meraba kızlar. ben üniversite öğrencisiyim ve öğrenci evinde kalıorum ve 3 kişiyiz evde. ev arkadaşalrımın birisi kuzenimin sevgilisi zaten o yüzden aynı eve çıktık diğeri ise yeni tanışıyoruz ama sorun kuzenimin sevgilisinde bazen durup dururken ben samimi olduğum olduğum kişiyle aynı ev eçıkmaya korkuyorum diyor. bende ona evet bende korkularla çıktım diyip geçiştiriyorum. şimdi eve 4, birini getirmek üzere kız zor durumda dedi tamam dedim ama dikkatimi çeken nokta diğer ev arkadaşıma daha fazla yaklaşıp beni yanlız bıraktığı ben kesin birisiyimdir birazda ciddi bir ifadem vardır ama kimseyi kıramam o da bunu çok ii bilir. bu gece ben uyuyamamıştım belli nedenlerden dolayı sabah bunun telefonu çaldığında ben uyku haliyle ya kapat telofonu dedim. o da bana ters çıkıp bu ne demek dedi ben heee sana emir veriyorum dedim ki öle yapan birisi değilimdir. odadan dışarı çıkarken artık şart oldu falan dedi ve diğer ev arkadaşıma saçma sapan konuştuğunu duydum kimse benmle böyle konuşamaz falan diye sabahta beni görmeden çıktı gitti bu noktada ne yapmalıyım. suçlu benmiyim