Ben mi rahatsızım insanlar mı tuhaf?

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Merhabalar herkese...Benim sorunum şu ki insanların başkalarının hayatlarıyla ilgilenmesinden acayip rahatsız oluyorum.Alınan kararlara karışılması,ilgilenilmesi,fikir yürütülmesi beni ciddi anlamda rahatsız ediyor daha geçen gün kayınvalidem evin önünde başka bir ayakkabı gördü diye eşime ayakkabılarının nerede olduğunu sordu iş ayakkabılarıyla gelmiş eve unutmuş giymeyi hesap sorar gibi davrandı ve acayip rahatsız oldum ben güldüm unuttum deyince o hesap sordu sizce gariplik bende mi kayınvalidemin bu yorumuyla ilgilenmemeli miyim eşimde rahatsız bu hareketlerden hesap sormasından buluttan nem kapan benim sanki bazen kendime hiç duyma diyorum sizce ne yapmalıyım?

Eşinizle evlenirken annesinin böyle olduğunu bilmiyor muydunuz ?
Şimdi ah vah etmek şikayetlenmek faydasız.
Böyle şeylerden çok rahatsız oluyordunuz madem , kendinizi bu ortama sokmamalıydınız. Sizin rahatsız olduğunuz şey kayınvalidenize çoook normal geliyo çünki.

Şu saatten sonra en fazla tartışırsınız kayınvalidenizle , belki biraz düzeltir o zaman kendini.

nasıl bilebilirim ki bunu nasıl anlayabilir insan kendisiyle konuşmuyorum bile eşimin morali bozuluyor buda benim canımı sıkıyor 30 yaşında bir adam yani bunu eşim değil annesi düşünmeli

Kayınvalide olayını bilemem de çok anlamadım o kısmı Diger dediklerinize aynen katılıyorum.
Herkesin hayatına kimse karışamaz diyip gidiyorum

Kaynana diyince aklım çıkıyorr damarlarım geriliyor nefret ediyorumm tahtalı köyü boylasalarda rahat etsek artık ama yokkk bizi mezara sokar onlar anca

Kaynana diyince aklım çıkıyorr damarlarım geriliyor nefret ediyorumm tahtalı köyü boylasalarda rahat etsek artık ama yokkk bizi mezara sokar onlar anca
bu kadar kızgın olmamak lazım böyle düşünmek yerine uzak duruyorum ben hiçbirşey hissetmemeye çalışıyorum

enerjimi emen insanlardan uzak duruyorum gitmiyorum gormuyorum esim kendi giderse gider mudahale etmem ama ben bulunmam ya ben kendimi zor cekiyorum yeri gelince:) baska insanların mudahale etmelerini dırdırlarını hic cekemem ve gerektigi yerde gereken cevabıda vermekten cekinmeyin siz kotu olucaksanızda bu sebepden olun cunku diger turlu icinize atmanında size zararı olur sadece

eşim cumadan cumaya gider ben ayda bir giderim cuma oda yarım saat geçen pazar kapımızı iki kez çaldı ikincide eve girdi mutfağa kadar geldi tamam girdin eve mutfağa ne diye geliyorsun git otur öylesine hoşgeldin dedim görmedim güle güle bile demedim giderken

hiç anlamıyorum insanları insanlar evladının mutlu olmasını istemez mi niye uğraşır ki?
Bu benim kaynanam degil aslında eşim in annesi.eşimi küçükken bırakmış babasindan kaynanasindan cok gecmis.bosanmislar.eşimi babaannesi büyütmüş. Yani benim kaynanamin kaynanasi.eşim onu öz annesi olarak görüyor. Kendi annesiyle hic gorusmemis istememis bilenmis ona bırakıp gitti die.zaten babaannesi de devamli kiskirtmis kendi anasina karşı. Gelmedi bakmadi sana birakip gitti vs die.eşim babaannesine anne diyor.onu kendi öz annesi gibi cok seviyor.ölüyor onun uğruna. Ağzından çıkacak bi lafa canını verir.beni o büyüttü die cok cok seviyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…