- Emoji Skoru
- 13.438
- Puanlar
- 248
bak face resim atiyor diyorsun ama sen de facete geziyorsun bence bur sure sadece acini yasa ve sosyal medyadan uzak durMerhaba arkadaşlar 1 ay önce kardeşim vefat etti . psikolojim çok kötü insanları suçlamaya başladım bı süredir.cenazeden 4 5 gün sonra amcalarim kuzenlerim Facebook a resim atmaya başladılar hele bir kuzenim samimiydik ihtiyaç oldugunda hep yanında ydim.kardeşime saygı sıcak yoktu ama banadami yok . onlarla konuşmak istemiyorum .sizce haklimiyim .
DoğruEşimin hala oğlu babasının cenazesinden 3 hafta sonra alkollü piknikteydi ve boy boy resim paylaşmıştı..
Çok yadırgamıştık biz ama herkes farklı işte..
Sizin acınız daha yoğun ve yaşama şekliniz farklı diğerlerinin daha farklı.. çok beklentiye girmeyin insanlardan yana sonu hep hayal kırıklığı oluyo çünkü..
Ben faceye kardeşime bakmak için girdim . onlar geziyor resimleri atıyor buna kızdım .bak face resim atiyor diyorsun ama sen de facete geziyorsun bence bur sure sadece acini yasa ve sosyal medyadan uzak dur
Ben faceye kardeşime bakmak için girdim . onlar geziyor resimleri atıyor buna kızdım .bak face resim atiyor diyorsun ama sen de facete geziyorsun bence bur sure sadece acini yasa ve sosyal medyadan uzak dur
Sağol un telefon um kapalı bir aydır . kimseyle konuşmak istemiyorum bı süre daha buraya yazıyorum derdimiAllah rahmet eylesin kardeşinize sizin de başınız sağ olsun;maalesef ateş düştüğü yeri yakıyor,şu an üzüntülü olduğunuz için her zamankinden daha hassa ve kırgın olmanız çok normal...Ama bence gönül koymak yerine arayın "gel yanıma seninle konuşmaaya ihtiyacım var"deyin ,içinize atmak yerine hep söyleyin kırgınlığınızı kızgınlığınızı
sizi aramışlardır mutlaka ama telefon kapalı olunca yalnız kalmak istediğinizi tahmin etmişlerdir;acı bir gerçek ki hayat devam ediyor onlar da sizi sıkmamak için sizden uzaklaşıp kendi hayatlarına dönmüşlerdir.Sağol un telefon um kapalı bir aydır . kimseyle konuşmak istemiyorum bı süre daha buraya yazıyorum derdimi
Merhaba arkadaşlar 1 ay önce kardeşim vefat etti . psikolojim çok kötü insanları suçlamaya başladım bı süredir.cenazeden 4 5 gün sonra amcalarim kuzenlerim Facebook a resim atmaya başladılar hele bir kuzenim samimiydik ihtiyaç oldugunda hep yanında ydim.kardeşime saygı sıcak yoktu ama banadami yok . onlarla konuşmak istemiyorum .sizce haklimiyim .