ben mi saçmalıyorum?

totemvetabu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2011
55
0
36
Osmaniye
Günaydın herkese,

sağlıklı düşünemiyorum ya nolur bana birşey söyleyn? Esimin abisyle esim bi dugunde abuk sabuk resmlr cekmslr.
 
Son düzenleme:

Sacmalamıyorsunuz, sinilenmekte ve üzülmekte haklısınız. Fakat isteklerinizi yanlış yollarla dile getiriyorsunuz. Sert cıkışlarınız onda bi işe yaramadığına göre ya başka yollarla (msni hacklemek gibi) halledeceksiniz ya da tatlı dille yılanı yola getireceksiniz.

Bir de iki de bir; "akşam eve gelmem o zaman, seni terkediyorum o zaman" derseniz, inandırıcılığınızı yitirirsiniz. en büyük kozunuzu bu şekilde harcamayın
 
Saçmalamıyorsunuz, saçmalamıyorsunuz tabi de yolunda gitmeyen birşeyler var...
Elbette bana düşmez belki ama zaten şiddet gördüğünüz halde barışmakla hata etmişsiniz. Siz çünkü eşiniz ile sizin aranızdaki dengeyi eşiniz lejine kurmayı kabul etmişsiniz bir kere. Nasıl barıştığınızı bilmiyorum ama yalvar yakar olup af dilediği için bile barışmış olsanız siz onun otoritesini kabullenmişsiniz. Şöyle ki, o istediğinde sizi dövmüş, siz tercihinizi kullanıp gitmişsiniz, o istediğinde gelmiş yalvarmış ve barışmışsınız. Yani karar verici o. Bu böyle.
Bu aşamada gene devam ediyorsunuz. Adama sizinleyken başkaları ile olmaması gerektiğini, bunun evli olma tercihi ile bağdaşmadığını ve tercihi başkaları ise evli kalmamnız gerekitğini anlatmak yerine -ki sadece sözle değil davranışlarınızla da-; kötü olduğunuzu söyleyip onun insiyatifine bırakıyorsunuz durumu. Yani eğer siz yeterince üzülür, sinirlenirseniz, yeterince sinir krizine girerseniz ve de kendisi buna ikna olursa bir zahmet size şifre verecek ve görmenize izin verdiği kadarını siz göreceksiniz. Şifre verse bile vermeden önce listesini temzilemeyeceği ne malum?
Siz, siz olarak yumruğunuzu vurun; bırakın ondan sonrasını o düşünüsün. Bugünden tezi yok hayatınızla ilgili kararları doğrudan veya dolaylı o almasın!
 
saçmalamıyosun tabikide çok haklısın ne biçim bir eş ki ayrılık yaşıyosunuz sana gel evimize yuvamıza dön diyip af dileyeceğine
ohh beyfendi düğüne gitsin sinir oluyorum bu tiplere bende senin gibiyim tezcanlıyım hemen parlayıveriyorum hem niye msn şifresini vermiyoki ben şüpheye düşerdim seni kışkırtmak istemiyorum ama ben eşimin facenide msn şifresinide bilirim veririm dese bakmama belki elimin altında inanki hiç umursamıyorum ama vermem olmaz deyince iş değişiyo bişey yoksa bile insanın içine kurt düşüyo anlıyorum seni.
 
çok haklısınız, bir evlilikte birşeyler yolunda gitmedi mi, gitmiyor işte. kendi çıkışlarım çk anormal, sabahın köründe işe gelirken bir hışımla arayıp ver şu şifreni hemen diye istedim, hata olduğunu elbette biliyorum ama birşeyler birikiyor, ve abuk sabuk şekilde patlayıveriyor işte. bu şekilde istemesem belki daha farklı olurdu, ağlaya zırlaya bağıra çağıra demediğimi bırakmadım, o da ne oluyoruz gibi oldu.
onun gücüne karşı güç savaşı vermekten çok yoruldum artık, çünkü evet yukarıda da arkadaşın "doğru ötesi doğru" yorumunda da belirttiği gibi her seferinde, her konuda yeniliyorum onun gücüne. yenildikçe hırslanıyorum sanki, ne bu yaa. kafayı mı yiyorum acaba?
sinirlerim çok bozuk bu sabah,özel dönemimdeyim onun etkisi de var, demediğimi bırakmadım. o da kötü oldu, az önce işyerime geldi konuştuk, sinirlerin bozuk sakinleş diyor. akşama konuşalım dedi çıktı.
 
bu arada msn hacklemeyi bilen var mı acaba :S

bilgisayardan iyi anlayan biriyse çok zor ama eğer gizli sorusunu biliyorsanız şifremi unuttum kısmına gir ve dene bakalım ne çıkıcak seni soruya yönlendirirse belki bildiğin bi soru çıkar cevaplarsın kırarsınşans işi eğer çıkmazsa bilen birine kırdır şifreyi
 
hep derim dusmeyin su erkeklerin pesine bu kadar, cekin kendinizi biraz, merak etmeyin, kiskanmayin,vb.
gercekten bu taktik ise yariyor, kacan kovalanir!
 
hep derim dusmeyin su erkeklerin pesine bu kadar, cekin kendinizi biraz, merak etmeyin, kiskanmayin,vb.
gercekten bu taktik ise yariyor, kacan kovalanir!

Evli misin? Bu işler o kadar kolay değil. Kovalayan birgün yorulur merak etmeyin
 
hep derim dusmeyin su erkeklerin pesine bu kadar, cekin kendinizi biraz, merak etmeyin, kiskanmayin,vb.
gercekten bu taktik ise yariyor, kacan kovalanir!


Sevgililikle evlilik birbirlerinden çok farklı kavramlar.

Bekara karı boşamak kolay gelir lafınıda buna sebep söylemiş atalarımız.

Gururdan,onurdan taviz vermek değildir alttan almak,eşinle yuvanı rayına oturtmaya çalışmak.Kaça kovalanır belki ama çok nazda aşık usandırır.
 
evet, saçmalıyorsun
adam sana şiddet kullanmış?! sen niye döndünki ona?
msn, şifre boş şeyler şu anda..yemişim şifresini.

zaten şiddetten sonra adama dönmüşsün ya, yüz buldu, şifreyide sana vermeyecek göreceksin...
 
Evlilikte kaçan kovalanmıyor, kaçan yoruluyor, kaçan kaybediyor.

Abarttığınızı düşünmüyorum bende.Yaşadıklarızın birikimiyle yapıyorsunuz bunları.

Ama elmayra arkaşıma katılıyorum. ''Gidiyorum'' sözünü bukadar dile getirmeniz doğru değil.Bu size kazandırmaz kaybettirir.

Şifre istemesenizde, yanında faceyi açmanızı rica etseniz açmaz mı acaba ?
 

Ben de sana katılıyorum
 
ahahahhaha bütün KK ya öğrettik casus olduğumuzu



casuslar kurumu kuralım bence

kk'den bi tane arkadaşa geçen hafta yüklettim casusu
bi kaç gündür kullanıyor
bakalım, inş pis şeyler çıkmaz
 
Son düzenleme:
şifreyi son bir haftaya kadar biliyordum, yeni değişmiş. sen de bana sormadan değiştin, gittin yeni hesap açtın falan gibi gerekçeleri var. evde bilgisayarımız yok, casus program işime yaramaz. interneti sevmiyor, benim de girmemi hiç istemiyor. ne bileyim ya kafam allak pullak, gerçekten şu an içmiş gibiyim.
 


casuslar kurumu kuralım bence

kk'den bi tane arkadaşa geçen hafta yüklettim casusu
bi kaç gündür kullanıyor
bakalım, inş pis şeyler çıkmaz

Bu kadar reklamda iyi değil ama erkeklerde bilinçleniyor.

elmayra ve carrie casus kurumu..
 

neye istinaden böyle bir sonuca vardınız?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…