Ben mi kuruntu yapıyorum?

sylvia_plath

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2010
757
1.112
313
Merhaba hanımlar. Eşim polis ve malesef su an operasyonlar için eşimi doğuya çağırdılar. Ben ona üzülüp dururken sinirimi bozan başka olaylar oldu. Kendi kendime konusmaktansa yazayım dedim.
Eşimin kardeşi ve akrabası bizi otogara kadar eşimin arabasıyla götürdü. Sonra biz eve dönerken kardeşi arabanın eksikleri var gibi, bende kalsın yaptirayim dedi. Üzüntüden o sırada birşey diyemedim aklıma gelmedi. Şimdi şimdi sinirlerim bozulmaya başladı. O gün eşimden sonra o arabaya gaz alındı, benden para istediler. Ayıp değil mi, eşi gitmiş kadından gaz parası almak. Sonra eşim gitti diye arabayı da mi almaları lazım, benim kapımin önünde durması lazım değil mi? Tamam benim arabam var, esiminkini de kullanamam. Ama bir hafta oldu, e yeter artık. Eşime bahsettim, daha yaptirmamislar sözde.
Eşime daha fazla araba demek istemiyorum adam orda can derdinde. Ama şunu anladım, Allah kimseye muhtaç etmesin. Ayıp, kocası görevdeki kadının arabasini gazına kadar doldurtup da götürmek.
Haksız miyim?

Eşin yok gelene kadar kardeşi arabayı kullanabilir eşinizle öncesinden konuşup belki ayarlamışlardır ama sizden kullanacağı arabanın gazının parasını alması çok yanlış çok ayıp.

Gazını size doldurtmayıp,izninizi alsaydılar sorun yoktu da,böyle hoş olmamış.Belki eşinizin izni vardır.Konuşmuşlardır,ben gidince kullanırsın demiştir.

Eşin yok gelene kadar kardeşi arabayı kullanabilir eşinizle öncesinden konuşup belki ayarlamışlardır ama sizden kullanacağı arabanın gazının parasını alması çok yanlış çok ayıp.

Hayır konuşmadılar, eşim hala getirir diyor, kendince yolda karar verdi arabanın tamire ihtiyacı olduğundan.

Gazını size doldurtmayıp,izninizi alsaydılar sorun yoktu da,böyle hoş olmamış.Belki eşinizin izni vardır.Konuşmuşlardır,ben gidince kullanırsın demiştir.

Eşime de telefonda yanımda emrivaki yaptığını hatırlıyorum, ben yaptırırım arabayı diyerek.

siz esınızın operasyonda olmasının ne anlam ıcerdıgını ya unuttunuz ya da kafanızı bunlarla dagıtmaya calısıyosunuz:/

Madem eşiniz yok,sizinde arabanız var.Neden arabayı yaptırıyor ki.Eşiniz gelince yaptırırdı.
Ben de anlamadım. Ama esimin arabasını aldığımızdan beri ister bana satın diye. Fırsat buldu bence. Bir ay adam orda can derdinde, güya karısını emanet ediyor onlara ama hiçbir şey istemem bendekini almasınlar yeter.

Önce içinizi ferah tutun, kötü düşünceleri aklınıza getirmeyin. Yaşı kaç olursa olsun, hepsi birilerinin kuzusu; Allah tüm güvenlik güçlerini korusun, evlerine sağ salim döndürsün.

Size yapılan fena ayıp. Benzin parasını istemek şöyle dursun, bir ihtiyacın var mı diye sorulması gerek size. Komşum olsa yapardım, değil ki aileden birisine. O istemeye çekinmiyorsa, siz de kendi malınızı istemeye çekinmeyin.

siz esınızın operasyonda olmasının ne anlam ıcerdıgını ya unuttunuz ya da kafanızı bunlarla dagıtmaya calısıyosunuz:/

Eşim operasyonda, sabah akşam dua ediyorum, elim sürekli telefonda. Beni herkes aradı, arıyor her gün. Bir tek arabamızı alıp giden kişiler günlerdir aramadı. Ben mi çok alinganim, ben mi buyutuyorum anlayamadım.

Kullanacagi arabanin gaz parasini sizden istemeleri evet gercekten sacma kullaniyorsa kendi doldursun,, hayir sizin arabanizin tamir olmasi gerektigini nerden biliyo esiniz geldimi yaptirir acelesimi var

Zaten eşi yanında olsa arabasını almasını sorun etmez ki.Eşim görevde,benimle ilgilenmek yerine elimdekini alıyorlar diye ,zoruna gitmiş konu sahibinin.

Amin, çok sağolun çok teşekkür ederim, Allah dualarimizi kabul etsin, inşallah.

Ben de sizinle hemfikirim. Cebimdeki para da sayılı sonuçta, tüm kartları eşime verdim ben o uzakta ve zor durumda. Özel derse gittiğim aile bile bu durumu göz önüne alıp paramı bir hafta önce verdi. Yabancı insan yapıyor bunu.

Aramadilar bile.

Eşim inşallah sağ salim dönsün. Ama anladım ki, insanın anne babası ve eşinden başka kimsesi olmuyor. Kardeş de bir yere kadar. Allah eşime biran önce sağlıkla gelmeyi nasip etsin. Çünkü burada karısını emanet ettiği kişilerin içi o kadar boş ki.

Anlatamam çok zoruma gidiyor. Kocam görevde benim, ne demek benden annemin babamın yanında gaz parası istemek. Onların da gözünün içine bakarak arabayı alıp gitmek. Ben zorda kalsam eşimin görev arkadaşlarını ve onların eşini, komşularımi çağırırım yardıma. Komşular bile fark etti, esin yok, arabası olsa hiç yoktan sana teselli olur keşke kapının önünde dursaydı diye. Kirli kazaklarini bile her dakika kokluyorum yikayamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…