Ben mi yanlış anladım?

Birde siz eşinize ailem seni istemiyor, kendi kafalarına uygun damat istiyorlardı diyebilir misiniz, deseniz bir daha ailenizin yüzüne bakar mı? Ne akla hizmet gelip bunu söze söylüyor.
Durumu tam anlatamadım. Eşim ailesiyle mecbur kalmadıkça görüşmez. Böyle karşılaşmalarda da mümkün okdukça yüzeysel konuşmalar olur. Durum baştan kötü zaten

Eşiniz pasifligini böyle örtüyor demek ki. Amaçlarına nasıl ulaşacaklar, ikiniz bir olup ağızlarının payını vermemişsiniz işte. Tahrik deyip geçilecek bir konu değil.

kendi ailesiyle sizi karşı karşıya getirince ne elde edecek ki

Abowww nasıl bir laftır o. KV ler artık sınır tanımıyor

Çok terbiyesizler . Bu ne demek ? Şakası Bile olmaz hem de asla . Eşiniz nasıl bu kadar sakin okurken ben çıldırdım
İnanın bir değil iki değil her hafta bir olay bi kaos. Sakin kalmaya çalışıyorum çalışıyoruz. İnsan zamanla sabrı da öğreniyor aile sonuçta. Başka yere taşınma durumumuz olsa bir dk durmayız ikimiz de çok istiyoruz. Aynı semtte oturuyoruz ama komşu il bile kesmez beni daha da uzağa gitmek istiyorum

Allah sabır versin . Ben bir hafta evimde zor dayandım delirdim yakın olmak mı evlerden Irak olabildiğince uzak durun bu insanlardan her türlü iftirayı atar bunlar

Sen niye sessiz kaldın ?
O an tam olarak kavrayamadım. Diğer çocuğum bana hiç benzemez aynı babası olduğu için onu babası doğurmuş tarzında çok laf duydum. Bu da ona benzer bi laf diye düşündüm ilk an. Bikaç kere tekrar edilince durumun ciddiyetini anladım kalktık zaten moralim bozulunca. Ben genellikle onlarla konuşmadığım için pasif kaldım sanırım. Zaten virüsten dolayı evde 5 6 kişiyi geçince çıktık apartopar mesafe koyacak alan kalmamıştı

İyi sessiz kalabilmişsiniz.
Yani sizden ziyade oğullarının düştüğü durum içler acısı.
Anlamıyorum seni kötülerken, kendilerini hiç mi düşünmemişler?
Sessiz kalma, sessiz kaldıkça daha çok ezilirsin.

Bunlar bariz çocuk eşinden değil demişler ben mi yanlış anladım?? Eşin de abartma diyorsa o da değişik yani
O an idrak edemedim hemen çıktık zaten. Şuan diyorum görüşmeyelim zaten öyle özellikle gidip gelmeyiz genelde karşılaşma şeklinde. Onda da konuşma ipleri kopar dedim ama dinletemedim. Oyuna gelme deyip duruyor

Bu saatten sonra bayrama falan da gitmem ama eşimin de konuşmamasını istemekten başka elimden birşey gelmiyor. Ben üstüne gittikçe abartma oyuna gelme deyip duruyor

Abartma mı?
Eşinizin midesi ne kadar geniş.
Genişlikten mi yoksa gerçekten alıştı mı bu insanlara acaba. Bıktık artık kavgalardan gürültüden. Delidir ne söylese yeridir gibi düşünüyor. Dövsem ne olacak anlamazlar ki daha önce de yaşadım benzer kavgalar diyor.

Öncelikle sizi ayırmak için uğraştıklarını kimden duydun? Kafamıza göre gelin istiyoruz laflarını sana kim getirdi ve amacı neydi bir gözden geçir. İnsanlar lafa laf katmayıda sever.

Çocuk babaya benzemiyor lafını hemen başkasındanmıya çekmek de ne bilim bence çok abartı. Eşin eminim senin gibi düşünmemiştir yoksa o haliyle kimsenin yemeyeceği bir laf.

Benimde bir çocuğum babasının kopyası diğeri benzemez. Hemen hayal gücünü tavan yaptırmaya gerek yok. Biri hiç babasına benzemiyor deyince hemen aklınıza aldatma başkasından bir çocuk sahibi olmak gelmesin aklınıza. Benzemiyorsa benzemiyordur.

Canım göçmenlere benzemekte bence çok güzel bir söz.

cok pollyanna modunda olucam ama hani göcmenler genelde güzel olur ya, genelde sarısın renkli gözlü falan acaba ondan mı dediler.. lafın nereye gideceğini bilememis patavatsız davranmıs olabilirler mi acaba?

cok pollyanna modunda olucam ama hani göcmenler genelde güzel olur ya, genelde sarısın renkli gözlü falan acaba ondan mı dediler.. lafın nereye gideceğini bilememis patavatsız davranmıs olabilirler mi acaba?
Bizi ayırma lafını eşim söyledi. "Biz sen evlenirsen düzelirsin artık bize uyum sağlarsın sanmıştık ama gel8n hanım buna yardım etmiyor biz bizden taraf olan bir gelin istiyoruz" demişler.
Benzememe lafını da bir kere söylense ben de çok takılmazdım. Eşime ben yokken 3 4 kez söylemişler duymadı da mı tepki vermiyor diye. Sonra bana da söylediler birkaç kez tekrar açmaya çalıştılar konuyu. Böyle olunca ben de bir art niyet sezdim ama emin olamadım burda sormak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…