Ben uzun zamandır görüşmüyorum. Eşime dedim sen de görüşme ne iğrenç insanlar diye ama bunda bisey yok diyor. Kafayı yicem nasıl bisey yok ya?Görüşmeyin, karşılaşınca oturmayın.
Ne demek istedikleri çok açık aslında...Ne demek istiyorsunuz ? diye soramadınız mı ?
Malesef öyle. Bazen diyorum söyleme moralim bozuluyor diye ama dinlemiyor. Nasıl insanlar olduklarını gör diyor.eşin, onlar ne konuşursa gelip size mi söylüyor? nasıl söyledi ki kafa dengi gelin istediklerini eşin size?
ben asla görüşmezdim eşimi de uyarırdım bir daha laf taşımasın ordan oraya ayıp ahlaksızca ve çirkin bir itham
Eşiniz önceliklerini bilmek zorunda ki önceliği de kendi kurduğu aile yani sizsiniz. Alın karşınıza ne kadar kırıldığınızı bir kez daha anlatın. Böyle şeyleri takmayan erkekler sonunda hep anlıyorlar kimin ne olduğunu.Ben uzun zamandır görüşmüyorum. Eşime dedim sen de görüşme ne iğrenç insanlar diye ama bunda bisey yok diyor. Kafayı yicem nasıl bisey yok ya?
Evet çok açık ama konu sahibi sert çıksaydı tekrar tekrar soramazlardı belki.Cidden çirkefler yaNe demek istedikleri çok açık aslında...
Çirkef pislikler işte
Eşimin sessiz kalma nedeni onları amaçlarına ulaştırmamak. Tepki vermeyelim ki mutlu olmasınlar diyor. Amaçları belli aramızı bozmak. Ben her türlü tahrikte sessiz kalabilirim onları görmezden gelebilirim ama bu çok ağır bir itham değil mi?Eşinizde sizde sessiz mi kaldınız defalarca söylenen bu söze? Hayırdır ne demek istiyorsunuz deseydiniz ya.
Eşinizde pişkin demek ki bu lafa sessiz kalıp üstüne birşey yok diyor. Allah sabır versin
Söyledikleri şeyin Geline değil de aslında Oğullarına yaptıkları büyük bir hakaret olduğunu kavrayamıyacak kadar 3 ıq insanların sert tepkiden de anlayacaklarını hiç sanmıyorum.Evet çok açık ama konu sahibi sert çıksaydı tekrar tekrar soramazlardı belki.Cidden çirkefler ya
öyle şey mi olur. kendi görsün kendi ailesinin ne olduğunu. dinlemeyin kapayın konuyu. o söylüyor akıtıyor zehri sonra üzülüp yıpranan siz oluyorsunuz. sert ve ciddi durun dinlemek istemediğinizi net belirtin. senin ailen böyleyse ben napayım kendi aileni sen gör diyip susturun.Malesef öyle. Bazen diyorum söyleme moralim bozuluyor diye ama dinlemiyor. Nasıl insanlar olduklarını gör diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?