Ben mi yanlış anlıyorum eşim mi beni kandiriyo

Bal gibi de yapar efendim. Oldu o zaman aldatmakta normal karşılanır bu söylediklerinze göre? Normal bir sohbet değil diyor samimice diyor. Bi tık üstü flörtleşmek oluyor zaten. Ne demek laf edemez. Karısı rahatsız kocası mutlu. Ee mutlu diye bırakalım ilerletsinler. Nasıl olsa kocişi çok mutlu... Siz görüşünüzü kendi yuvanızda serbestçe uygulayabilirsiniz. Söyledikleriniz herhangi bir kanun değil bu şekilde diğer karı kocalarda böyle davranmalı diye birşey yok. Kaldı ki o kocişi aynı durumda ne yapardı düşünmek bile istemiyorum
İşte bu anlayışlar yuzundrn burda bu konuyu açmak zorunda kaldım

Bal gibi de yapar efendim. Oldu o zaman aldatmakta normal karşılanır bu söylediklerinze göre? Normal bir sohbet değil diyor samimice diyor. Bi tık üstü flörtleşmek oluyor zaten. Ne demek laf edemez. Karısı rahatsız kocası mutlu. Ee mutlu diye bırakalım ilerletsinler. Nasıl olsa kocişi çok mutlu... Siz görüşünüzü kendi yuvanızda serbestçe uygulayabilirsiniz. Söyledikleriniz herhangi bir kanun değil bu şekilde diğer karı kocalarda böyle davranmalı diye birşey yok. Kaldı ki o kocişi aynı durumda ne yapardı düşünmek bile istemiyorum
Anlamak istemiyorsunuz herhalde, kadına karışamazsınız!
Konu sahibi kocasına diyecek ne varsa, nasıl bir hakla yöneticiye şikayetler falan...

Ay neyse, kadın kuyruk sallıyordur tabi ki, o sallamasa ‘Kemalim yapmaz’ olacak.

Geçen bir konuda işte tam da bu yüzden sırf erkekleri eğitmek yetmez, kadınlarla beraber onları da güncellemek gerek demiştim, ne yazık ki haklıyım...

Ben sizi tam olarak neyin rahTsiz ettigini anlayamadim. Kizin tavri, samimiyeti derken ne demek istiyorsunuz? Kocaniza dokunuyor mu, goz mu kirpiyor? Size yonelik.konismuyor da esinizi mi muhattap aliyor? Neden asildigini dusundugunuzu daha somut orneklerle aciklarsaniz daha saglikli olur. Cunku ortada net bsy goremedim. Isini yaparken medeniyeti unutmayan bir gorevli, gereksiz kiskanclik yapan bir es canlandi kafamda cunku.

İyi de konuya ATLAYAN kadın?? Kocası sohbet etmek için bahane üreterek kadınla sohbet etmeye çalışmıyor ki. Kocasında suç varmı tabiki var ama konu sahibinin söylediğine göre ilk kadın müdahele ediyormuş.
Aynen öyle de daha ilkkez beraber gittik markete öteden ses geliyo hayırda sana sordum mu yok ama klasik vardır böyle tipler herşeye atlar ben de varım cinsten zaten hep yüksek sesle konusyo

konu sahibi kadın belli ki bunu herkesle yapıyor ve bunu profesyonellik sanıyor. kadını şikayet etmen yanlış olur. eşin mesafe kurmamış, mesela kadının her yorumundan sonra senin onayını almamış, eşin taviz vermeseydi o kadar muabbet edemezlerdi

ısrarla birşeyi göremeyen insanları anlamıyorum. eşinizle alışveriş yapılırken siz birşey almak istediğinizde tanımadığınız bir görevli eşinizi tutup o şeyi almanızı engelleyebilecek kadar eşinizle samimi konuşsaydı ve size "hiç" muamelesi yapsaydı acaba siz de tepkisiz mi kalırdınız, buradaki olay kıskançlık değil, saygısızlık ve hadsizlik. Tezgahtar olan butik çalışanları acaba para eşte diye eşi mi desteklemeli, böyle mi düşünüyorsunuz gerçekten? Bu olayın kıskançlıkla ilgisi yok bana göre

Son düzenleme:
Kimin kaç muhabbet e kaç anlam yüklediği ölçü meselsi bize geniş gelir size dar normal tabi farklılıklar olabilir ama farklı diye beğenmek zorunda dglm öte de kalsin.
Ne alakası var. Herkese farklı gelebilir ama siz sizin gibi düşünmeyen insanlara geniş diyemezsiniz. Rahat deseniz hadi neyse de. Hem ben mı yanlış düşünüyorum acaba diye konu açıyorsunuz hem bizce yanlış deyince genissiniz diyorsunuz. Bir çeşit ikilem

Sözel taciz evet. Koca mutlu?? Neden acaba?? Karısı açısında bakılırsa taciz. Kocası açısından bakılırsa övgü, samimiyetlik, canayakınlık değilmi? Karısı ile de muhabbet eder anlarız okey. Bende eşimle birçok bayanla muhabbet ediyorum gülüyoruz espiri yapıyoruz. Ama bayan sadece eşimle muhatap olup benle olmazsa bunda br art niyet vardır.
Ne yani şefe eşiyle kadını mı şikayet edecek .Burda mesele tamamen eş kişisinde bitiyor eşi konuşmasa kadın o samimiyeti nerden alacak .Kadın evli belki art niyetli yaklaşmadı ama eşinin tutumu hiç hoş değil bide hoş sohbet diyormuş.

Valla aklıma geldi ama dedim bişi demiim kadın sonuçta evli bı de hoş olmaz esime laf diicem işte
Yanılıyor olamaz misiniz! Evli bir kadını zan altında bırakacak kadar ileri gideceğinize rahatsız olduysaniz eşinize çeki düzen vermeyi deneseniz. İnsanların işleriyle, ekmekleri ile oynayip onları zor duruma sokmayin, günahtır. Kadın belki de konuşkan biri ve herkese karşı hoş sohbet olabilir. Ortada bir oynaşma, aldatma var gibi şikayet etmek ne demek Allah aşkına.

Merhaba 1 yıllık evliyiz tasindigimz yerde bulunan yaygın olan marketler den var ve biz 1 tanesine sık gidiyoruz yakın diye şimdi burda görevli olan evli genç olan bı kadın var eşimle bı kez beraber girdik ben eşimle konusrken o da ilerden lafa atlayıp akıl veriyo şunu bunu alın almayın gibi zaten çok bı muhabbetli kadın bazı kişilerle oyle gordgum kdariyla bu kadinla eşim öyle bı iki konuşunca eve gelip laf dedim bende ne gereksiz samimiyet markete gidersin ürün alır gelirsin muhabbete ne gerek var o markete gitmiicen dedim. Ama kabahatli ben oldum ben dışarda nasıl davraniyosam eşim de öyle davransın istiyor um neyse başka zaman yine gittik ve daha samimi konuştular sanki arkadaşı ya bı de kadının günahını alma muhabbeti hoş diyo bana ben gereksiz kıskanç sacmalayan kadın oluyom ya görmezden gelecem ya da bunu ciddi ciddi konusacam eşim biraz dışa dönüktür bana göre herkesle konuşur ama ben o kadından hoşlanmadım gevezenin teki ya işini yap geç işte şimdi siz olsanız nasıl davranır Diniz??
mudurune sikayet ediver

Konu sahibi kocasına diyecek ne varsa, nasıl bir hakla yöneticiye şikayetler falan...

Ay neyse, kadın kuyruk sallıyordur tabi ki, o sallamasa ‘Kemalim yapmaz’ olacak.

Geçen bir konuda işte tam da bu yüzden sırf erkekleri eğitmek yetmez, kadınlarla beraber onları da güncellemek gerek demiştim, ne yazık ki haklıyım...
Malesef aynı problemi bende yaşıyorum bizimde aynı market olayı çalışanlar kadınlar eşimde çok sosyal art niyet görmüyorum ama eşimle gittigimde sizi ozledik nerelerdesiniz çok samimi konuşmalar hatta benden yanalar çoğu zaman ama yalnız gittiğimde selam dahi vermiyorlar,,🤣🤣🤣ki bende sosyalimdir ben selam veririm onlara muhabbet baslamz bile hemen çok hızlı kasadan gecer herşey posetlenir ama eşim varken aheste aheste🤣🤣🤣

Merhaba 1 yıllık evliyiz tasindigimz yerde bulunan yaygın olan marketler den var ve biz 1 tanesine sık gidiyoruz yakın diye şimdi burda görevli olan evli genç olan bı kadın var eşimle bı kez beraber girdik ben eşimle konusrken o da ilerden lafa atlayıp akıl veriyo şunu bunu alın almayın gibi zaten çok bı muhabbetli kadın bazı kişilerle oyle gordgum kdariyla bu kadinla eşim öyle bı iki konuşunca eve gelip laf dedim bende ne gereksiz samimiyet markete gidersin ürün alır gelirsin muhabbete ne gerek var o markete gitmiicen dedim. Ama kabahatli ben oldum ben dışarda nasıl davraniyosam eşim de öyle davransın istiyor um neyse başka zaman yine gittik ve daha samimi konuştular sanki arkadaşı ya bı de kadının günahını alma muhabbeti hoş diyo bana ben gereksiz kıskanç sacmalayan kadın oluyom ya görmezden gelecem ya da bunu ciddi ciddi konusacam eşim biraz dışa dönüktür bana göre herkesle konuşur ama ben o kadından hoşlanmadım gevezenin teki ya işini yap geç işte şimdi siz olsanız nasıl davranır Diniz??
Kadını şikayet ederdim markette müşterilerin alışverişibe müdahalede bulunuyor diye

Valla kocam herkesle sohbet eder.Kasiyerle, sitedeki hanımlarla ( parkta çocuğumuzu oynatirken vb) site güvenlikleriyle, esnafla vb .Eşim dışa dönüktür kadın, erkek farketmez ayak üstü sohbet eder. Bende aksine öyle ayak üstü sohbet, muhabbet çok sevmem ama eşimi kısıtlamam. Biri için (kadın da olsa) hoş sohbet dese aklıma kötü birşey gelmez. Rahat miyim, geniş miyim, asla. Eşime güvenirim , sohbet etmesi ile ilgili aklıma kötü birşey gelmez. Bende arada sohbet ettiğim insanlar olabilir. Sohbetle herkes birbirine göz dikseydi ohooo. Ya kendine ya eşine güvenmeyenlere göre bu davranışlar bence

Valla ilk mesajımda belirttiğim gibi, en nefret ettiğim erkek tipi yazmışım. Önce suçu kocasında buldum zaten.
Amma velakin kadın da gereksiz samimiyet yaparsa uyarılır, tekrarlarsa gayette şikayet edilir. (Konu sahibinin anlattıklarından da fazla ileriye giderse).

Ben olsam o kadına bir ayar verirdim yalnız olunca yanında esin varken seninle komusması gerek ne alaka esin hic bana iyi niyet gelmıyor

Malesef aynı problemi bende yaşıyorum bizimde aynı market olayı çalışanlar kadınlar eşimde çok sosyal art niyet görmüyorum ama eşimle gittigimde sizi ozledik nerelerdesiniz çok samimi konuşmalar hatta benden yanalar çoğu zaman ama yalnız gittiğimde selam dahi vermiyorlar,,🤣🤣🤣ki bende sosyalimdir ben selam veririm onlara muhabbet baslamz bile hemen çok hızlı kasadan gecer herşey posetlenir ama eşim varken aheste aheste🤣🤣🤣
Bazı insanlarda o enerji oluyor.
Bende var herhalde, ilk defa görsem bile kasada kasiyer hanım bana ayak üstü bir derdini anlatabiliyor, garson abi patron kavgasını yemek servisi sırasında sıkıştırıyor gibi gibi😂
Öyle dert dinler bir suratım var herhalde, sürekli müdavim olduğum yerlerde ise evet, hal hatır geldin gelmedin ‘şuyunuzu hemen hallediyorum’ türünde şeylerle karşılaşıyorum.
İyi ağırlanmak ya da ayrıcalık talebim olmuyor ama benim görüşüm ‘emekçi insanlar o kadar kötü muameleye maruz kalıyor ki, teşekkürü tebessümü bilen birilerini görünce, canla başla hizmet için sıcaklık kuruyorlar’ diye düşünüyorum.

Koskoca insanlarız, art niyeti olanı anlarız.
Velev ki anlamadık, sınırı aştığı anda zaten ya uyarı yapar ya da bir daha oraya uğramayız.

Haddini aşmayan, sadece işini yapan, sorulduğunda cevap veren, sadece koca kişisiyle değil konu sahibi ile de muhabbet eden hiçbir kimse zaten şikayet edilmez vicdan diye birşey var.

Back
X