Ben mi uyumsuz huysuz oldum acaba ?

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.529
448
323
Hep kendimi kötü hissederim böyle durumlarda . Arkadaslarla geziye çıktık. Güzel bir yerde her çeşidin olduğu yerde yemek yiyelim dedik. 3 mekan önerdim beğenmedilergayet sık düzgün yerlerdi Habire fark etmez dediler ama görmediler. Sonunda Pacoz bir yere girdik sandalyeler küf içinde . Neyse menüde bir şeyler vardı . Köfte ızgara makarna mantı kumpir salata menüde var ama hiç biri yoktu. Sadece iğrenç bir tavuk döner .Tabaklar pis renksiz . Ben o tarz tavuk yemem. Sipariş ettiğim bir şey yoktu. Soda istedim o bile yoktu. En Son kaşarlı tost yedim aksam yemeğinde. Neyse o kadar gerilim ki ....Sanki huysuz olan ben oldum .O kadar güzel mekan içinde .Inan herkes paralı maaşlı insan.Arkadaslarum maaş parasız iken daha düzgün yerlere oturuyorduk. Birde sonuç olarak ben mi huysuz uyumsuz mu oldum ??Habire ikisi fark etmez modunda . Sonra otelde gene yatacak yer konusunda fark etmez diyip çekyat yatan ben oldum. En Son başka şehire gidecektik. Bir otobüs forması var oradan almayalim çok kaza yapıyor bur sürü firma var dedim .Yok biri ben onla gidiyorum bir şey olmaz.Ya ddim bir sürü alternatif var.Dinleseler ne olur .Ben başka yazahene gittim aynı saatte araç vardı. Gelmediler illaki o firma alacaklar .Dedim.Birde o firma kaza yapıyor .Ama donlemediler. Bir de surat yaptılar. Ben mi uyumsuz huysuz oldum acaba ???

Srn de orada görüşürüz ben bununla gitcem deyip ona alsana yahu biletini nolcak

Srn de orada görüşürüz ben bununla gitcem deyip ona alsana yahu biletini nolcak
3 Arkadaş beraber geldik. Hani niye bu kadar ısrarcı. Başka fikirlere kapalı. Ki keyfimden değil kaA oranı yüksek olduğu için. Dediğim dedik illaki bende kendimi kötü hissettim onlar surat yapınca . Ben mi kötü bir şey dedim.Fiyat farkı bile yok. Bazen insanlar lider olmak istiyor. Bir yer seçerken asla cebini düşünmem o kadar çünkü herkesin maaşı var . Güvenlik ve sağlıklı yemek fikirlerim .5 TL davul durum yerine 10 tl mis gibi yemek yemek varken .

Böyle durumlarda kendini düçün bence
Ben hayatımj riske atamam deyip tek binip gitmen gerek.boşver bırak naparlarsa yapsınlar surat da yapabilirler. Yemek konusunda dediğiniz oldu bu sefer de beni dinleyin lütfen de denebilirdi.bi daha onlarla gitmeyin wn güzel :)

ama onlar sen,n gibi olmayaiblir

5 TL kıynmetli olaiblir

ya da varyemez olabilir

bir grup insan vardır esasen geliri bizden çok ama bşzim paramız yok modundalar

bir de birçok salaş yer lüks yerden pahalı da olabiliyor

yalnız gitiğimiz yerde hiçbir şeyden memnun olmayan; ona binmem, bunu yemem vs vs diyen kişiye de uyumsuz gözü ile bakılır

bazı konularda haklı olsan bile sürekli söylenmiş mızmız gibi olmuşsun

biz bie de karşı tarafı dinlemiyoruz burda söyleyeceğimiz bu nednele objektif olmaz

Anladığım kadarıyla uyumlu ve titiz bir bireysiniz diğer arkadaşlarınız sizi pek dinlemiyor bence arkadaşlığınız bir gözden geçirin

Arkadaslar biraz ortak zevlere sahip olur ya sanki sizde o yok gibi , uyumlu olan sizsiniz

Bence sen onlara bağlı kalma
Yazdığın şeyler benim de hoşlanmadığım şeyler. İnsan arkadaşının fikrini bi değerlendirmeli.

Ben de benzerini yazacaktım. Belki restoranlar konusunda çok ısrarcı oldunuz insanların hoşuna gitmedi tutumunuz? İnsan kendini fark edemiyor her zaman.
Arkadaş gruplarımıza genelde planı programı ben yaparım, eğer başka bir şey öneren varsa ve o konuda bir fikrim yoksa "fark etmez" der kararı başkasına bırakırım. Eğer onlar fark etmez dedikçe siz bastırdıysanız itici gelmiş olabilir.

Otobüs firması metro sanırım :)

Siz uyumsuz değilsiniz arkadaşlarınız bi değişik.

Otelde niye çektatta yattınız ki 3 yataklı değil miydi oda ?

Temiz titiz biriyseniz başkalarına bırakmayın seçimleri pis burası diyip kalkın

Çok uzak kişiliklerde olan birileri gibisiniz öyle hissettim.
Sorun etmeyin bırakın ne derlerse desinler durmayın üzerinde.

Canım ama onlar da yol üstündeki 3 yeri istemedi . Peki onlar uyumsuz olmuyor mu ? Kaza yapan araca bindirmek istemem uyumsuzlik mu ? Bir yere diyorum gitmeyelim modundalar .Yani sizinde her dediğiniz yerleri reddeden ..Kendi dediği olsun isteyen varda peki ne olur . Yani şehrin en gidelisi yer kendi daha önce gitti diye istemiyor gitmek surat yapiyir

Evet metro dedim ama unursamadilar fiyat da sorun değil ..dediğimi unursamamalri ...sadece kendisinin istediğinin olması ...sürekli muhalefet oluyor fikirlerime surat yapıyorlar ..yola çıkınca tanıyor insan

Kendi aralarında uyumlular mı peki?

Valla ne guzel geziye cikmissiniz egleniyorsunuz yaptiklarina bak yani yerinde olsam hic takilmazdim neyi nasil istiyorsaniz o sekilde yapardim onlarin bukadar uyumsuz olmasina anlam veremedim sizde niye olsunki uyumsuz huysuz olan onlarmis garip yani ne guzel birlikte vakit gecirip egleniyorsunuz herseyi tadiyla tuzuyla anlayisla yapsalar ya..

Tavuk Yemekleri yer önerdim kapalıydı başka arkadaş Burger dedi diğer kişi yağlı dedi olmadı sonra güzel bir yer vardı o kişi gene istemedi bir yeri kendi önerdi kendi beğenmedi esnaf lokantası dddi ...sonra gittiğimiz yerse sipariş ettiğim 7 yemek yoktu gerildim o An sadece o hiçbir yeri beğenmeyen yemek bulamayınca üzüldü kendi sebep oldu diye ...ben 7 yemeği de bulamayınca üzüldüm çünkü menüdeki sadece 2 şey vardı benim yiyemedigim ....daha napayım. ..onlar sordular ...benimde iyi bildiğim yerleri. ..sorun o yerdeki menüde bir şey olmamasi asla ısrarcı olmadım önerdim. ...yer kötü çıkınca kendileri dedi niye ısrar etmedin diye....napayım daha insanlar garip onlar dert etmedi ben nasıl dert ediyirum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…