3 Arkadaş beraber geldik. Hani niye bu kadar ısrarcı. Başka fikirlere kapalı. Ki keyfimden değil kaA oranı yüksek olduğu için. Dediğim dedik illaki bende kendimi kötü hissettim onlar surat yapınca . Ben mi kötü bir şey dedim.Fiyat farkı bile yok. Bazen insanlar lider olmak istiyor. Bir yer seçerken asla cebini düşünmem o kadar çünkü herkesin maaşı var . Güvenlik ve sağlıklı yemek fikirlerim .5 TL davul durum yerine 10 tl mis gibi yemek yemek varken .Srn de orada görüşürüz ben bununla gitcem deyip ona alsana yahu biletini nolcak
Böyle durumlarda kendini düçün bence3 Arkadaş beraber geldik. Hani niye bu kadar ısrarcı. Başka fikirlere kapalı. Ki keyfimden değil kaA oranı yüksek olduğu için. Dediğim dedik illaki bende kendimi kötü hissettim onlar surat yapınca . Ben mi kötü bir şey dedim.Fiyat farkı bile yok. Bazen insanlar lider olmak istiyor. Bir yer seçerken asla cebini düşünmem o kadar çünkü herkesin maaşı var . Güvenlik ve sağlıklı yemek fikirlerim .5 TL davul durum yerine 10 tl mis gibi yemek yemek varken .
3 Arkadaş beraber geldik. Hani niye bu kadar ısrarcı. Başka fikirlere kapalı. Ki keyfimden değil kaA oranı yüksek olduğu için. Dediğim dedik illaki bende kendimi kötü hissettim onlar surat yapınca . Ben mi kötü bir şey dedim.Fiyat farkı bile yok. Bazen insanlar lider olmak istiyor. Bir yer seçerken asla cebini düşünmem o kadar çünkü herkesin maaşı var . Güvenlik ve sağlıklı yemek fikirlerim .5 TL davul durum yerine 10 tl mis gibi yemek yemek varken .
Ben de benzerini yazacaktım. Belki restoranlar konusunda çok ısrarcı oldunuz insanların hoşuna gitmedi tutumunuz? İnsan kendini fark edemiyor her zaman.ama onlar sen,n gibi olmayaiblir
5 TL kıynmetli olaiblir
ya da varyemez olabilir
bir grup insan vardır esasen geliri bizden çok ama bşzim paramız yok modundalar
bir de birçok salaş yer lüks yerden pahalı da olabiliyor
yalnız gitiğimiz yerde hiçbir şeyden memnun olmayan; ona binmem, bunu yemem vs vs diyen kişiye de uyumsuz gözü ile bakılır
bazı konularda haklı olsan bile sürekli söylenmiş mızmız gibi olmuşsun
biz bie de karşı tarafı dinlemiyoruz burda söyleyeceğimiz bu nednele objektif olmaz
Canım ama onlar da yol üstündeki 3 yeri istemedi . Peki onlar uyumsuz olmuyor mu ? Kaza yapan araca bindirmek istemem uyumsuzlik mu ? Bir yere diyorum gitmeyelim modundalar .Yani sizinde her dediğiniz yerleri reddeden ..Kendi dediği olsun isteyen varda peki ne olur . Yani şehrin en gidelisi yer kendi daha önce gitti diye istemiyor gitmek surat yapiyirama onlar sen,n gibi olmayaiblir
5 TL kıynmetli olaiblir
ya da varyemez olabilir
bir grup insan vardır esasen geliri bizden çok ama bşzim paramız yok modundalar
bir de birçok salaş yer lüks yerden pahalı da olabiliyor
yalnız gitiğimiz yerde hiçbir şeyden memnun olmayan; ona binmem, bunu yemem vs vs diyen kişiye de uyumsuz gözü ile bakılır
bazı konularda haklı olsan bile sürekli söylenmiş mızmız gibi olmuşsun
biz bie de karşı tarafı dinlemiyoruz burda söyleyeceğimiz bu nednele objektif olmaz
Evet metro dedim ama unursamadilar fiyat da sorun değil ..dediğimi unursamamalri ...sadece kendisinin istediğinin olması ...sürekli muhalefet oluyor fikirlerime surat yapıyorlar ..yola çıkınca tanıyor insanOtobüs firması metro sanırım :)
Siz uyumsuz değilsiniz arkadaşlarınız bi değişik.
Otelde niye çektatta yattınız ki 3 yataklı değil miydi oda ?
Temiz titiz biriyseniz başkalarına bırakmayın seçimleri pis burası diyip kalkın
Görev yaptığım ilçede kızlardi meslek grubundan ....Bu kadar beklemiyordum açıkçası ..Maksat yeni yerler görmek gezmek zaten..Sanırım yanlış kişilerle arkadaşlık yapıyorsun.
Uyumsuzluk çok net.
hep sen bilirsin modunda farketmez modunda ama hep kendi isteği olan moddaKendi aralarında uyumlular mı peki?
Tavuk Yemekleri yer önerdim kapalıydı başka arkadaş Burger dedi diğer kişi yağlı dedi olmadı sonra güzel bir yer vardı o kişi gene istemedi bir yeri kendi önerdi kendi beğenmedi esnaf lokantası dddi ...sonra gittiğimiz yerse sipariş ettiğim 7 yemek yoktu gerildim o An sadece o hiçbir yeri beğenmeyen yemek bulamayınca üzüldü kendi sebep oldu diye ...ben 7 yemeği de bulamayınca üzüldüm çünkü menüdeki sadece 2 şey vardı benim yiyemedigim ....daha napayım. ..onlar sordular ...benimde iyi bildiğim yerleri. ..sorun o yerdeki menüde bir şey olmamasi asla ısrarcı olmadım önerdim. ...yer kötü çıkınca kendileri dedi niye ısrar etmedin diye....napayım daha insanlar garip onlar dert etmedi ben nasıl dert ediyirumBen de benzerini yazacaktım. Belki restoranlar konusunda çok ısrarcı oldunuz insanların hoşuna gitmedi tutumunuz? İnsan kendini fark edemiyor her zaman.
Arkadaş gruplarımıza genelde planı programı ben yaparım, eğer başka bir şey öneren varsa ve o konuda bir fikrim yoksa "fark etmez" der kararı başkasına bırakırım. Eğer onlar fark etmez dedikçe siz bastırdıysanız itici gelmiş olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?