı değil şimdi nişan atıyosun yalnız kalamazsınız dedi dedi ve bozuldum açıkcası
Ya bu kızın zaten size kazandıracağı hiç bişey yok ki. Ne alakası var yalnız kalmakla nişan atmanın? Ya bunları kafasında uyduruyor, ya da nişan attı diye kapıya erkekler mi üşüşeceğini mi sanıyor? Nişanlısı mı evi basacak? Bunalıp intihara mı kalkaşacak? Her lafı bi saçmalık :D

Konumda düzeltme yaptım ama yanlış anlaşılmış babasının gitmesi değil sizde geleceksiniz diye bizide götürmeleri ve arkadaşımın hiç itiraz etmemesi bende bi misafirim sonuçta .
E gitmeseydiniz
Ne alaka yani ok onlar cagırırda siz alt tarafı arkadassınız dünürler vs işiniz ne kolunuzdan zorlamı tutup götürdüler

Konuştuk ozaman saha küçüktük yaş olarak bişeylerin bilincinde değildik o yoğun çalışıyodu nöbetleri vardı şimdi söylüyo ne kadar zor bi durumda kalmışsın da biz anlamamışız d
Nisan attiginizda niye sizinle gorusmedigini bir kere bile sormamissiniz. Bu konuya takip sonradan bu derece yakin olup bunu sormamaniz cok garip. O olayi kafanizda halledemeyip simdi de ona kin besliyorsunuz. O da sizin gibi yalniz kalsin istiyorsunuz. Arkadasliginiz temelden sarsilmis. Bir yolunu bulup olayi cok dramatize etmeden neden size zor zamaninizda destek olmadigini ogrenin. Eger cevabi tatmin etmezse, onu sevdiginizi ama bu olayi bir turlu sindiremediginizi anlatin.
iyo

Diyorum ya arkadaşım ailesinin sözü üstüne söz söyleyebilen bi insan değil benim evim onlara çok uzakta akşam vakti gidebileceğim bi yer değil mecbur gittim
E gitmeseydiniz
Ne alaka yani ok onlar cagırırda siz alt tarafı arkadassınız dünürler vs işiniz ne kolunuzdan zorlamı tutup götürdüler

Nişanlısı 22 saat uzaklıkta ama gelip arkadaşıma bi şey yaparlar diye korkuyolarmış . Ve nişanı atılırken babası sen gezme peşindesin dermiş
Ya bu kızın zaten size kazandıracağı hiç bişey yok ki. Ne alakası var yalnız kalmakla nişan atmanın? Ya bunları kafasında uyduruyor, ya da nişan attı diye kapıya erkekler mi üşüşeceğini mi sanıyor? Nişanlısı mı evi basacak? Bunalıp intihara mı kalkaşacak? Her lafı bi saçmalık :KK70:

Diyorum ya arkadaşım ailesinin sözü üstüne söz söyleyebilen bi insan değil benim evim onlara çok uzakta akşam vakti gidebileceğim bi yer değil mecbur gittim
Evinizin uzaklıgını söylerseniz anlarım ancak söz üstüne söz söylememek böyle bi konuda gecerli olmamalı

Back
X