Ben kardeşim in sayfası na giriyor dum ona bakmak için . şuan kapattım zaten faceyi . bilmiyorum canım acıdıBaşın sağolsun , klasiktir ama "ölenle ölünmüyor"bak senin kardeşin olmasına rağmen girmişsin sen sosyal medyaya, onların kardeşi değil onlar da normal hayatlarına geri dönmüş. Kimseye saygısızlık yaptıkları Yok sadece hayat devam ediyor...
Trafik kazası en çok kuzenim canımı sıktı . her zaman yanında ben vardımBaşınız sağ olsun çok özel değilse neden vefat etti.. genç yaşta insanların ölümle yüzleşmesi cNımı sıkıyor.
Ve malesef hayat devam ediyor. Takılmayın bence
Başınız sağ olsun çok üzüldüm ya. Allah sabır versin.Merhaba arkadaşlar 1 ay önce kardeşim vefat etti . psikolojim çok kötü insanları suçlamaya başladım bı süredir.cenazeden 4 5 gün sonra amcalarim kuzenlerim Facebook a resim atmaya başladılar hele bir kuzenim samimiydik ihtiyaç oldugunda hep yanında ydim.kardeşime saygı sıcak yoktu ama banadami yok . onlarla konuşmak istemiyorum .sizce haklimiyim .
bu dünya böyle yas tutmakta unutuldu . suan cok acılısın öesafe koy arana senin kadar yogun yasayamazlar.Merhaba arkadaşlar 1 ay önce kardeşim vefat etti . psikolojim çok kötü insanları suçlamaya başladım bı süredir.cenazeden 4 5 gün sonra amcalarim kuzenlerim Facebook a resim atmaya başladılar hele bir kuzenim samimiydik ihtiyaç oldugunda hep yanında ydim.kardeşime saygı sıcak yoktu ama banadami yok . onlarla konuşmak istemiyorum .sizce haklimiyim .
Evet var ama bu yüzyılda herşey sosyal medya olmuş babam bile bişey ler paylaştı .bir hafta sonra falan . bilmiyorum annem bugün bana sen dayanıklı değil sin acıya dediBaşınız sağolsun. Kardeş başkadır. Aranıza mesafe koyun derim ben.Sonuçta kırkı çıkmak diye bir gelenek var değil mi?
Çok sağolBaşınız sağolsun allah yardımcınız olsun ve sabır versin
Doğru unutuldubu dünya böyle yas tutmakta unutuldu . suan cok acılısın öesafe koy arana senin kadar yogun yasayamazlar.
Çok sağolBaşınız sağ olsun çok üzüldüm ya. Allah sabır versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?