Ben mi yanlış anladım?

Müge de ki olaya döner bu iş nereli bunlar ????

Müge de ki olaya döner bu iş nereli bunlar ????
Ben de onu gördükten sonra dedim ki tamam bunlar iyice kafayı kırmış artık müge anlı izleyip taktik alıyorlar heralde. Başka çareleri kalmamışsa demek tv den destek alıyorlar

Ben esinizin pasifligine takildim. Boyle basiretsiz adamlara nasil saygi duyabiliyorsunuz hayret. Adam cocuk senden degil diye ima eden ailesine karsi mal gibi bakiyor,dahasi size abartma diyor. Ve siz hala boyle adama es olabiliyorsunuz sasirdim

Ben de onu gördükten sonra dedim ki tamam bunlar iyice kafayı kırmış artık müge anlı izleyip taktik alıyorlar heralde. Başka çareleri kalmamışsa demek tv den destek alıyorlar
Kendin mukayet ol o kocanı da silkeleyecen mi napcaksan yap bacım bu insanlar normal değil bak bide çam ailesi vardı Müge de onlarda böyle yok etti gelini bu ailede böyle yok etmiş güya namus meselesi yapıyorlar buda bi taktik olabilir valla herkesten herşey beklenir

O zaman eşinize diyin ilginç sen hiç annenle babana benzemiyorsun göçmenlere benziyorsun.
Ne demek bunda bir şey yok, zaten sizi ayırmaya calışmışlar, ben hiç iyi niyet göremedim.

Eşin baya baya ailesinin ne mal olduğunu biliyor demek ki.
Sen de doğru anlamışsın, ben senin yerinde olsam bir daha böyle bir laf ederlerse eşinin kastedip " o da benzemiyor ama olmuş işte" diye laf sokar gülümserim sevgili kayınvalideye. Baya baya sizin aranızı bozmaya çalışıyorlar, sakın ama sakın dolduruşa gelip eşini ailesine karşı kısıtlama. Sen git canım, ya da senede bir gideriz canım etc. şeklinde davran, üstüne gittikçe ailesine doğru kayar, istediklerini vermiş olursun. Yüzünden gülümsemeyi eksik etmeden laf sokmayı öğrenmek yeter =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…