Ben mi yanlış anladım?

Jane87

Boşver görme duyma düşünme...
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
122
60
98
37
Eşimin ailesiyle çok sorun yaşadık evlendiğimizden beri. Sorun hep eşimin annesiyle babasıyla kavgalarıydı. Beni de kavganın ortasına çekmeye çalıştılar ama olmadı. Ben hep geri durdum. Başarılı da oldum. Birebir hiçbir tartışmamız olmadı. Bu sefer de bizi ayırmak için uğraştıklarını duydum eşimden. Sebebi de kendilerine uygun kafa dengi bi gelin istemeleriymiş.
Neyse buraları geçelim. Geçen hafta bi yerde karşılaştık oturduk falan. Benim 3 yaşında çocuğuma "bu çocuk hiç babasına benzemiyor göçmenlere benziyor dediler. Bu arada onların yakın bir akrabası göçmen. Başka da göçmen akrabam yok. Duymazdan geldim. Durup durup tekrar söylediler. Ama çok sinirlendim. Fazla durmayıp kalktık. Eşim abartma deyip duruyor. Şimdi bu kavga edilecek birşey değil mi? O gün kendimi tuttum ama bi daha karşılaşırsak tepkim sert olacak. Yoksa ben mi abartıyorum?

Nasıl bir kaosun içine düşmüşsün eşin ailesiyle tartışıyorsa devamlı böyle birşeyde nasıl seni desteklemiyor da abartma diyor. Ne demek istiyorlar yani başkasından mı demeye getiriyorlar pis kafalılar.

genelde gulun gecin derdim bu konulara da,
cocugu da isin icine kattiklarinda acayip sinir oluyorum.

Aynen ya cevabini verin, ya da hic ama hic gorusmeyin,
cocugunuzdan kiymetli degil hic kimse.

eşin, onlar ne konuşursa gelip size mi söylüyor? nasıl söyledi ki kafa dengi gelin istediklerini eşin size?
ben asla görüşmezdim eşimi de uyarırdım bir daha laf taşımasın ordan oraya ayıp ahlaksızca ve çirkin bir itham

Malesef öyle. Bazen diyorum söyleme moralim bozuluyor diye ama dinlemiyor. Nasıl insanlar olduklarını gör diyor.

Ben uzun zamandır görüşmüyorum. Eşime dedim sen de görüşme ne iğrenç insanlar diye ama bunda bisey yok diyor. Kafayı yicem nasıl bisey yok ya?
Eşiniz önceliklerini bilmek zorunda ki önceliği de kendi kurduğu aile yani sizsiniz. Alın karşınıza ne kadar kırıldığınızı bir kez daha anlatın. Böyle şeyleri takmayan erkekler sonunda hep anlıyorlar kimin ne olduğunu.

Eşinizde sizde sessiz mi kaldınız defalarca söylenen bu söze? Hayırdır ne demek istiyorsunuz deseydiniz ya.

Eşinizde pişkin demek ki bu lafa sessiz kalıp üstüne birşey yok diyor. Allah sabır versin
Eşimin sessiz kalma nedeni onları amaçlarına ulaştırmamak. Tepki vermeyelim ki mutlu olmasınlar diyor. Amaçları belli aramızı bozmak. Ben her türlü tahrikte sessiz kalabilirim onları görmezden gelebilirim ama bu çok ağır bir itham değil mi?

Fazla sabırlıymışsınız. Ağzınızı kendiniz mi toparlarsınız, yoksa ben toparlamanıza yardım edeyim diye sorun bir daha ki sefer. Eşiniz de olayı idrak edememiş anlaşılan.

Evet çok açık ama konu sahibi sert çıksaydı tekrar tekrar soramazlardı belki.Cidden çirkefler ya
Söyledikleri şeyin Geline değil de aslında Oğullarına yaptıkları büyük bir hakaret olduğunu kavrayamıyacak kadar 3 ıq insanların sert tepkiden de anlayacaklarını hiç sanmıyorum.
En temizi hiç görüşmemek bayramda seyranda bile

Malesef öyle. Bazen diyorum söyleme moralim bozuluyor diye ama dinlemiyor. Nasıl insanlar olduklarını gör diyor.
öyle şey mi olur. kendi görsün kendi ailesinin ne olduğunu. dinlemeyin kapayın konuyu. o söylüyor akıtıyor zehri sonra üzülüp yıpranan siz oluyorsunuz. sert ve ciddi durun dinlemek istemediğinizi net belirtin. senin ailen böyleyse ben napayım kendi aileni sen gör diyip susturun.
el ailesi her şeyi der sizin muhattabınız öncelik eşiniz olmalı bence. ailen seni ne hale düşürüyor erkekliğine laf söylüyor diyiverin azıcık diş gösterin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…