- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Israr etti kıramadım çay bile düşünmüyordum benAdam haddini aşmış. Yanina gidip selam verip ayakustu hal hatir sorup gitseniz daha uygun olurmuş. Sigara alip ust kata cıkmaniza gerek yokmuş.
Israr etti kıramadım çay bile düşünmüyordum ben
Ben de şuan oyle düşünmeye başladımHayır ön yargılı falan değilsiniz. Yerinizde olsam bir daha muhattap olmam.
Evine gelip gittiğim birisinin babasi cokta israr edince ee birde babam yaşında art niyet düşünmedim bu zmaana kadar birseyini görmediğim icin ta ki bas basa kalana kadar gördüm gerçek yüzünüAdamin niyeti kötü. Neden kadin basiniza bir erkegin dükkanin üst katinda sigara cay icme isegi buldunuz ki? Bu zamanda babana bile güvenemezken böyle bir cesaret...
bidaha gitmeyin selam verin gecin yeter
Eşimin gittiğini biliyordu özellikle söylemedim ama kendisi tek kaldığımı düşündüğünden sordu ben safi da onayladımEşim neden gitti diyorsun ki?
Tek misin dediğinde ne münasebet eşim var tabiki x amcacım diye vurgulasaydın AMCA dede falan olduğunu zamparaya.
Bidaha tek basina gitme. Nekadar samimi olursan ol.Evine gelip gittiğim birisinin babasi cokta israr edince ee birde babam yaşında art niyet düşünmedim bu zmaana kadar birseyini görmediğim icin ta ki bas basa kalana kadar gördüm gerçek yüzünü
Ablanin hatrına bisey diyemedim ama simdi keşke deseymişim diyorumBazen insanlari kırın cunku kirilmasin diye yaptiginiz seyler karsi tarafa baska seyler dusundurtuyor. Ayrica kabul etmeseniz buna cok kirilip uzulecegini de sanmiyorum o kişinin.
AynenBidaha tek basina gitme. Nekadar samimi olursan ol.
Kimseyi tersleyemiyorum da kıramıyorum da eee cokta israr edince geri ceviremedim birde çıkarken demez mi ara ara gel diye bir dha asla gitmem ders oldu bu banaÖncelikle bir iki gün önce arkadaşının babasından rahatsız olan biri vardı konu açan konunuz ona benzemiş. 58 yaşında adam gördüyseniz selam verip geçerdiniz işyerine oturmaya neden gidiyorsunuz hadi gittiniz sigara muhabbet falan nedir. Evli olduğunuzu da bile bile eşinizde yokken hem hiç uygun olmamış yaptığınız. Hem eşiniz başka şehirdeyse sizde gidin yanına. E Kim olursa olsun işyerine gdip oturmazdım ben olan olmuş bir daha selam verip geçersiniz kapınıza gelecek hali yok mesafenizi koyun nasıl iyi niyetli yaklaşıyorsunuz alkol muhabbeti falan ne münasebet.
Tam emin değilim yasindan ama erken evlenmiş 20 li yaşlarda 60 i geçkindir belki de bilmiyorum hata bende eşim duysa çok sinirlenir banaHatanın fazlası sizde yaptığınız çok saçma olmuş sizden yüz bulmuş yanlız mı yaşıyorsun içme muhabbetine kadar gitmiş kimbilir sohbetin sonu daha nerelere gidecekti
Bu adam kac yaşında evlenmişte 40 yaşında kızı var kendi 58 yaşında olduğuna göre çocukken mi evlenmiş
25 yasndym haklısınız hep iyi niyetimden bunlar ve halada konduramadigim için emin olayim diye actim bu konuyu burayaKaç yaşındasiniz bilmiyorum ama onun hattı yok bunun hatri diye diye kendi cizginizden nekadarda cikmissinzz.adam resmen size asılmış hala da anlayamamissiniz.adam kızımın hatri var kotu gözle bakmayim dememiş.dikkatli ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?