Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anneme de diyorum eğer gelirse nolur beni çok muhatap ettirme diye ama kız anlamıyor malesef. Yüzüne kırıcı olmadan nasıl söyleyebilirim ki?Ben sizin konunuzu hatırladım.O zamanda size hak vermiştim ama bir yandanda çocuklu olmanın nasıl birşey olduğunu bilmediğim için birşey diyememiştim.Bence hiç umursamayın size öyle davranan birisi için eğer istemiyorsanız arkadaşlığını yüzüne karşı söyleyin.
Öyle yapıyorum ya odama geçiyorum kitap okuyor gibi yapıyorum yada bi arkadaşıma mesaj atıyorum beni ara çabuk diye. Böyle saçma sapan meşgul görünmeye çalışıyorum geldiğinde. Allahım kız bana neler yaptırıyorSen haklısın canım, iyi gün dostuymuş arkadaşın. Sen mesafeni korumaya devam et, baktın annen almış içeri, sen işim var de evden çık mesela, ya da işim var de odanda otur, uyu vs.
Not: minik bebekle hergün hergün gezmeye tozmaya vakit bulanlara acayip şaşırıyorum. Ben fazla evcimenim sanırım.
Aradığında kesinlikle açmıyorum. Odama girdiğinde de mesgulmus göstermeye çalışıyorum kendimi. Ama anlamak işine gelmiyor yalnız kalmaktan korkuyor sanırım.E öyle birisiyse utanması da yoktur. Boşver o zaman yüzüne söyle lütfen davranışın yüzünden çok kırıldım seninle mümkün mertebe görüşmek istemiyorum. Senin arkadaşlığına aramana ihtiyacım yok deyin ne olacak ki. Telefonu mesgule atın, Odana girdğinde musait değilim şu an deyin filan.
Bence siz anlamamışsınız gibiSen anlamamışsın ki bebeği olan biri pat diye evden çıkamaz uyku saati yemek saati var dışarı çıkarken en az 2 saat lazım çocuğu yediriyorum ezmiriyorum giydiriyorum kendim hazırlanıyorum öyle dışarı çıkıyorum imkansız pat diye dışarı çıkmam
Onu en iyi sen tanırsın. Sen kaçtıkça o yaklaşıyor ama sen diyorsun ki kendi çıkarı için. O zaman o yaklaşması bende sadece iğrenti uyandırır. Her cevap haktır.Aradığında kesinlikle açmıyorum. Odama girdiğinde de mesgulmus göstermeye çalışıyorum kendimi. Ama anlamak işine gelmiyor yalnız kalmaktan korkuyor sanırım.
Yüzüne söylerken karşımda bozulduğunu hissedersem ki bozulacak, ben kendimi kotu biri gibi hissedicem iyice. Aradığında meşgule atıp mesaj atsam etkili olmaz mı ki acaba
Evet kendi çıkarı için. Bunu net bir şekilde anladım artık.Onu en iyi sen tanırsın. Sen kaçtıkça o yaklaşıyor ama sen diyorsun ki kendi çıkarı için. O zaman o yaklaşması bende sadece iğrenti uyandırır. Her cevap haktır.
Istikrarla aynı şekilde devam ediyorum. Bakalım o ne zaman pes edicekSen haklisin.
Yalniz kalinca arayan insanla asla gorusmem.
Aynen devam et.
Illa ki anlayacaktir
Aynen de öyle. Işine nasıl gelirse o şekilde hareket ediyor. Buna kanaat getirdim artık. Mesafem belli bozmaya da niyetim yok. Inşallah tez zamanda bi arkadaş bulur da kendine benden yüz bulmayı keserKonunu okumuş ve çok hak vermiştim sana ..bebekli olmak engel değil.sanki biraz dümenci bir tip bu kız yaa..nasıl işine geliyorsa rotasını ona göre çeviriyor.sizden istediği menfaati göremeyince uzaklasicaktir.mesafeli durmaya devam et.
Siz bide bana sorun ben nasıl daralıyorum.. Hep yalandan yoğun gibi gosteriyorum kendimi. Açmıyorum da telefonları. Bi yerde rahatsız olur diye umuyorum ama olmuyorEn sinir oldugum su vıcık vıcık olan arkadaslik iliskileri. Konu sahibi ben darlandim burda. Telefonlarini acmayin bence. Bir de cok yogunum falan diyin mesajla. Kendinizi yogun gosterin hep.
Bahane bulup küsün bence. Zor gunumde yanimda olmayan, zor gunler bittikten sonra yanima gelen insanla iliskimi direkt keserdim ben olsam, secici olmak lazim arkadas konusundaSiz bide bana sorun ben nasıl daralıyorum.. Hep yalandan yoğun gibi gosteriyorum kendimi. Açmıyorum da telefonları. Bi yerde rahatsız olur diye umuyorum ama olmuyor![]()