Ben mi uyumsuz huysuz oldum acaba ?

Mesala ben içmem, ...şimdi içeceğiz diye tutturdular .. hiç ummuyirdum içeceğini arkadasin ...offf o küçük ilçede tanoyamiyorsun ki

Mesala ben içmem, ...şimdi içeceğiz diye tutturdular .. hiç ummuyirdum içeceğini arkadasin ...offf o küçük ilçede tanoyamiyorsun ki

Ee İçsinler istersen eşlik edersin istemezsen ben otele geçeyim çok yorgunum dersin ya da ben çarşısı gezicem sonra görüşürüz dersin
Biraz rahat olun
Onlarla elektriğiniz tutmuyor belli.
Bu sizin de onların da suçu değil
İnsanları yolculukta tanırsınız derler
Siz de anlaşamayacağınızı görmüşsünüz

yerinde olsam tekmeyi basardım ya tek bşıma devam ederdim yada dönerdim.kimsenin ağız kokusunu çekemem :))

Yani bende sizin gibi olduğum için,arkadaşım diye bahsettiğiniz tarzda insanlarla görüşmüyorum.Bizim ailede bi mantık vardır, sağdaki kötü mekanda 4 çeşit yemek yiceğine soldaki güzel mekanda çorba iç.Gerçekten buna dikkat ederim.Çok zengin olduğumdan mı? Hayır. Kaliteli olan şeyleri severim bunada özen gösteririm o yüzden.Param yoksada evde yerim dışarıda yemem.Bu kadar basit.Zaten kesinlikle tad farkıda oluyor mesela.Ek olarak otobüs firması. Özellikle bir firma favorimdir.Otobüslerinin çoğunda sol tarafta tekli koltukları var ve hizmet çok iyi.Ama 2saatlik gibi kısa mesafelere aracları olmadığı için diğer tercih ettiğim B firmasını kullanırım. Üçüncü birini tercih etmem,hatta bir çoğunu bile isteye kabul etmem 1 saat daha fazla bekleyerek istediğim firmayla giderim. Yaşam kalitesi diye bişey var.Buda gayet normal.Yerinizde olsam o kişilerle çok sık görüşmeyip kendim gibi insanlarla birarada olurdum.En iyisi bu bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…